2 gündür mesajlaşmıyoruz, dün telefonda konuştuk sadece.
Ona mesaj atmalı mıyım?
(Ve bir de tuşlu telefon kullanıyor bu son hafta, mesaj yazmanın zor/sinir bozucu olduğunu söyledi)
2 gündür mesajlaşmıyoruz, dün telefonda konuştuk sadece.
Ona mesaj atmalı mıyım?
(Ve bir de tuşlu telefon kullanıyor bu son hafta, mesaj yazmanın zor/sinir bozucu olduğunu söyledi)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Egonu, kibirini, kırgınlıklarını bırak hayat kısa. Yarını belli olmayan dünyada fazla sorgulamaya gerek yok. İçinden geliyorsa at
Evet geliyor
Dün de aradım zaten
Günaydınn yazabilirsin seviyorsun ki gene devam ettirme cabasındasın. O yazamazsa arasın telefonda konuşun.
Evet sevmesem çabalamazdım
Yaz bence. "Ben üstüme düşeni yaptım." Demenin rahatlığı var :)
Haklısın
Sevgiliniz askerde mi öncelikle bunu sormak istiyorum?
Açık ifade edemem
Evet gibi
Sorma nedenim tuşlu telefon meselesi, eğer askerdeyse ihmal etmemeni öneririm incinir gerçekten, neden yazmadığını da sorar konuşursun bence aramak istediğini de yaz insanlar konuşarak anlaşır.
Neden yazmadığı aramız soğuk, ayrılmak üzereydik. Ve bir de son günlerde teledonu bozulunca tuşlu kullanmaya başladı dün konuştuğumuzda sinir olduğunu söyledi zor basıyor diye
Aaa anladım canım benim onun da canı sıkkın senin de o yüzden olsun bak arada sevgi varsa böyle yerde gurur olmaz sen yaz ilk ne olacak siz mutlu olun yeter ki o da seviyorsa dayanamaz canım benim
Aldatma vs olsa o ayrı derdim ama yazmamak için gurur yapmak sizi daha fazla yıpratır 🙏🏻
10 gün öncesine kadar sevdiğinden emindim. Ama 1 hafta önce tartıştığımızda ne hissediyorum sana karşı bilmiyorum dedi. Kül kaldı sanırım dedi çok yaralayıcıydı ama işte.. ben sebep oldum
Bazen tartışma arttıkça bunalım, yıpranma, sıkılganlık artar. Bu da sorunları tespit edip tekrar etmemeniz, ilişkinize canlılık katmanızla aşılır. Bir güzel dille konuş bakalım, farklı davran neler olacak inşallah düzelir her şey 🙏🏻😊
Ben de şu an onu deniyorum, tartışma sebebi bulmamaya, sakin kalmaya. Ah işte bir de telefonu bozuldu tam sırası.
Sağol güzel dileklerin için umut oldun 🤗
Olsun telefonu da tamirden gelir o da düzelir ölümden başka her şeyin çaresi var, ben de teşekkür ederim kendni hep güzel hisset ne olursa olsun 🥰
Akıllı telefondan başkasıyla mesajlaşıyordur :) Kafanı ağrıtma. Dönerse de senin değil, dönmezse de olmamıştı.
Yok biliyorum telefonunun bozulduğunu.
Evet senden dolayıysa at
Tamam
at bence
bencede
Kalbini dinle
Attın
Attım*
ara direk neden mesajla uğraşıyorsun ki
Dün aradım, bi de her an telefona bakamaz
ozaman biraz rahat bırak kafasını dinleyip toparlasın
Bi yandan öyle yapasım var, bi yandan da iletişim kopsun istemiyorum