Issikk sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılRuh eşi kavramı, insanların birbirleriyle olan bağlarını tanımlayan bir kavramdır ve bazı insanlar bu kavramı, bir yaşam boyu sürecek mutlu bir ilişkiyi temsil ederken, bazıları ise bir kişinin diğerine en uygun eş olarak gördükleri bir kişiyi ifade eder. Bu kavramın ne anlama geldiği, kişinin kendi inançlarına ve düşüncelerine göre değişir. Herkesin bir ruh eşi olup olmadığı konusunda, görüşler farklılık gösterir. Bazıları, herkesin bir ruh eşi olacağını düşünürken, bazıları ise bu konuda daha şüphecidir. Bazı insanların ruh eşlerinin karşısına çıkmayıp, bir ilişki kuramamasının nedenleri de çeşitlidir. Bunlar arasında, zamanlama, uyumsuzluk veya çeşitli kişisel nedenler yer alabilir. Ruh eşlerinin karşısına çıkmayıp bir ilişki kuramamasının nedenleri, her durumda farklı olabilir ve bu konuda genel bir yargıda bulunmak da zordur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük ihtimalle benim ruh eşim benim yerime farklı birini yanlışlıkla bulmuş olabilir yanlış yönlerde olabilir örneğin kuzeye gitmesi gerekirken güneye doğru gidiyordur ya da karşılaşmış olabilir beni beğenmemiş çaktırmadan gitmişte olabilir sonuçta bu ruh eşi yani kız 🤣🤣🤣 kızları bu yaşıma kadar anlayamadım ruhlarını nasıl anlayayım ya da ruh eşimi kaçırmışta olabilirler buda bir ihtimal ruh mafyası olabilir süpürge ile çekmişlerdir ruhunu ruhsuz kalmış olabilir ama cidden bazıları ruhsuz değil mi bu kız milletinin ruhunu çalan mafyaların olduğuna artık inanmaya başladım 🤣🤣🤣
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. bilmem acıkcası var mı yokmu. neden cıkmaması da kısmet işte. belkide sana cıktı sen kovaladın adamı. ya da ben keza. dogru zamanda dogru yerde cıkması da onemli. ihtimaller sonsuz en güzel kelime acıklamak ıcın bence kısmet. sanırım aşksadın biraz:d
026 Yorumla- +1 yıl
belki konusturmadın cocugu. sans vermedin o ara belki hayatında baskası vardı dogru zamanda gelmedi. kimi kız olurya tanıstıralım ali var derler misal. kız der yok ben istemiyorum. ya da yalandan sevgilim var der. uzak dursunlar diye. belki o ali kocası olcak adam. ama orada oylece kaldı. burdan mesaj ne aslında. kimden ne cıkacagını bilemezsin. sans vermek lazım. belki bay dogru odur. bu işin bir hani ölcen cihazı yok maalesef. rugu anladım canımruh yani:D 14 subata kadar süre veriyorum sana. manitasız girme sevgililer gününe.
- +1 yıl
Uzak durmasi icin illa sevgilim mi var derler baska sekilde de sogutabilirler😂Boyle kovdugun dedigin o kadar cok ki. Hepsini redettim ama bazilarina biraz pismanliklar var gibi keske dedirten. Peki cidden bunlardan biri dogru kisiyse tekrar şans var midir dersin
Peki senin var mi ruh esin😂 - +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=ZeU5aiGSg_U tam senlik bir şarkı
- +1 yıl
Benlik degil ama iyiymis
Bunu kesinlikle dinlemelisin gerçekleri soyluyor
https://youtu.be/X6ThTGM4lMM
+1 yılÇünkü insanlar hep başkasından birşeyler bekliyor ve kendisine bakmadan kendini düzeltmeden bunu yapıyor. Ben ona ne verebilirim diyenler kolaylıkla ruh eşine ulaşıyor.
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
+1 yılVarmıdır bilmem ama eğer varsa engel yemisimdir karşıma çıkmadı
188 Yorumla- +1 yıl
Engellemisler o zaman 😂😂
- +1 yıl
Bence başka birini bulmuşlardır onlarla konuşuyorlar diye düşünüyorum 😔 elbet bir gün denk geliriz
- +1 yıl
Zor be denk gelmesi kaç milyon insan arasında bizi bulacak ooo uzun iş 😂😂
- +1 yıl
Mutlu olduklarını nereden biliyorsun , mutlu olmak kolay aslında aslında
- +1 yıl
Evet öyle üzücü olay şöyle düşün oturduğun yerde de bilemezsin ki ruh eşin mi diye zamanla tanıyarak öğreneceksin bu durumu
- +1 yıl
Tabi ki de gelir devamı
- +1 yıl
1 tane oldu o da pisman olmak yanında az bile kalır yanı
- +1 yıl
Şöyle soyleyim sana Dünya tersine dönse bir araya gelemeyiz
- +1 yıl
O gittikten sonra aşka inancım vs kalmadı
- +1 yıl
Guvenmekten çok sevgiye inancım yoktur birisi seni seviyorum dese yoluna bak kardeşim diyorum
- +1 yıl
Sonra diyorlar ki neden yalnız takılıyorsun gel anlat işte bunlara zamanla geçer diyorlar geçmesi için daha ne kadar kazık diyeceğiz ki
- +1 yıl
Aklında veya kalbinde o kişiye dair bir şey kalmasa bile ders çıkarıyorsun yine mi böyle olacak vs diye insan korkuyor aşktan sevgiden artık mutlu olmak istiyor ama üzülmekten korkuyor maalesef ve sonuç aynı oluyor üzülüyorsun çoğunlukla, ben kendim için konuşayım duygusuz insan oldum çünkü beni anlayan insan yoktur, tek başınasın bu dünya da diyorum çok kötü bir duygu yani bu da
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Çok kötü bir ders ama
- +1 yıl
Zor belki de içinde hep bir şüphe olacak
- +1 yıl
Kısmet diyelim artık
- +1 yıl
İnşallah diyelim
- +1 yıl
Ya istersen özelden yazar mısın burada yorum yapa yapa bitirdik 😂😂
- +1 yıl
Yok be 😂😂 ne yazdiysak millet görüyor ondan dedim boğa burcuyum bu arada
- +1 yıl
Aynen öyle de ne bilim 😂😂 garip geldi
- +1 yıl
Maalesef ki öyle de köprüye geçene kadar ayıya dayı diyorlar 😂😂
- +1 yıl
Bende o maske yok 😂😂 direk neyse o
- +1 yıl
Kadınlara karşı hayatta etmem ama erkeklere ederim 😂😂
- +1 yıl
Ediyorlar valla 😂😂 bazıları üst seviye ediyorlar
- +1 yıl
Valla hiç sorma ya onlar yüzünden ceheneme gideceğim kesin 😂😂😂
- +1 yıl
Hiç sorma 😂😂 motorcu insanım yolda çok dengesiz şoför geliyor o yüzden rahatlamak amacı veya refleks olarak ediyorum çok ama bırakmak lazım
- +1 yıl
Neden şu an öyle bir şey sordun ki onu anlamadım
- +1 yıl
Merak ettim sordum bende sen hangi burcsun
- +1 yıl
İğrenç bir espiri yapasim geldi şu an 😂😂😂
- +1 yıl
Zevk için arada bakarım takip ederim
- +1 yıl
Senin iyi galiba
- +1 yıl
Günaydın 🙃🙃
- +1 yıl
Ne yaparsın bea
- +1 yıl
Ne olsun bea yani uykusuz uykusuz yaşamaya çalışıyorum 😂
- +1 yıl
Muhabbetti güzel bir arkadaşa denk geldim de öyle bir baktım sabah olmuş 😂😂
- +1 yıl
Suc bende gidip yatmadigim icin
- +1 yıl
Ne oldu
- +1 yıl
Maalesef sen değilsin
- +1 yıl
Ne güzel mutlu olduysan 😂
- +1 yıl
Geçti artık o tren 😂😂
- +1 yıl
Yapacağım espiriyi unuttum 😂😂
- +1 yıl
Aynen hatta senin burcunla ilgiliydi 😂😂
- +1 yıl
Hayır ya çok kötü bir espiri di 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Sizin ruh ikizi sandıklarınız ruh öküzü bizim melek sandıklarımız malak
02 Yorumla
+1 yılkimisi imtihan , kimisi nasibin , kimisi sana bir ders verir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlduğuna inanıyorum. Bu sebeple 33 yaşıma kadar bekledim ve sonunda onu bulduğuma inanıyorum. Dünyanın öbür ucunda yaşıyor ama problem değil, mesafeler aşmak içindir. Halledeceğiz bir şekilde.
00 Yorumlaruh eşim neredesin? oturduğum yerden seni bulamıyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka vardır. Herkes hayata boşuna gelmedi
13 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısınız.. Bu işler maalesef şans işidir. Birazda kendine bakman gerekir.
+1 yılVar mıdır bilemiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılevet neden karsıma cıkmıyorr
12 Yorumla- +1 yıl
bılsem ya sence neden
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. kesinlikle var ama bazen denk gelemeyebiliyo insan işte hayat karşısına çıkarmıyo
02 Yorumla
+1 yılherkesin bir ruh eşi vardır belki de iki eşi vardır. gecen gece tuhaf bir rüya gördüm benden bi kişi daha vardı oda farklı bir evrende yasam suruyordu birbirimize baktık ve sen orada ben burada ugrasıp duruyoruz bir gün bütün olucaz demişti
00 YorumlaYaşın küçük yoksa benden iyi ruh öküzü olamazdı. Pardon ikizi.
01 YorumlaSanırım yok ya
15 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benim yoktur
16 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yok çıkmaz bana ruh eşi falan
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. benim yok
eşszim ben :D
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBen hariç herkesin var aw
01 Yorumla
+1 yılBelkide çıkmıştır sen kaçırmışsindir
013 Yorumla- +1 yıl
Kaçırınca ruh eşi olmuyor mu:) Doğru kişi nedir? Ben bilmiyorum doğru yanlış.
- +1 yıl
Kendini doğru insani bulacağım diye sartlandirmak hoş değil. :)
- +1 yıl
Getir'e söyleyelim getirsin olur mu:)
- +1 yıl
Sonsuz mutlulukta yok hayatı yanlış anlamışsın:)
- +1 yıl
Benim kalıplarım yoktur. Doğru kişi diye betimledigim bir karakterde yoktur. Hayatı spontane yaşamayı ve böyle mutlu olmayı seviyorum. Hayat kliselerin ardına sığınacak kadar uzun değil maalesef. Yaşamam gereken yanlışlar varsa yaşamayı tercih ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleyin o kadına gelsin beni bulsun 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim mutlaka var biliyorum ama henüz tanımadık
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇıkmazsa çok üzülürüm ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim vardı en son tokat atınca kız bana ayrıldım
00 YorumlaZamannnn
12 YorumlaMutlaka vardır 🙂
027 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHurafe, yok öyle bir şey.
00 Yorumla
+1 yılBenim yok
02 Yorumla- +1 yıl
Profilime bakarsan anlarsin nedenini
- Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılBence yoktur
00 Yorumla war warr % 100
013 Yorumla
+1 yılYok galiba
019 Yorumla- +1 yıl
Bende bilmiyorum ruhsuzmuyum acaba anlamadim
- +1 yıl
oldu bitanesi kimi zaman hala bile aklıma geliyor, soğumuş benden oyle demisti😂😂
- +1 yıl
soylemedi bende hiç sormadım, bayaği zengindi maddiyat geldi aklima ama yinede bilemem
- +1 yıl
Allah seni kahretmesin😂😂
Yok vallahi parasında gözüm yoktu - +1 yıl
Yok ya aklim fikrimde onda😂
Ben sadece çocuk olduğu zaman onlarin geleceğini duşunmüştüm😂
Kendimi en sona bırakmıştım😂 - +1 yıl
Evet diyorum😂
Denemedim bidaha şansımı ve şu an hala sevgilisi yok evlenmiycem ben diye sözler söylediğini de biliyorum - +1 yıl
Bilmiyorum gercekten bende gurur yapiyorum kendimce bide cesaret edemiyorum açıkçası avukat bir de korkuyor insan😂keşke beni beklese
- +1 yıl
Fırça yersem sorumlusu sensin ona göre😅😅😅
+1 yılAraman lazım..
00 Yorumla
+1 yılZamanini bekler
00 YorumlaBence vardır
00 Yorumla- Daha fazla (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026