Aşk İlişkileri Yapacağım şey sizce komik olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bunu yarın zincir markette paylaşıp ınstagram'a hikaye atacağım Yapacağım şey sizce komik olur mu? Cevapla Market Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
whitenoisee Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl bir zamanlar bir şeyler paylaştığın biine kaşar demek.. neyse 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neler yaptıklarını anlatsam ana bacı seversin Yorumla Soran +1 yıl Buraya gelip feministik yapma Yorumla whitenoisee +1 yıl buna bile feministlik diyorsunuz neyse ya Yorumla Soran +1 yıl Evet diyoruz önce sor ne oldu diye dişini savunma hemen bunu yaptığıma göre karşılığını vermiş oldum seninde ''ama onunla bir şey yaşamasın sennn'' hüüüü hemen buraya gelip kaşar demek bak bak birde sonlara üç nokta Allah Allah yazar çıktı başıma Yorumla Soran +1 yıl Uza buradan Yorumla
XoxBurak Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kilo fiyatı hatalı ama 43,80 olması lazım djd 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Onu düzeltirim şimdi dikkat etmedim Yorumla Soran +1 yıl Teşekürler yidigim 👍 Yorumla XoxBurak +1 yıl Ahha rica Yorumla Soran +1 yıl Bekleyin zincir marketler ben gelotofom lannn Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sakın yapmaa 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Sebebini çok merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye yapıcaksın ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok bişey bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kötü Yorumla Soran +1 yıl Yalnız izah bu sevgilim falan yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok gereksiz Yorumla Soran +1 yıl Tamam o hâlde ben metni düzelteyim oraya yalnız kalan Mehmet yazacağım fikir üretmem lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mehmetin duyguları yapabilirsin çok ucuza alıyolar zaten ( Yorumla Soran +1 yıl Güzel bu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bir zamanlar bir şeyler paylaştığın biine kaşar demek.. neyse
Neler yaptıklarını anlatsam ana bacı seversin
Buraya gelip feministik yapma
buna bile feministlik diyorsunuz neyse ya
Evet diyoruz önce sor ne oldu diye dişini savunma hemen bunu yaptığıma göre karşılığını vermiş oldum seninde ''ama onunla bir şey yaşamasın sennn'' hüüüü hemen buraya gelip kaşar demek bak bak birde sonlara üç nokta Allah Allah yazar çıktı başıma
Uza buradan
Kilo fiyatı hatalı ama 43,80 olması lazım djd
Onu düzeltirim şimdi dikkat etmedim
Teşekürler yidigim 👍
Ahha rica
Bekleyin zincir marketler ben gelotofom lannn
Sakın yapmaa
Neden
Sebebini çok merak ettim
Niye yapıcaksın ki
Çok bişey bu
Kötü
Yalnız izah bu sevgilim falan yok
Çok gereksiz
Tamam o hâlde ben metni düzelteyim oraya yalnız kalan Mehmet yazacağım fikir üretmem lazım
Mehmetin duyguları yapabilirsin çok ucuza alıyolar zaten (
Güzel bu