Mahalledeki bi çocuktan hoşlanıyordum 2 senedir. Haberi yok şu an eskiden bakışıyorduk bilmiyorum anlamış mıdır ama tam bu arada çok kötü bir şey oldu. Yakın evlerde bi çocuk benden hoşlanmaya başladı. O çocuğun kardeşi de benim hoşlandığım çocukla futbol oynuyorlardı yazın parkta bende hoşlandığım çocuğu orada görmüştüm zaten. Ben de yazın çok üzgündüm hoşlandığım çocuk yüzüme bakmıyordu ona ulaşamıyordum falan filan sonra bi anlık bu çocuk beni bisikletle gezerken görmüş işte bulmuş bi şekilde ortak arkadaş vs sonra bir şey sordu yazdı bana sonra bi baktım devamı geldi anlamadan kendimi konuşmada buldum. Şimdide kurtulamıyorum çocukla konuşmak istemiyorum. Şu an sınava hazırlanıyorum diye ara verdik sözde ama yazın devam edicez diye biliyor. Sizce nasıl kendimden uzaklaştırabilirim onu? Sevdiğim biri olduğunu söylesem çok mu kırıcı olur
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kırmadan reddetmek diye bir şey yok, sen ne kadar kırıcı olmamaya çalışsan da o kırılacak. Reddedilmenin dünyanın sonu olmadığını öğrenecek...
Ya illa ki reddedilmiştir bu zamana kadar bence ki bende reddedildim dediğiniz gibi reddilmek dünyanın sonu değil başka biri de çıkar karşısına hatta ben bunu da dedim ama haklısınız ne dersem diyeyim bana karşı hisleri olduğu için üzülecek veya kırılacak
🙏
Teşekkür ederim fikir verdiğiniz için bu baya iyi oldu 🙏
Sevdiğin çocuk da seni redderse sonradan pişman olur musun peki onu istemediğin? İhtimalleri iyice düşün, tart öyle karar ver
Baya bi konuştum zaten konuştuğum çocukla zaten ara verdik şu an konuşmaya ve o arada da bir şey farketmedi yani çünkü karakterlerimiz uymuyor çok zıttız o yüzden
Ve zaten sevdiğim çocuk da bana karşı ılıman değil şu an baya bi zaman oldu böyle zaten pek kabul edecek gibi durmuyor bilmiyorum o yüzden zaten şu an reddedilmişim hissi veriyor ve üzmüyor
Bilmiyorum pek kabul edeceğini düşünmüyordum zaten o yüzden kendimi hazırlayarak hislerimi belli etmeye çalıştım ona ama olmadı herhalde
İşte belki de diğer çocuğu sevdiğin için bu sana çok zıt geliyor da olabilir ondan dedim. Sonradan fikrin falan değişebilir belki. O anki İnsan psikolojisi baya önemli bu tarz durumlarda. İyice düşün kararını ver işte ne diyim. Ama benden tavsiye sevmediğin çocuğu yaza kadar bekletip sonra bitirme. Çocuğu yaza kadar oyalamış olursun resmen. Bitireceksen hemen bitir
Şu an sınava hazırlanıyorum ve 1 ay öncesine kadar zar zor konuşmaya ara verme kararı aldık sürekli konuşmak istiyor şimdi yine açsam konuyu yine sorucak bana bi sürü soru niye böyle oldu noldu falan filan diye kafamı kurcalasın istemiyorum diyecek kelime de bulamıyorum yani kırmak da istemiyorum ama uygun bi cümle bulmak çok zor tek yakındığım o
Sevdiğim biri var cümlesini söylesem bana sürekli soracak gibi geliyor ki zaten dershaneye gidiyorum dershaneden bulduğumu falan düşünecek hatta bana ordan buldun falan da diyebilir yani belki bilemiyorum ama bende öyle bir şey yapmam ki yani bunu bana dese ben de sinir olurum yani yapmadığım bir şey için
Her türlü kıracaksın zaten. Ama bekletirsen daha çok kırılacak. Emekleri boşa gidecek çünkü. Umut verme hemen kes at.
Doğru off ilk başta da defalarca laf altından söylemiştim konuşmaya başladığımızda "ben sana umut vermek istemiyorum" diye hatta bi ara bitirdik konuşmayı ama anlamadı işte
güzellikle izah et
Kırmak istemiyorum kimseyi beni yanlış birisi olarak tanısın da istemiyorum "yaza konuşmaya devam edicez" dedik öyle ara verdirmek zorunda kaldım yani sevdiğim biri olduğunu söylersem bu zamana kadar da niye demedin diyecek
Çok zor bide sürekli karşılaşıcaz yazın kuzenimin yakın arkadaşı kuzenimin dükkanı var yazın yeğenimi görmek için gidiyoruz arada
seni arkadaş olarak görüyorum benim sevdiğim bir şahsiyet var de yoksa zamanla sana daha bağlanır bu onun için de senin içinde eziyet olur
direkt gerçek ne ise söyle yokuşa sürmenin manası yok
net olmak çoğu zaman kurtarıyor
Peki bunu şimdi hemen mi yapmalıyım yoksa yaza girdiğimizde yapsam o zamana kadar bekletmek ayıp mı olur
şimdi yap yaza kadar sana olan duyguları daha çok kökleşir adama yazık edersin kendinede
Ya görüşmedikçe yazışmadıkça yavaş yavaş soğur benden diye düşünüyordum ama
Tam tersi mi olur emin misiniz?
Yani ben o konuda yanlış düşünüyormuşum o zaman hatta önceleri hikayeme bile yanıt verirken arada şimdi hiçbir şekilde etkileşimde bulunmuyor sadece fotoğrafımı beğenmişti birkaç gün önce o kadar
senden umutlu aklına hep geliyor olabilirsin direkt söyle bitir
Yaa bunu düşünememiştim
Off o zaman bir şekilde yolunu bulup konuşmam lazım
Peki son birnşey sorabilir miyim size
sor abla ne demek insanlara yardımı severim
Mesajda nasıl desem yani normal bi giriş olur şöyle düşünüyorum isterseniz söylim ben
İşte... (adı) nasılsın falan diye sorarım ilk sonra da işte benim seninle konuşmak istediğim bir şey var. Çünkü vicdanım el vermiyor artık. Seni de daha fazla kırmak istemem oyalamak da istemiyorum ama bu zamana kadar da sana hep anlatmaya çalıştım yani ama sanırım fazla açık olamadım ama benim sevdiğim biri var.
Sonra işte neden onun mesajına ilk cevap verdiğimi falan da söyliycem çünkü ilk zaten o mesaj atmıştı tanışmak istediğini söyledi bende kabul etmiştim
aynen güzel olur öyle yap
Tamam peki çok teşekkür ederim tekrardann ☺️
ne demek bacım
Gayet açık ve net ol
Peki sevdiğim biri olduğunu söylersem ne hisseder karşı taraftaki ya da ne bileyim daha kırıcı olmayan bi cümle ne söyleyebilirim
Karşıdaki insan bende olabilirdim ve çok kırıcı bir cümle onu da kullanmak istemiyorum
Ya sürekli bahane bulacaksın ya da zamanla kendini bu oyunun içinde bulcaksin
Oyun derken yani oyun oynadığım yok da hep oyalayamam ben bi insanı fıtratımda yok o şu an kalbimde biri var ve karşımdaki insanı da boşa oyalamak istemiyorum
En baştaki yazdığım cümle hasıl oluyor
Tamam net olucam ya anladım onu
Niye?