Ailem anlayışsız insanlar değiller bende bi anlık boşluğuma geldi aile dostumuz dedim annem de ısrar etti onların tarafıda ısrar ettiği için kabul ettim 4 aya yakın oldu sözlüyüm ama git gide seveceğim yerde soğuyorum ve hareketleri değişti anneme anlatıyorum zamanla düzelir diyor ne yapacam lütfen bana yardımcı olun Allah için gönlümü ferahlatın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bende 18 de evlendim çok iyi efendi terbiyeli diye ailemin onayı önemliydi ozaman banada baskı yapmadı ailem asla ama cahillik de ailem arkamda guvendeyim de ne dersen adina de bilmiyorum hayatta yaşadığım en büyük pişmanlığım hele bide anne olunca kendini siliyorsun zaten babasız kalmasın onlar iyi olsun diye diye senelerim gitti şimdi 37 yaşındayım boşandım nişanlıyım 2. kez evlenicem iyi düşün derim bikere yara aldinmi gerçekten oyara iyilesmiyor şanslıyım ki Rabbim benim yaralarımı saracak bı yüreği güzel bi adam çıkardı karşıma şimdi iyiyim gülüyorum sayesinde çok iyi düşün lütfen yaşadıklarımı yaşamanı istemem
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılCanımın içi, kesinlikle kalbinin sesini dinle, henüz sözlüsün, söz nişanın küçüğü, nişanlı olsan demek ki annen zinhar izin vermez nişanı atmana.
Evli olsan daha zor boşanman, üstüne çocuğun olsa sevmediğin adamdan nasıl çıkacaksın işin işinden bu defa? Bu adamın nasıl koynuna gireceksin?
Elbette ki annelerimiz hisseder ama ben şunu savunurum her zaman.
Sen seviyorsun ama anneciğin beğenmedi diyelim böyle bir durum olsa da enine, boyuna düşün ama sen sevmedin annen istiyor diyelim ki şu an böyle bir durum içindesin, o zaman da anneni dinleme.
Zararın neresinden dönersen kardır.
Yani demem o ki, annenin gözlemlerini de yabana atma, kendi duygularını da hiçe sayma.
Senin sevip annenin onay vermediği bir kişi varsa anneciğinin haklı olma ihtimalini düşün ama annen olay veriyor ve sen sevmiyorsan da annen dahi olsa anneni dinleme, kalbini dinle.
Sonradan sevmek diye bir şey yok, vazgeç. Ne bütünüyle annene teslim ol, ne de her konuda ben haklıyım düşüncesinde ol yani, hayatında bu dengeyi kurabilirsen hata yapma olasılığın düşük olur.
Sevmediğin bir adamla evlenme, hemen vazgeç, annen bitirme dese de sen bitir. Bu senin hayatın32 Yorumla
Soran+1 yılYüreğinize sağlık Ablacım içimdekileri dışa vurup tercüman olmuşsun şimdi annem istiyor diye ben bişey hissedemedğim adamla olamam ama annem bi tutturmuş rezil olacağz millet bize gülecek bide aile dostu yıllardır iç içeyiz nasıl yüz yüze bakarız diye diye benim psikolojimi bozdu babam öyle değildir şimdi babama anlatsam dünya bi araya gelse olmaz der ama annem diyor kimse duymasın etmesinn bize gülecekler beni etkileyen şey bu annem herşeyde beni suçluyor ama bilmiyor çocuk ona karşı aileme karşı iyi bana hep tavırlı sorgulama peşinde ben ailemle beraber çalışıyorum iş yerimiz var hiçbrzaman onların başını yere eğmedim babam bana çok değer veriyor ona da veriyor ama bana böyle olduğunu bilse asla yanında olmaz onun
- +1 yıl
Şayet bu kez boşanırsanız o zaman yüz yüze bakmanız daha zor olmaz mı? Anne tarafınızdan mı akrabanız? Şayet öyle olsa bile en önemli olan sen olmalısın, sözden dönmek dünyanın sonu değil, bir son da değil. Nişan olayını toplumumuz yarı evlilik olarak algılıyor, o zaman daha zor olur, sevmediğin adamın alyansını nasıl takacaksın parmağına, nişana taşıma olayı? Ya senin de hakkın değil mi o tatlı heyecanı yaşamak, kalbinin pır pır etmesi, niye bu tatlı heyecanlardan mahrum bırakacaksın kendini? Henüz bir başlangıç bile olmamış, hemen sözden dönün, babanla konuş, evlilik senin tüm hayatını etkileyecek bir karar, ilerde keşke demek istemiyorsan vazgeç.
Ayıp olmasın diye düşünüyor anneciğin ama en büyük ayıbı sana ediyor, hem ayıp olunacak bir durum da yok ki ortada, henüz söz bu.
Nişana taşınmamış, sıcağı sıcağına vazgeç, ayrıca nişanda atılır, boşanmalar da olur, hayatta her şey insanlar içindir.
Hiçbir şeyin garantisi yoktur tabi ama bile bile lades oynamamak lazım, mutsuz olacağın şimdiden belli.
Sevmediğin bir adamdan niye çocuğun olsun ki hem?
Sevmediğin bir adam niye dokunsun ki sana? Bu basit bir şey değil.
İnsan öyle herkesten çocuk yapmamalı, sen bu adamın karakterini de beğenmiyorsun üstelik, karakterini beğenmediğin bir kişinin soyadını alma, onunla ilerisi olmasın.
İlerde en büyük ayıp sana yapılır evet dersen, anneni dinlersen.
+1 yılYorumlarda ailemin karşısına geçemiyorum, başları eğilecek demişsin. Eğer evlenirsen ama bir ömür sen sürüneceksin ayrıca merak etme onlarada bir şey olmaz istemiyorsan ve soğuyorsan at sözü yol yakınken, sonrası emin ol daha zor olur. Ve kimse düzelmez insan yedisinde ne ise yetmişinde de o olur.
10 Yorumla
+1 yılİnsan hayatındaki doğru veya yanlış başka birini sadece kendisi bilebilir. Sana göre yanlış, annene göre doğru olabilir fakat annenin ettiği o söz bir boşluktan ibaret. Asıl senin o sözlendiğin kişi hakkındaki düşüncelerin önemli. Sen ona “bu benim için yanlış kişi” diyorsan bunun doğruluğunu kimse sorgulayamaz, annenin “zamanla düzelir” demesi hiçbir anlam ifade etmez
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence annenizle konuşun
00 Yorumla Zamanla düzelir diye evlenip hüsrana uğrayan. o kadar fazla ki. İlerde ruh sağlığından olursun sana yaklaşımı da tersse. Sevmiyorsan her hareketi batar zaten, bence sevginin azaldığını mutlu olmadığını söyle. Eğer ters yaparlarsa soğuk davran yüzünden anlasınlar üzüntünü tabiki kavga etme.
31 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum Okadar yüzüne de bak diyorum beni sıkma kısıtlama ama işte beni çok seviyormuş ta ondan mış ama yaptığı her şey ban batıyor küfür gibi geliyor
+1 yılDüzelir diye evlenmek çok saçma. Bunu kendine yapma
214 Yorumla
Soran+1 yılAilemin karşısına geçemiyorum işte
- +1 yıl
Şimdi bunu yapmazsan ilerde daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalırsınız. Kendin kararından emin olduğun zaman direk babana diyecksin yeter bu işi bitirin ya da ben kendim bitiririm diye. Ama kendinden emin olman lazım.
Soran+1 yılEminim ben kendimden zaten sevgi yoktu son zaman bana güvensiz tavırları da benim onu sevmeme engel oluyor ve artık ben soğumuşsam ısınamam
- +1 yıl
Kesinlikle, bunu bu kararlılıkla da ailene söylemen lazım.
Soran+1 yılAilem yanımda olur ama annemin önce bana destek olması lazım destek olmuyor çocuk iyi diyor bana sende var bşşey diyor
- +1 yıl
O zaman tehdit edeceksin öyle mi tamam ben şimdi ailesini arayıp kendim söylüyorum diyerek telefonu eline alabilirsin mesela
Soran+1 yılAile dostu ya yıllaedır hep iç içeydik falan
- +1 yıl
Dostluk bozulmasın diye kendini mi feda edeceksin?
Soran+1 yılGelde anlat babam öyle değil zaten vermeye niyeti yoktu babamın ama ben seviyorum sanıyordu ondan beni kırmamak için verdi
- +1 yıl
O zaman direk baban ile konuşup çözeceksin
Soran+1 yılÖyle olcak Sanki
- +1 yıl
Öyle olmalı.
- +1 yıl
Babanla vakit kaybetmeden konuş. İstemiyorum soğudum annem zorluyor de.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın böyle bir hata yapma, yaşanmış örneği benim... aileler yakın dostlar, annemin soruyla evlendim. Öyle ask aramadım, sevdim evlendim. Ama evlenmeden birçok şeyi tatmadım, fikirlerini sormadım.. sorunsuz evlilik olur ailesi iyi diye düşünerek. Ama bazı huyları değişmiyor ve keske sorsaydım... bir tavsiye sana, kim ne derse desim içine sinmeden bu yola girme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu saçmalığa bak senin beynin yok mu ısrarla istediklerimi yapılır istemiyorum deseydin zorla mı siz sevmediğiniz insanla evlenseniz veya çocuklarınızı evlendirseniz hoş mu olur diyecektin seslerini kesecektin bana geldiler hoşlanmadım olmadı bitti 1 kere son söz benden çıkar ne boşluğa gelmesi yüzüğü at istersem evli değilsin ya altı üstü uyduruk söz
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKimse sana zorla bisey yaptiramaz kızım gözünü aç artık korkaklık etme sonuçta evli degilsiniz istemiyorum de olsun bitsin
Cevap sahibi+1 yılZorla değil ya ne getirdiyseler göndersin ailen geri olmayacak desinler kız istemiyor sende rahat et
Gizli Üye(25-29)+1 yılSözlüyken ayrılmak daha kolay at yüzüğü ilerde değişir diye bekliyorsan da kimse değişmez şimdiden böyleyse daha kötü bir hal de alır hem sözlüyken ayrılmak evlenip boşanmaktan daha kolay geç olmadan sozlunle de konuşarak at yüzüğü halden anlayan bir insansa kabul eder zaten sonra da ailene söylersin ben istemiyorum diye
00 Yorumla
+1 yılSırf biri istedi diye hayatına şekil vermen yanlış bu annen olsa bile. Sen bir bireysin. Kendi kararların ve duruşun var. Bunlar bahane. Sevmediğim biriyle aynı alanda bulunmam bile. Kendine yazık etmişsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. milletin ısrarıyla evlenilirmi yaf millet istedi diye bi ömür mutsuz geçmez git at yüzüğü kimsenin bişey demeye hakkı yok
37 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız ama yıllarıdr onlarla iç içeyiz vs aile gibiyiz annem bu durumdan utandığı için istemiyor yüzük atmamı ve atsam ömrüm boyunca hep yüzüme vuracak üstüme gelecek
Soran+1 yılYa 😂ailemin karşısına geçmeme annem engel oluyor sorun bu ama bu böyle gitmez o şerefsiz de kendini melek yapıyor ailemin yanında
Soran+1 yılOndan beni sorguluyor boguyor fazla iyilikten yüzük atacağız 😂😂
Soran+1 yılKeşke öyle olsa
+1 yılYol yakınken dönmek lazım bence. Sırf onların gönlü olsun diye evlenemezsin ki. İlk başta aferim sözümüzü dinledin derler hayatın cehennem olunca da bize ne senin aklın yokmuydu der köşelerine çekilirken.
00 YorumlaAblam nişandan sonra aynı sorunları yaşadı bizimkiler de senin gibiydi ben anlattım adamın iki yüzlü tavırlarını ablam evlendikten sonra boşanır o zaman daha da kötü olur dedim izin verdiler yüzük atmasına sende böyle yap evlensek bile aynı evin içinde 1 hafta geçmez
05 Yorumla
Soran+1 yılBen anneme söylüyorum annem engelliyor çocuk melek gibi diyor senin gözün yüksekte diyor cidden o beni zor durumda bırakıyor annem yanımda olsa destek verse gerisi kolay ama onu yapmıyor
Soran+1 yılÖyle yapıyorum bırakmıyor
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hiç birimiz bu hayata ailemizi memnun etmek için gelmedik. Mutsuz bir evlilik yaşadığını gördüklerinde emin ol daha büyük bir üzüntü yaşarlar. Al karşına sebeplerini açıkla ve kararının kesin olduğunu söyle.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğe kadar bir şans ver olmuyorsa evlenmeden ayrıl.
O kişi seni seviyormu seni önemsiyor mu buna dikkat et. nikah masasına oturana kadar eğer rahatsız oluyorsan ondan evlenmeden ayrıl..14 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Ama ailen haklı onu da soyleyim..
Annene söyle yolun başındasınız, hatta yola bile çıkmamışsınız benden tavsiye bırakın sonradan düzelmiyor , ikiniz içinde stres sıkıntı , ben 30 yıl düzelir diye bekledim , olmuyor sonunda koptu , ama iki kişi içinde artık çok geçti , o kadar hayatlar iki kişi içinde çöp oldu, kendinizi dinleyin olmayacağına inanıyorsanız bırakın
10 Yorumla
+1 yılKimse düzelmez şu an yasadigin kişiyle konuş rahatsizligi dile getir aynı şekilde ya da yol yakınken vazgeç
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnemi yola getiremiyorum aksine annem beni kötülüyor ne istediğini bilmiyorsun diyo sen tüm şanslarını kullanıyorsun diyor bana
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hareketleri? Mesela napiyor? Hem soguyosun hemde zaten yanlis biriyse bitir nolursa olsun. Mutsuz bi evlilik ya da bosanmaktan cok daha iyidjr.
05 Yorumla
Soran+1 yılHerşeyde kısıtlama sıkıyor ben 9 10 da eve işten geliyorum kendisi saat 6 7 gibi evde oluyor dinleniyor ama bana gelince sen bana vakit ayırmıyorsun diyor whtasapa neden giriyorsun gece neden kalkıyorsun gibi sözlerini duyunca tam soğudum bak diyorum yapma etme bana güvenmen lazım çünkü gezen tozan biri değilim ailemin yanına çalışıyorum ama hep dik geliyor bana
Soran+1 yılEvet işte aşırı bağlıydık birimize aile olarak ama ben ona hiç o gözle bakmadım
Soran+1 yılAnnem engel oluyor işte rezillik çıkacak falan diyor
+1 yılNe oldu da değişti ki? Senin davranışlarında bir değişme var mı ona karşı! Sözlü demek çok da önemli değil. Nişanlanmadan oturup konuşun bence
00 YorumlaAnnen minevlenecek bu ne saçmalık ya!
Ayrıl onunla ömür mü geçer. Bu tarz şeylerden sana baskı yapılmasını kabul etme00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Hiç bir şey düzelmez kendi kendine zaman geçince ya da evlenince çocuk yapınca vs vs olmuyorsa sözü atıcaksın yazık etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin onu sevmediğini hala nasıl anlamadı yoksa anlamazlıktan mı geliyor. Normal bir birey olsa sevilmediğini anlar kendisi bitirelim bu işi der.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor istemedğimi
Cevap sahibi+1 yılE peki neyi zorluyor. Zorla güzellik olmaz ki.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerde zamanla düzelmez huylar neyse öyle gider ben değiştiremedim :/ ama bi tık anlayışlı olmaya başkadı sadece 7 yılda
17 Yorumla
Soran+1 yılAilemin karşısına geçip ben istemiyorum demek istiyorum ama işte utanıyorum onların başı yere eğilecek diye
Cevap sahibi+1 yılsöz, nişanlılık dönemi tanıma dönemidir eğer bir huyunu sıkıntısını görüyorsan al aileni karşına söyle ki sonra suçu sana atamasınlar. evlendikten sonrası daha kötü bu işin o zaman ayrılma işi daha sıkıntı
Soran+1 yılAnnem engel gerçekten sorunları dile getiriyorum onu karşısına alıyor uyarıyor bir daha olursa yüzükleri atarım gibisinden konuşuyor tamam anne diyor özür diliyor bana 1.02 geliyor sonra aynı konuları tekrar açıyor annem de beni suçluyor
Cevap sahibi+1 yılbeni yanlış anlama şimdiden aileler karışırsa senin işin iş :/ sözlüyken sorun yaşıyorsan kurcalayacaksın evlenince neler olabilecek diye. aileler eski adamlar gibi sanıyor şimdiki nesli üzücü :(
Cevap sahibi+1 yılannen yanlış yapıyor size karışmadan gözlemlemeli siz artık bir aile olacaksınız. kendi kendinize anlaşmanız lazım onun tehditleri bir yere kadar :/ ki tehdit etmekte ne :/ evlenince daha sıkacak canını annen şimdiden bu kadar abartıyor
Soran+1 yılEvet maalesef bu zamanda evli kadınların bile dürüst olmasını gözle görüyoruz yani bunların çoğu mutsuz evlilikten oluyor ha ben demiyorum öyle olurum ama kimse bilemez görünen köy kılavuz istemez derler yol yakınken dönmek varken sürükleniyorum
Cevap sahibi+1 yılsevmediğin adamla mutlu olmazsın :/ ama hayırlısı kardeşime de anlattım dinlemedi şimdi çekiyor baş belası kadını
+1 yılKesinlikle bitir gönlün olmadığı yerde hiçbir duygu barinmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılsevmiyorsan zamanla ne düzelecek ben onu anlamadım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Negatifsin zatennn bakış açın degismedikce isinamzsin
00 YorumlaSevmiyorsan bitmeli tabiki ayrıl ver yüzüğü anneni dinleme evlenecek olan sensin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirşeyler yanlış gidiyorsa imzalar atılmadan geri dönmek daha kolay ve zahmetsizdir.
00 Yorumla
+1 yılDene duzelmezse uzatma evlilik daha kötü geçer yoksa
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnneni dinleme zamanla düzelecek bir şey değil hep mutsuz olursun.
00 Yorumla
+1 yıl4 ayda düzelmeyen sonrasında hiç düzelmez yol yakınken vazgeçmek en iyisi
00 Yorumla
+1 yılSimdi nasılsa daha da kötü olur fikrim. Çünkü sen hiç sevmemiş ve begenmemissin...
00 Yorumla
+1 yılzamanla düzelir ne ya bozuk saat mi bu düzelsin misilleme yapmadan düzelmez bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsla düzelmez, sakın bu evliliğe evet deme bunu yaşayan heba olan biri olarak yazıyorum ben yandım sen yanma, yapma sakın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmiyorsan at yüzüğü yol yakınken yoksa ilerde evlilik te çocuk olunca daha büyük bir hasarla bitireceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYol yakınken bitir evlenip boşanmak daha kötü inan olmayınca olmuyor görücü evlilik oldu bizimde olmadı boşuna yani olur 9lur diyerek everdiler
00 YorumlaSevemediysen olmaz kuzum benim, yaşın da genç daha, ailenin değil senin istemen önemli, zamanla düzelmez zamanla daha da kötü hissedersin sadece, sevemezsen. Kendini de zorunlu hissetme, kimse sana istemediğin bir şeyi yaptıramaz🙏🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamanla düzelmez daha kötü olur. Nasılsa cepte diye göze batan yanlarını artırır. Ayrıl.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız annem engel sadece
Cevap sahibi+1 yılAnnene takılma. İçime sinmeyen bir evliliği yapmak istemiyorum diye diret. Gerekirse annene de küs. Ne kadar ciddi olduğunu anlasın.
Cevap sahibi+1 yılYalnız annene gıcık oldum ya. Evladın istemiyorsa gerisi boş. O mu girecek dünya evine?
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşım ne tür değişik davranışı var ne seni rahatsız ediyor
06 Yorumla
Soran+1 yılaşırı sıkıyor gece neden kalkıyorsun neden wpe giriyorsun kimle konuşuyorsun onun güvenini sarsacak bşley de yapmadım
Cevap sahibi+1 yılŞöyle yap bu şikayetlerini ona yazdığın şekilde dile getir yani biz kişiyi tanımıyoruz bir şey desek de yanlış olur sözlülükte az buçuk tanır insan birbirini ilerde eşin olarak yani aynı evde ikiniz tek başınıza her şeyin üstesinden gelebilir misiniz, bunlar çok önemli bunları düşün yani annenin düşüncesi de yanlış evlilik yanlış bir özelliği hiçbir şekilde düzeltmez insan biri için de kolay kolay değişmez
Soran+1 yılHaklısınız ama ben onun bana zıt gelmesinden ileriyi göremiyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman baştan ilişkini sonlandır derim daha da ileri gidince sende çocuk da çok üzülürsünüz inşallah ayrılmak zorunda kalmaz da bu özellikleri de gözüne batmaz hakkında hayırlısı bunları çok iyi düşün bence
Soran+1 yılÇok Sağolun Allah razı olsun içime sığamadı önce rabbime sığındım sonra buraya içimi döktüm Allah sizden razı olsun beni dinlediniz
Cevap sahibi+1 yılSizden de razı olsun ne demek bir faydam olduysa ne mutlu bana
Hayatında biri yoksa yani sozlun disinda sevdigin falan yoksa bence atma hayatınin askı olabilir belki de tanıdıkca seversin obur turu zaten birini severken baskasiyla olmaz
00 YorumlaSevmedıgın bırıyle bırlıkte olmak zordur yaptıgı her sey batar... sevmeyı deneyebılırsın denedın ve olmuyorsa yuzugu at aıle dostu olmanız bır anlam ıfade etmez senın omrun soz konusu
10 YorumlaBaştan olmayınca olmuyor Allah gösteriyor biz görmezden geliyoruz ne güzel görmüş fark etmişsin bazen yol yakınken dön yoksa bedeli ağır olur evlilikten dönmek çok daha zor olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsöz ve nişan akid değildir.. ayrıl... başın ağrır sonra..
00 YorumlaDaha yolun başındasın, bunu aylar sonra nasıl boşanabilirim diye düşüneceğine şu an yüzüğü nasıl atabilirim derken, istemiyorsan bırakman lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ailemin karşısına geçmem lazım ayıp mayın işlerini bırakması lazım annemin
İstemediğin hiçbir şeyi yapma. İleride pişman olursun ve bırakmak daha zor olur. İyi düşün ve en kısa sürede net kararını ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirebir aynı şeyi çok yakınım yaşadı evlendiği güne kadar sevmiyorum istemiyorum dedi evlendikten sonra ister istemez temas ve aynı evin içinde yaşamak karşıdan sevgi görmek insanda da sevgi duygusunu var ediyor :)
00 YorumlaOzaman karektersizsin evlenecen bir iki sene sonrada bosanacan akıllı ol sevmediğin bir insanla bir ömür geçmez
00 Yorumla
+1 yılMerhaba
Bu işler ciddi işler gönlünüzdeki sesiniz ne diyor
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum
- +1 yıl
Yazar mısın
Daha sornasında evlenip çocuğun falan olduğunda durum daha zor olacak bence o yüzden istemiyorsan devam etme
00 YorumlaO yüzügü atmazsan hayat seni ćok güzel çöpe aticak haberin olsun tecrubee konusuyorr
00 Yorumla
+1 yılBaştan sevmediysen yani bir elektrik olmadıysa zamanla fa olmaz
00 YorumlaYol yakınken vazgeç sevmediğin biriyle bir ömür nasıl geçer?
00 Yorumla
+1 yılBence olmayacaksa baştan atmalısınız sonrası daha bnüyük sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılSakin kendine bunu yapma lutfen rica ediyorum senden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sevmiyorsan uzatma ömür gecmez canım
110 Yorumla
Soran+1 yılAilemin başı yere eğilmesin diyorum annem buna çok üzülür
Soran+1 yılYapıyorum neler demiyorum ki yine arlan mıyo anneme diyor kızın böyle böyle yapıyor
Soran+1 yılOrtalığı karıştırır beni ailesine rezil eder
Soran+1 yıl2016 dan beri peşimde yani 13 14 yaşından beri ben şu an 19 yaşındayım kendi 28 29 sanırım onca yaş farkı da var işte ama gelde işin içinden çık Okadar zaman ona yok çektim sevmedim dedim senden nefret ediyorum bile dedim ama nasıl yüzük takacak raddeye geldik bilmiyorum yemin ederim
Soran+1 yılEvet ondan kopamıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılAyakkabı mı bu giydikçe açılsın?
02 Yorumla
Soran+1 yılGelde anlat annem ayıbın peşini bırakmıyor
- +1 yıl
Anlatsam da ikna olacağını sanmam görünüşe göre.
+1 yılZamanla düzelmez vaktiyken ne yapacaksan yap
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnem engel olmasa yapacağım da işte annem sorun
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sonuçta bir ömur paylasicaksin iyi karar ver
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacağım
Çekinme ileride daha çok mutsuz olursun
015 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız bunu herkes söylüyor
Soran+1 yılannem biraz sert her şey onda bitiyor bizmkerle konuşsa hallolur da yapmıyor beni kötülüyor çocuğu kötülemiyor sen ne istediğini bilmiyorsun diyor bana
Soran+1 yılBuraya içimi dökmek için yazdım benim içimi biraz olsun rahatlattınız teşekkür ederim ama inşallah biter
Soran+1 yılSöylediği her şey bana batıyor ömür mü geçer böyle
Soran+1 yılİnşallah bi hatasını yakalarsam daha iyi olur ama onuda yapmıyor
Soran+1 yılBana rahatlık basıyormuş ben ne istediğimi bilmiyor muşum annemin söylemiyle
Soran+1 yılÖyle gerçekten bakalım ne yapacam bilmiyorum
Soran+1 yılAllah razı olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanla düzelir sözüne asla inanma hiç bir şey düzelmez daha kötüye gider ama iyiye gitmez
00 Yorumla
+1 yılSakın , yanlış bir karar verme sevmiyosan uzatma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabana durumu söyleyeceksin istemiyorum onu annem zorluyor de
00 YorumlaZamanla düzelen hiçbir şey görmedim
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevmediğim biriyle sözlüyüm, yüzüğü atmak istiyorum ama annem zamanla düzelir diyor. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler