Selamm uğur böceklerim, Hayatınızda çok sevdiğiniz biri var diyelim, kavga ediyorsunuz sık sık ama deliler gibi de aşıksınız. Sevdiğiniz kişiyi bırakıp sizi güldüren kişiyi tercih eder misiniz?
Sevdiğiniz kişiyle olan kavgalarınızı, başkasıyla gülmeye değişir misiniz?
Hayır tabi ki sevdiğim insan ile olan kavgamı başka kişi ile olan mutluluğuma ayda gülmeye bile değişmezdim. bazen insan sevdiği kişi ile tartışabilir ya da kavga edebilir ama o gittikten sonra bazen o tartışmaları bile özler. ama tabi ki ben sağlıklı bir ilişkiden bahsediyorum. yani sürekli tartışma ayda kavga olan ilişkilerden değil. çünkü arada her kes tartışır.
deliler gibi birbirimizi seviyoruz ama sık sık kavga ediyoruz bu toksit ve ergen bir ilişkidir bu şekilde olan bir birliktelikten sağlıklı bir ilişki çıkmaz
eğer ki kavga ediyorsam durmadan huzurum kaçıyorsa bunu başkasıyla gülmeye değişirim
Değişirim kardeşim. Benim kafam kavga gürültü kaldırmaz. Bana huzur lazım enerji lazım. Ben değişirim, bundan sonra seviyorum diyene değil, hissettirene açılır bu kalp. Duvar da beni seviyor olabilir bilemem çünkü göstermiyor