Anlastigimiz dışındaki seylerinde bazilari 2 el kullanlim dedi attik yuzugu?

Arkadaslar öncelikle herkes bu konuya objektif yaklaşsın tum yorumlara açığım biz nisanlimla ortak kurstan tanistik oncesinde hic konusmuyordum onunla ben ama ortak arkadaslarimiz vardi yaklasik 5 ay hic konusmadim hoslanmiyordum. Cok espiri yaptigi icin sonra birsekilde açildi bana aradan 1 ay gecti ben ciddiyim dedi babamla tanistirdim sonra istediler falan nişan taktik pek durumu olmayan biri sadece asgarinin 2 bin ustu maasi olan biriydi birtanede arabasi vardi babam ne yapabilirsin kizima dedi benim bir arabam var baska biseyim yok dedi bende şok oldum orada yani benim elimden tutup neden evlilik olaylarini soktun ozman diye kendimce dusundum neyse birsey demedim yinede babama arabayi saticam dedi onun parasi ile herseyi halledicem dedi ben satmasini istemedim babanda satma ufak ufak yapin taksitleri bitirip evlenirsiniz malindan olma dedi oda yok ben saticam zaten dedi evlenince borc arc olsun istemiyorum dedi bu arada benimde arabam var ve bende çalisiyorum ama kredisini hala oduyorum arabamin ve annemle babam ayri annemle yasiyorum ve yardimda ediyorum maaasim sadece bana ve eve yetiyor bunu biliyordu soylemistim he zmaana birakirsa bende taksitlerime girip yardimci olabilecegimi uzerime duseni yapacagimi soyledim ama o 33 yasinda ben 23 bana ben bu yaz evlenmek istiyorum okadar uztmayalim dedi ben herseyi halledicem dedi bende tamam ozman sen bilirsin dedim guvendim yapacagina babamda dediki ozman o arabayi madem satacaksin durumunda yok arabayi sattigin paranin hepsi ile kizima altın tak gelecegi icin kizimin dugun yapma Nisan slaaonu tutma masraf yapma gelinligini giydir altinini tak bal ayina gidin ama esyalarida alacaksin taksitleri bitince evlenirsiniz dedi araba 180 milyar ediyor benim borcum var dedi babamda borcunu ode o paradan geri kalanini tak kizima dedi tamam dedi ciktik neyse ev esyalarina geldi sira bunun bekar evinde sifira yakin yatak odasi takimi vardi bide camasir makinesi buzdolabi bulasik makinesi bunlari kullansak masraf etmesek fila
Anlastigimiz dışındaki seylerinde bazilari 2 el kullanlim dedi attik yuzugu?