Sözlükten tanıştık bir süredir konuşuyorduk arkadaştık. Numarasını istedim verdi kısaca konuştuk sonra da yazmadı. Çok samimi, ince düşünceli biriydi ama whatssapa geçince nasılsın diye bile sormadı.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Klasik Erkek Milleti Parayı bulunca önce arabayı sonra hanımı değiştir. Yeni birini bulmuş olabilir o yüzden yazmıyordur
Ya başkası olsa numarasını neden verdi anlamadım ki. Numarasını verdi samimiydik 1 yılı gecik tanışıyorduk. Aramızda baya iyiydi. Numarasını istedim ama vermeyebilirdi de. Merhabalaştik sonra bi nasılsın memnun oldum falan hiçbir şey yok. Resmen numaraları ekledik merhaba dedi bitti üstünden 3 gün geçti resmen.
boş ver takılma hayat bu bunu niye yaptı acaba diye düşünmek için çok kısa
Haklısın da 1 yılı gecik tanışınca insan ister istemez değer veriyor ve bana ayıp edildiği ve saçma davranıldigi için biraz sinir oldum. Numarasını sileceğim haftasonu bir şey olamayacak insan kendini hemen belli ediyor.
Öyle doğru karar
Seni kırmak istemedi belki sonrada yazmak için sebep bulamamis
Aramız samimiydi kötü değildi hatta bir konu konuşuyorduk numarasını istemiştim verdi oradan anlatırım dedi. Yani kırmak istemedi diyelim oradan anlatayım demez anlamadım. Merhabalaştik sonrasında bi nasılsın demedi.
Şimdi numarami napicaksin dese ayıp olur sende konusunca cevap vermiş gerisini getirmeyerrk beklme çok fazla samimiyet gibo herkade biraz daha zaman geçsin bak ondan sonra sen yaz hiç konuşmuyoruz diye ne dicekmis
Samimiydi baya aramız birden adam r yaptı. O hep mesaj atar sohbet ederdi bi de.
İii o zaman şu üzgünüm birine de daha takıldı aklı
Valla adam garip çıktı whatssapta karakteri değişti resmen, galiba silicem 1-2 güne
1;2 gün az bence bekle belki yazasi gelmemiştir
Salı ekledim cumartesi silerim, 5 gün yeter sanki
Sen bilirsin bana şey garip gelmişti sana anlatayim biri numarasını verdi hep ben yazmistim:)))
Neden o yazmadı hiç:)
nadir yazdı arada
Sevgilim var diyodu
Ee o zaman neden numarasını sana vermiş ki? Hala konuşuyor musunuz
Bende anlamadım önceden taniyodim arkadaşca konuştum ben dm den yazmıştım sonra verdi ama bilemdim bende ayrıldı herkade dedim ayrılmamış şimdi hiç konusmuyoruz
Valla bana dediği sevgilisi yok aramızda baya iyiydi samimiydi hatta hayatıyla ilgili bazı şeyleri de anlatti özel şeyleri diyeyim. Arkadaşvari keyifliydi ama numara istedim 5 gün sonra verdi merhabalaştik nasılsın iyi ki eklestik memnun oldum vs. diye yazar insan en azından. Bana ayıp edilmiş diye düşünüyorum.
Senin o çocukta sana ayıp etmiş. Sevgilin varsa diğer kızlarla neden samimiyet kuruyorsun ki saçma.
Aslına bakarsan ben hatalı görüyorsun kendimi çok samimi değildik sıradan konuşma oldu ve ben yazdım genelde ve kızla takillesmedigi için ayrılar bunlar dedim ama yanlış yaptım hatta bence aptallik ettim
Ya hep yazma kısmında hatalisin bence. Çünkü baktın karşıdaki yazmadı bırakacaksın. Yani devam etmemek lazım.
Evet o arada bir iki yazdı o kadar sonra ayrıldım filan dedi ama ben önce kızdan ayrılmadık dediği halde konuşma yapan kişi oldum orada çok hataliyom sanki yinede sence yanlış mi yaptim arkadaşca konuşmaya devam ettiğim için
Sevgilisi olması seni ilgilendirmez. Sana samimi iyi niyetli yaklaşıyorsa iletişime devam edilir ama sana yazması ve dürüst saygılı davranması gerekir.
Doğru kanka bende kendimi hatalı buldum ne bilim var yazmasaydom aslında o kadar dedim düzgündü konuşması sonradan garip bişey yapti
Erkekleri anlamak güç ama kendini de ortaya atmayacaksin. Bende şu an diyorum ki madem benimle sohbet etmeyecek bana ayıp etti numarasını siler güle güle derim.
Bekle bence ondan sonra bişey demessse silersin bende pek anlamıyorum onları
5 gün beklicem nasılsın iyi misin diye yeterli süre değil mi? Yazmak isteyen bin kere yazardi.
Okuldan mi bu kişi
Yok sözlükten tanıştım ya
Sözlük ne
Ekşi sozluk
Ordan nasıl tanisiliyo ki
Mesajlastik konuştuk bir süre birbirine mesaj atabiliyorsun
O uygulama mi indirip ordan insanlarla konusuluyo
Hayır değil yazar oluyorsun kendi yazılarını yazıyorsun ekşi sözlük diye yaz chrome'a görürsün. Amaç mesajlaşma değil uygulama değil. yani
Tm teşekkür ederim
Rica ederim
Senin yazmanı bekliyordur. Çocuk seni ya rahatsız edersem diye yazmıyordur büyük ihtimalle
Ya numarasını ben istedim merhabayı da ben yazdım nasılsın falan diye devam etti. Merhaba dedi muhabbet bitti
Ya aşırı utangaç biridir ya da hayatında başka bir kız vardır. Yani bunun başka bir açıklaması olamaz
Aşırı utangaç olduğunu sanmıyorum sözlükte gayet nasılsın nasıl gidiyor diye soruyordu. Başkası olabilir ama neden numarasını verdi. Garip.
Bende numaramı bir kıza veririm yani illaki onunla sevgili olmak için numaramı vermem samimiyet kurduğum kim varsa numaramı veririm yani belki de o da aynı şeyi yapıyordur
Samimiyet kurmak isteyebilir bende aynı şekilde sevgilim olsun diye vermedim sohbet muhabbet olsun diye istedim. Resmen çocuk numaramı kaydetti merhabalasti ve bitti. Aşırı saçma.
Hmm valla bilemiyorum ki ben de anlamadım garip biriymiş
Senin yazmanı bekliyordur
Ben numarasını istedim ilk merhabayı da ben dedim merhabalaştik sonrasında nasılsın falan bir şekilde muhabbeti devam ettirmedi.
Reddedersin diye korkuyor olabilir
Ben numarasını istedim ilk merhabayı da ben dedim merhabalaştik sonrasında nasılsın falan bir şekilde muhabbeti yapmadı bende mesaj atma gereği duymadım