Ve benden gelecekteki torunlarıma bir ata sözü
İstersen nataşayı alırsın Fadimeyi
Benim annem eve hangi kadını getirirsem getireyim kabul eder. Benim annem bana güvenir, tercihlerimi beğenmese dahi bir bildiğim olduğunu düşünür ve destek verir.
Ama sorsan hayalinde nasıl bir gelin istediğini. Güzel, aklı başında, karakterli, zorluklara göğüs gerebilecek kadar mert, ev işlerini bilen, ekmeğini taştan çıkaran, kendi ayakları üzerinde durabilen, hanımefendiliğini belli eden bir kadın ister.
Boşuna söz vermiyoruz evlenirken; iyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta diye. Evliliğin ciddiyetini kavrayalım. O el bebek gül bebek büyüyen, ben yemek yapmam, temizlik yapmam, gidip ofisimde evraklarla uğraşırım diyen kızlar eşinizin başına birşey geldiğinde, maddi gücünüz bozulduğunda ne yapacaksınız? Hayatta karşımıza ne çıkacağı hiç belli olmuyor. Hemen adamı boşayıp başka kocaya mı kaçacaksınız?
Bu söylediklerim erkekler içinde geçerlidir. O yüzden karakteri olan, zorluklara göğüs gerebilen bir kadın her zaman iyidir. Umarım hayalimdeki gibide bir eşim olur.
Bunları söylediğim zamanda iri yarı, erkek gücünde bir kadın beklemeyin. Ne kadınlar gördüm böyle bir bilseniz. Birgün karşınıza çıkarsa böyle bir kadın, tipine baktığınızta tam bir hanımefendi, kafasına baktığınızda ise düşüncelerini görürseniz eğer ne demek istediğimi anlarsınız.
www.google.com.tr/imgres
Olması gerekende budur zaten. İnsanlar evlenene kadar birçok kişi ile sevgili olacaklar. Eğlenip, gezip, dolaşacaklar. Ancak iş evliliğe geldiğinde durumun ciddiyetini kavramalı insanlar. Evliliği bu kadar ciddiye almıyorsan, güzel bir yaşantım olsun, ufak bir zorluk gördüğümde kaçayım, eşime destek olmayayım diyorsan, iyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta diye söz vermeyeyim diyorsan, o zaman kendine zengin bir dost bulacak, dost hayatı yaşayacaksın.
Görüşüme karşı çıkanlar. Herkesin zor bir anı olur bu hayatta. Kimin ne olacağı belli değil. Gün gelirde perişan bir hale düşerseniz ( Allah göstermesin ) eşinizin sizi ortada bırakıp gittiğini bir düşünün. O zaman anlarsınız ne demek istediğimi...
Teşekkürler @boramert
Sen cok konusabiliyosun sana rus kizi lazim turk kozoda konusur cunku ikiniz bir arada olmaz
Rusla evlenmem türk kızı en iisi eskiden di o şimdi türk kızları da çok güzel. Hem rus rus diyonuzda seve seve türk kızlarına kalcaz gençler :D
Hohohoho sonunuz belii
Üç çocuklu koca göbekli bıyıklı ve tabiii eminenin kocası
Remixini ssviyorum onun dertlenince dinliyorum :d
sen öyle diyorsun da, yabancı gelinler Türklerden daha hamarat oluyor. bir kere yabancılarda bizdeki gibi gelin- kaynana çekişmesi yok, gelin bir kadına sırf kocasının annesi olduğu için diş bilemiyor. halam özellikle yabancı gelin istedi mesela, istediği de oldu. kız hem çalışıyor, hem temizlik, yemek yapıyor. ayrıca kendine de bakıyor. evlendikten sonra bayağı bir kilo verdi, saçları sürekli bakımlı, kremlerini eksik etmez. bizim türk kızları iste tam tersi, kıçını kımıldatmaktan imtina ediyor. evlendikten sonra saldım çayıra mevlam kayıra. sanki şimdiye kadar sadece koca bulabilmek için kendine bakmış gibi, evlendikten sonra saçına başına yüzüne temizliğine dikkat etmiyor, onlarca kilo alıyor, kayınvalidesiyle sürekli çekişme halinde oluyor. sonra da yabancı kızlara b. k atıyor. bizim gibisi dünyada yok diyor.
evet, gerçekten de sizin gibisi dünyada yok...
Türk kızları rus kızlarını seviyorr
Rus kızları Türk kızlarını seviyorumu?
Helal be panpiş Ki tutar seni...
Haklısın , Bizim Türk erkekleri fazla hayalperest... :)
Ama Onlar rus kızını ne için istiyorlar, sadece cinsellik için. Türk erkekleri sulanıyorlar ama ne için Hiç Düşündün mü? :) Aileleri istese bile onlar yabancı kız olmazlar zaten. Şimdi Rus kelimesi bile fantezi olmuş..
Zaten hiç bir türk ailesi yabancı gelin istemez çok zor... İstisnalar kaideyi bozmaz...
Aynen panpiş
Cevap
174Cevap
Sabahtan Gördüm Seni,
Çok Beyaz Geldin Bana.
Konakta Mı Büyüdün Oy Oy Emine'm,
Güneş Değmemiş Sana Güneş Değmemiş Sana.
Parmağında Yüzükler Kolunda Bilezikler,
Oy Sana Dolanayım Oy Oy Emine'm,
Nedir Bu Güzellikler, Nedir Bu Güzellikler.
Vardır Güzel Yaylalar,
Hamsiköy'ün Başında.
Alır Kaçarım Seni, Oy Oy Emine'm,
On Üç On Dört Yaşında, On Üç On Dört Yaşında.
Bir Kurşun Atacağım
Belindeki Kuşağa.
Baban Vermedi Seni, Oy Oy Emine'm,
Benim Gibi Uşağa.
Üşenmeden yazmışsın emeğe saygı olarak okudum ama emine anne oluyo eminenin kızı helin adayımız
Belki ben anasına hastayım kuzu :/
Çok ayıp 60 yaşında kadın :(
Tecrübesi yeter.
İgreeeençsin hemen burayı terk et neredeyse seni şukuluycaktım
Ahaha iğrenç olmam için bunu yazmamı mı bekledin bayan. Şuku verme onun için burada değilim. Hoşçakal saygı ve sevgiyle. Emine teyzeye selam söyle :P
İğrenç olmanı beklememiştim hazırlıksız yakalandım
Elvedaa bayım!
2 kardesiz ve
annem der ki hep nedense 2 cocugumdan biri yabanci bir gelin getirecek diyor ama ne kadar dogru hissi dersen bayaa etkili :)
annem cahil kadın degildir farketmez annem icin sadece yüzü gülen biri olsun istiyor
gerçi en son ben torun istiyorum diyordu ama dedim hoooop yavas dedim :D
babam da eskiden karsi cikardi yabanci olmaz diye hatta hala cikabilir belki
bir ara bakire kadınla evlneceksin derdi dedim baba saka misin %1-10 arasinda var
bakire diye sevmedigim biriyle evlenmem
annem farkli babam farkli
bana bıraksan evlenmek sirkli her sekilde...
Çok güldüm soruya yaa :)), Allah iyiliğini versin :)
Bende trabzonluyum bir akrabmz rum bir kadnla evlenmişti. :) kadın dogru düzgün türkçe ogrenmeden direk karadenz sivesini ogrendi :))))
Rus bir kızda kaynanasina ayak uydurup dedikodu da yapar yemek te yapar ogrenirde :)) azim azim :) yaparlar yanii :)))
Bende karadenizliyim aynı durum bizdede var kadının bir Türkçesi olduki görmen lazım ama kaynanayi hiç sevmiyo solaryumdan çıkmyo :d
hahah :D :D tatlilar ama tanidiklarm, ben seviyorm kendisini mesela :)) rus bir gelinmz olabilir mesela uzak bakmam ben :)
İstemiyor tabi ki ama hayatta her istediğimiz de olmuyor sonuçta. Anneyle ilgisi yok bu işin, evlenecek kişinin tercihi daha ağır basmalı, şahsen ben bir rusla evlenmeyi düşünmüyorum ama bu rus kızlarının Türk kızlarından daha kötü olduğu anlamına da gelmiyor.
Kuyruk acisimi vardir nedir Rus kizlarla bozmus kafayi :S Ablacim komsunun ogluna yaniktinda Ruslami evlendi ne oldu?
Ayrica sen daha kaynana kafasindan cikamadiysan erkegin annesini cadaloz kaynana gibi goruyorsan o kadin napsin seni ve senin gibileri, her yorumda kaynana soyle yapar boyle yapar diyerek bitirme kendini.
Ben kaynanamı severim oğlundan ötürü
Biz Türküz kardeş komşunun karısına kızına bacımız ablamız deriz. Annelerimizde bunun farkındadırlar, öyle hayaller kurmazlar. Ve şimdiki annelerimiz bizlerle geliştiği için kültürel bakımdan din dil ırk ayırt etmeden kararlarımıza saygı duyarlar. Öptüm.
Ne alakası var? Kaç tane Rus kadın tanıyorsun? Eşlerine ne kadar bağlı olduklarındanda haberin yoktur muthemelen. Dedikodu yapmak karaktersizlik zaten. Sizin yüzünüzden hepimizin adı kezban oldu mk.
Mk diyorsun kezban olduğun için beni suçluyosun kezbanlk kanında var :(
Hadi len yillarca sovyet baskısında kalmış bir milletin kadinlardindan bahsediyorsun kültürü bilgisi ile senisatın alır bilmiyorsun bari cahil cahil konuşma. Sonra aldatiliyorsunuz kaynanalarla birbirine giren lerde Türkler Ruslar değil. Siz burada car car yaparken Ruslar götürüyor bizim erkekleri
şimdi arkedeşş sevgilimle mutluyum ama bir gün ayrılcak olursak hiç bir türk kızına bakmam yabancıyla evlenirimm... yabancı kızlar türk kızlarından daha anlayıslı, daha hoşgörülü, daha güzel, daha da hamarat tercihen polonya, letonya, estonya, isveç, norveç, belçika :D rusları sevmem :D
Eğer ayrılırsan Türk kızına bakmam lafını unutma tamammı nikahında fehmi kızı emineyi kabul ediyomusun dediklerinde Dank etmesin
Benim iki amcamin oğullarıda rusla evli rusyada mühendis ikiside yengeleim barbie bebek gibi her gelmelerine bir kamyon malzeme telefon laptop getitiyorlar bide çok iyiler benim annemde seviyor ama onlarin anneleri privyet komret privyer komret o kadar :D
Hahaha :d
Arkadaş bıkmadınız mı bu rus-italyan muhabbetinden? Bu kadarda abartılı genelleme yapılmaz ki. Sanki sizi isteyen sonradan vazgeçip rus istemiş te bütün kızgınlık buna. Rusyada yaşamadıktan sonra hangi mal gidip te rusla evlenir hayat kurar ya da yaşar ki hee herif uçkuruna düşkünmüş ille rus diyorsa bana ne ya da sana ne diğer tarafta onuda bir güzel@___________@
Oninda taktigi var cnm:) once evlenmene dair umudunu kiriyorsun ailenin. tam bu oglan tohuma kacti dedikleri sirada rusu getiriyorsun evde kalacagina razi olalim bari diyip he diyorlar kapis:)) turkuz biz her turlu kilif uydurulur once sonra minaresi ayarlanir ;)
burada bu konuyla ilgili daha önce de yazdım. erkekler boş boş ülkenin kızlarına eleştiri yapcağına en azından dediklerinin arkasında durup rus kızlarıyla evlensinler. ben destekliyorum. eleştirip eleştirip gelmeye hak olduğunu düşünmüyorum
Harbi he oda doğru anca konuşuyolar kolaysa evlensinler bu kafayla mahalleden kız bulamazlar gözleri rusyada
turk kızları rus kızlarını dover (edep, ahlak, bunu gecemedılerse diğerleri hiç onmlı değil zaten) malum bizim küçük ama geleneği göreneği buyuk olan aileler boylelerını kabul eder mi bilmem.. zaten kabul etse oyarlar hemen o rus kızlarını (oyarlar derken 5 dkkada turk kızı oluverir.. kalk kız bulaşıkları yıka. akşama yemeke yap tozu supur mutfakta sarı bezleri çamaşır suyuna bastır.) yani turklukten kaçış yok ne kada rus gelın alsalada =DD
konu dışı biraz ama bir fikrim geldi (: hani kaynana diye tabir ettiğimiz cadılar var ya, onlara karı-koca anlaşıp şöyle bir oyun yapabilir. adam şakadan karısından annesi için ayrılacağını, hatta yerine birisini bile bulduğunu söyleyecek. annesiyle tanıştırmaya getirecek. tanışmaya gelen kız rus olacak ve lavbali bir tip olacak. sonuç: kaynana erkekle-kızın arasını bulmaya çalışırken yakalandı :D çok mu kurguladım ne :)
Hayal gücüne hayran kaldm
Türk kızı zemzem suyuna benzer
abdestsizken içemezsin..
Rus kadını evlendikten sonra en ahlaklı insan türüdür. . İlgin varsa bunu araştır. . Fadimeye emineye eve gelen su tesisatçısının bile bastığı duyuluyor..
Yaalaaan söylüyorsun
Araştırma yap istersen demogoji yapmak yerine
Rus mus hikaye türk kızları bir numara türk erkeği ne ki türk kızına çamur atsın :)
Çamur atmayanlar üstüne alınıp bir ton laf etmesin şimdi Kızlar şöyle kızlar böyle diyen abukları eleştirdim bir kaos ortamı çıkmasın cevabımdan :)
Benim annem rus gelin istemiyor. Gelinde istemiyor. A m k kadın ne yapıcak kızına gelin mi alcak? Saçma saçma konuşuyosunuz bazen
Sen kotu bir espiri yapmak ben uzulmek :(
Sen duj yapma yeter bacı
Rus kızlarıda bizim kızların çoğundan çok daha ev hanımı oluyor açık ve net kıskançlık yapmayalım
Sus kız terbiyesiz
Bu espiri herşeyden dahada acıydı :(
Evlenecegim kizi anam secse keske :)
Gorucu usulu evlensek filan ne kadar guzel olur.
Annene de seçsin sanki cok zor halana teyzene de onlarda yoksa komusuna de
Hic dusunememistim soylerim
bence turk kizlari bilmiorm rus cezbedici sekilde. turk kizlarinin bidibidisi cekilmio rus yapsada kziinca kendi dilinden solicgnden oh anlamiosn rahtsn modu
Annelerimizin neyi hayal ettiği kimseyi ilgilendirmez...
İster rus ister kırgız, ister türk. Niye geriyor sizi. Bir de gizlemiş kendini..
Sus baktım terbiyesiz seni
ahaha benim annem demişti zamanında sana da bir rus bulalım diye :D:D Sülalede 6 kişi rus ile evli olunca normal karşılamıştım bu tepkiyi :D
Bizinkinler Türk ırkından başka kimseyi eve almazlar Altarın oğlu Tarkan isitiyolar :dsafsadasfgsd
Benimki rihannaya cingene dedi ::(
Benimki yabanci bir gelin getircem dedigimde nur yerlitas gibi bakiyo valla:Dd
Annen haklı :d
Nihahahaaaa
Anneleri onlara Rus Nataşayı değil
Türk Hatceyi almaya calisacak..
Asdfgsd
Alacaktaaaaa hahahahhaa :d
Eveeeeeettt hahahaaaaaaa :D
Valla haklısın.. Annemin muhalefeti olmasaydı kesin bir rus hatunla evlenirdim zamanında..:)) Başımı yaktın anneciğim..:(
Komşu eminenin becerikli kızı nedir yw. Bizim Türk kızları iyidir seç beğen al. Uzun, kısa, esmer, kumral, sarışın vs, :) Rus kızları muz gibi hepsi aynı
Benim "bu kızla evlenicem" dediğim kıza burun kıvıramazlar..
Öyler bir ihtimal yok
Yook yaa
Anne bu anne
Benim iman dolu serhaddim var
Rus kızının neresi dolu olursa olsun!
Beyni dolu olsaydı okadar ucuz olmazlardı
Düşünebildigini sanmyorum
şu an Düşünmediğin belli oluyor
Anlaşamadığımızıda fark etmemişsin :(
Hohoho çok komik
Her ırkın olduğu gibi güzelleri ve çirkinleri var rusların güzelleri çok güzel çirkinleri ise çok çirkin ama yine de rusları sevmiyorum ve rus kızı bir Türk erkeğine göre değildir. Rus kızı almak isteyen erkeğin mezhebi geniş olması gerek
ailem dindar ama evlenicegim kişinin nasl olduguna bişe demezler kız saygılı davransın yeter :D türk kızları daha güzel bence sadece çogu bakımsız
Niye istemesinler oğulları seviyorsa saygı duymaları gerekir..
Kaynana bu saygı kelimesi onun sözlüğünde yoktur
emineyi kendine alsın ozaman :d alla alla bir ömür o mu çekicek ben mi
İlimizde çekeceksiniz beraber
sen nıye kıskanıyorsun rus kızlarını :d
yabancı sevgilim vardı benim çokda değiştirdi beni ama olmadı işte çok hata yaptım ve kaybettim aklınız varsa kim olursa olsun hangi ülkeden olursa olsun sizi değiştiricek kişiyi kaçırmayın.
rus kızını bulsam hakiki rus kızını ama ukraynalı moldovyalı değil hiç kimseyi dinlemem emine nin kızı da siktirsin gitsin
Eminenin kızıda sana baylıyodu zaten o şuanda eline almış iğnesini oya yapıyor çeyizine
Valla ben konusunu açtım bizim için sakıncası yok sen sevdikten sonra dediler :) ciddi ciddi sordum :D
Şaka yaptı onlar şaka
Seni kandırmışlar
Bunu bana diyecek olan annem zaten Türk olduğu için, kalkıpta bana Rus kızını övecek hali yok.
Ayrıca Türk kızını dünyanın hiçbir kızına değişmem. bir çoğunu da görmüşlüğüm var, boş konuşmuyorum.
Becerikli kız kaldımı artık çoğu yumurta kıramıyor ben yemek yapmayı felan biliyorum sıkıntı yok görsellik daha iyi :)
Az önce bir kek yaptim ayiptir söylemesi parmaklarini yersin
Öğretirsen yapar neden yapamasın? Ayrıca annemin ne istediği beni ilgilendirmez ben kimi istersem onunla evlenirim. Bu arada rus takıntım hiç yok türkiye bana yetiyor. :)
Kuzenim Ukrayna ya gitmişti orda kendisinden yaşça büyük bir bayanla ilişkisi olmuştu hatta çocuğu da oldu annesi tabi olumsuz bakıyordu
Ama çocuk olduysa o iş değişir. Akan sular durur
Yaşıtı olsa tqmam ama yaşıtı değil kiz
elin motor rusuyla niye evleneyim temiz tertipli Türk kızları varken annemin itirazı olmaz bu arada nereli olursa olsun arap ve ateist hariç bunlarda gebertirler beni
Aferin sana
ben diyorum yok diyor bende diyorum ki anne ne o seni anlar ne sen onu kafam rahat eder o bişey der ben onu güzel bir şekilde sana çeviririm sen desen ona güzel bir şekilde çeviririm ama dur bakalım işi bir yoluna koyayım anlaşacağız :)
Anneni üzme :(
185 çok değil 170 yeterli sana
bir karadeniz kadını olarak asla istemez asla yani :DD
Daha Çok Kenyalı İstiyor... Oda Yetmezmiş Gibi Masai-Mara'lı... Kız Bakmaya Gidecek Yakında
Anneneni tuutttum değişik tarz istiyo
Aynen l*n bende siyah bebek istiyom bak anneninki aklıma yattı akkıllı kadın ben bulamazsam oğkumu kızımı veririm gelsin siyah siyah bebeleer
Rus bizi istedikten sonra anacuğum teferruat
Seni 9 ay karnında taşıyan yemeyip yediren giymeyip giydireb elin gavuru yüzünden teferruatmı oldu
Üzüldüm annene :(
Anacuğum ben ne dersem he der, şirret bir karı değil...
Seen seen onaa teferruat dedin :( nasıl vicdansızsın sen :(
Buarada batum ssize yakın vize de gerekmez ggit ordan al rus dolu bak yind yardim ettim
Rus meraklısı değilim canımcım, olursa diye dedik... Müslüman avrad olsun çamurdan olsun
Zaten ne demişler abdessiz kız suzus damacanaya benzer
Öyle bir şey dememiş olabilirler galiba ben şimdi uydurdum
Suzus tatlıymış ama güzel söz yazalım bir köşeye
Ben derimde kötü söz olur mu hiç? Söyle bakayım olurmu? Söyle bakayım?
O O L LMA A A Z de bakayim bir duyim
Olsun mu olmasın dert sana uğramasın
Deertsiz insan çeyizsiz kıza benzer eli avucu boş sıfır teccrübe sıfır güç dert olmasaydı orhan baba ne diye şarkı yazacaktı ergenler koluna ne diye jilet atacaktı dimi ama?
Ipekcim şu yaptığın çok yaanlış
Çok doğru canım
Ney doğru bayım?
Dertsiz insan çeyizsiz karıya benzer lafı çok doğru
Tabi ki doğru onu da tam şimdi ben uydurdum
İçindeki ozanı öldürme, büyük cevherler var sende
Evet onu besliyorum ama ithal gelinler ozanımı kötü etkiliyor bunun için çabalyorum
Ben alırım seni, sen öldürme içindekini elin gavurları için
Beni kim alacak derdinde değilim bayım
Kimse almasın zaten beni annem kimselere vermez
Benim derdim halis Türk kanından olan bebeler azalıyor kim isterki annesi natasşa olsun
Zihniyetin harikulade, doğru yoldasın
@soran kardeşim ne de güzel özlü sözler çıkarmışsın öyle. Valla tebrik etmeden geçemiyciiim.
Tabiki harikulade olacak neden mi? Çünkü benim zihniyetim
Şimdi hep birlikte söylüyoruz nedenmiş?
Neymiş mesele?
Mesele devlet meselesi bayım
Ben bu adami sefmiyom ya tipim değil
Senin gibi birinin bu adamı sevmesi gerekiyor hemen sevmelisin
Sevmem önce o beni sevsin
O öldü
Başın sağolsun ama geziye destek vermişti ozamandan beri sevmem
Vermiş miymiş? Bak benide kaybetti şimdi. Sağ olasan, görüşüne sağlık..
Vermişti ya ya sende saol evladımm
? ipek41? bu son denemem:) birini arıyorum..:)
Ne kabul ediyor ne de reddediyor hayat senin hayatın istediğin kişiyle evlenebilirsin diyor 😄 rus/türk/ingiliz farketmez yani herkese izin var.
Valla eğer aşık olursam, Rus da getiririm İsrailli'de...
Ben illa rus kız istemiyorum, istesem de annem birşey demez. Biz kızmıyızda annemize evleneceğimiz kişiyi ikna etmeye çalışacağız. Karışmazlar isterse afrikalı siyah tenli biri olsun...
Hah işte son yılların en iyi sorusu. Resmen Rus kızı mı yoksa Türk kızı mı diye soru soranlara diss atmışsın.
Hedef kitlem onlardı zaten :D
Tam isabet :D
Ömrü boyunca ben yaşayacağım o rusla, annem oyle şeyleri dert etmez, hem bizim emine diye komşumuz yok..
😁
Emine heryerde sen bilmezsin
Annen hasta olunca kim bakica he kim bakicaak?
Gelin!
Rus kızı da insan, o bakar ben bakarım, kardeşimin karısı bakar.. ablalarım bakar.. bakacak çok kişi varr.
sırf anneme bakacak diye komşu kızı mı almalıyım..
ille de Rus olacak demiyorum tabi, gönüller bir olsun yeter 😉
o devir bitti
mutlu olsunlarda rus da olur diyolar artık.
yaptığım iş gereği kadınlarla sohbetim çoktur.
inanın kadınlar Türk kızlarıyla oğulllarının evlenmesini istemiyor.
Annemin arkadaşı kabul etti, çok da mutlu gelininden
tabii canımmm hatta rustan başkasını gelin diye almam diyor o derece yanii
komşu eminenin becerikli kızı artık sürekli sevişmekten harap ve bitap düştüğü için rus kızları yanlarında çok sakin kaldılar, o yüzden anneler pek karışmazlar gibi sanki..
Daha bunu düşünmek için çok erken ayrıca kim rus güzeli kaybetti de ben bulayım :D
Varya en mantikli cevabı verdin seni tebrik ediyor yanaklarından öpüyorum
Valla Hic Rus İstemiyorum ben Annem Rus İstede Sadece İster almam Rus Falan
Türk Varken Ne işim var :)
O kişiyle annem değil ben evleneceğim o nedenle kiminle evleneceğime karışmaz.
Bekleyin ruhospular.
benden evliliğe dair umudu kestiler. o yüzden ben evlenecem desem aborjin bile getirsem gene he derler:)
her kaynana rus gelin hayalini kuruyor...
rus kızları çok güzel ve maharetli...
Sana abdurrahman önülün cennette cennette ilahisini armağan ediyorum
Rus kızları indirime girmiş muz gibiler
Türk kızları birer güneş gibiler
Rus kızları ucuz don gibiler
Türk kızları koyun yününden üçlük gibiler
Rus kızları gargamel
Türk kızları prenses
Rus kızları süpürge
Türk kızları vileda...
Rus kızları maymun
Türk kızları tavuskuşu...
Türk kızlar ampül
Rus kızları sinek
Rus kızları gecekondu
Türk kızları villa
Rus kızları sallama çay
Türk kızları demlenmiş tavşan kanı çay
Benim eski sevgilim türktü ailesiyle tanistirdi. Evlenmemizi istiyordu annesi :)
Ama bak noldu eski oldu
Evet çünkü sürekli evlilik lafini aciyordu. Çok sıkıyordu ve kıskancti. Bunalmistim ayrildim
Türk erkeklerininde sorunu bu beyini yok o bbeyinle o göbekle dünya ülkelerine aclmışlar mahallenin kızını alsalar oturup Şükret sinler
Erkekte göbek hos bence :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar