Ayrılık konuşması yapıcam çok agır konuşmam gerek erkeklik gururu incisin istiyorum yardım edin ne diyebilirimmmm 🥺
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aynaya baktim gülmeye basladim sonra sen aklima geldin kahkaha attim ben ve sen nasil olmusuz hala gülüyorum
senin bamyayı bu bahar ekde belki büyür diyerek ayrılabilirsin 😂😂
Eksik olduğu bir konu var mıydı?
Ne gibi
Her hangi bir konu..
Adamın eksik ya da kötü olduğu bir konu varsa oradan vura bilirsin onu.
Aptallığın kadar si*inde büyük olsaydı şu an bu konuşmayı yapmazdım de.
Ay çok iyiii 😂😂
Daha çok şey var ahahahhaha
Daha ağır ve anlamlı şeyler de söylemem gerekiyor yardimmmm et ya
Gerçek bir erkek olsaydın bunlar böyle olmazdı. Bu ilişkinin erkeği bendim ve sende benim etkimde yaşayan bir mahluktun de
Sen mükemmelsinnnn
Gönder biseyler daha 😂😙
Ama sende bana bir konuda yardım edeceksin tamam mi
Tamam olurrr
Senden baştan beri şüphelenmiştim resmen erkeklik hormonu yerine kadınlık hormonu salgılıyorsun. Artık yeter! Neden ben gerçek bir erkek bulamıyorum? ? ? Seni lanet bir solucan olarak görüyorum. Sen kendine bile zarar veremezsin beni nasıl koruyacaksın. Üstelik bu haline acıyorum. Git biraz spor yap seni bu halde hemcinslerin paramparça eder. Bunu de!
Bundan 4 gün önce her hikayemi beğenen ve hikayeme alev atan bir kız var. Bana 1 hafta önceden sık sık yazıyordu. Fakat ben onu. Mesajlarına çok geç bakıyordum kendimi ağırdan satmak için. Neyse işte son 3 gündür hikayelerimi beğenmemeye başladı. Ben story atıyorum, hikayeye bakıyor hemen ardından mesajıma cevap veriyor. Bana gönderiler falan atıyor. Sizce kendini geri mi çekti? Birde biz onunla bulunmuştuk kendisi davet etmişti. Bana dedi ki ben öyle kimseye şans vermiyorum falan dedi sohbet arasında. Sürekli yakın arkadaşlarından bahsedip beni kıskandırmaya çalışıyor ve yanımda saçlarıyla oynuyor. Arkadaşlar sorum şu sizde bende geri mi çekileyim yoksa yürüyim mi? Birde şöyle bir durum var. Sadece benim fotom olan hikayeleri beğeniyordu. Bu soruma bir cevap verirmisin
Bunu diyemem çünkü mafya gibi bişey ve ayrıldımızda benim yanımda birini görünce olay çıkarıyo ilegal birine böyle konusmak komik olur
Sen bunu illegal birine dersen sana adam revan olur
Senden bı adım bekliyo sende onu davet etmelisin
Ama bana dedi ya ben kimseye şans vermiyorum. Sence bunu niye dedi?
Kimseye şans vermiyorum ama seni davet ediyorum demek istemiş
Anlarsın ya
Kız yürümüş sana
Sen ağırdan satınca geri çekilmiş
Oha bunu hiç düşünmemiştim. Bide benim yanımda saçlarıyla oynuyor. Ama şimdi baya bi kendini ağırdan satıyor. Kız hikaye attığı zaman alev aticam. Sence düşüncemi böyle belli edebilirmiyim. O da bana atmıştı.
Edebilirsin sonra da sen onu davet et
Ama benimle buluşmaya gelirken fazla süslenmemişti. Neyse ben buna yürücem. En kötü ne olabilir. VİYANA KAPISINA DAYANAN OSMANLI GİBİ ONA DAYANICAM VE ONU FETH EDICEM.
Sana doğal görünmek istemistir
Helalll kim tutar seni 😂
Ya kanka birde diyor ki iste şu arkadaşımla buluşucam kıskandırmaya çalışıyor deli oluyorum neyse ben onu fetih edicem
Şimdilik karısma pek fazla fetih ettikten sonra karısırsın ona 😂
Kanka bana özelden yazsana senden taktik alicam ilerleyen dönemlerde
Tamam atim ama önce ayrılık konuşması yapmaya gidiyorum ben şans dile banaaa 🥺❤️
Tamam ayrılık konuşmasında sana yardım edicem anlık haber ver bana ahahhahaha
Telefonda aricam
Tamam istek at gelmedi
Gizli üye olduğun için istek atamiyorum
Bu sabah durum attim bana dedi ki çok tatliş çıkmışsın. Bende ona dedim ki tatli sevdiğini biliyordum. Nasıl sence?
Güzel zamanla konusma da artar zater
Ama mesajlarıma çok geç cevap veriyor. Bende ona öyle yapıyorum.
zaten çkün de kalkmıyordu de
😂😂
kızların şu saçmalığı
Çok yaşa de
Ne alaka dicek
böyle yazmadımkiaslkdjfşa
Kime yapacaksin
Sevgilime
Yeni birini buldum de
Sağol ya suçlu kişi ben mi olim o zaman
Is yaramazsın de erkek değil kadın gibisin de
Kendin ol