Benden hoşlanan birisi Bi konuşmasında hem çok firlamaya benziyorsun hen de kapalı kutu ketumsun seni anlamiyorum demişti çok sinirlendim konuşmayı kestim fırlama derken neyi kastetti tam olarak.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yani itici demek istemiş
Bundan bunumu çıkarttın iticiler benimle konuşmak için neden bukadar çabalıyordu
Bız erkeler hoşlandıgımız zaman bazen ne dedıgımızı bılmeyız. Uğraşmak ısterız uğraşmak tatlı gelır.
Bu ugrasmakmi hakaretmi
Ya ışte hoşlandığın da sana lakap takacak takılacaksın fırlama derken yanı bıraz tezcanlısın anlamında demış. Kötu bır şey dememış. Hoşlanıyor
Hmm bilmiyorum yankonusmayi kestim ben çok zıp zıp bir karakter
Hoşlanıyorsan kesmeseydın keşke bence kötu bır ey dememış
Yok hoşlanmıyorum xaten pi. in teki çıktı benle konuşurken baskasiyla ilişkisi varmışzaten fırlama kim belli
ha o zaman sal gıtsn. Ama hoşlanılan kışıler bırbırıne laf sokarlar haberın olsun.
Anladım teşekkür ederim
rıca ederım
Sessiz sakin ayağına yatan deli dolu her şeyi yapacak potansiyele sahip kız demiş sana ama cidden her şeyi
Her şeyi derken kötü anlama geliyor yani
Aynen öyle... Kendi kafa yapısını da belli ediyor o şekilde
Kendisi kendinden 10 yas buyuk bir kadınla konuşuyordu ben sonradan öğrendim aynı anda bana yazıyordu ablama kardeşini bana ayarla sana altin alicam diyordu bunu derken de kuzeninin gorumcesiyle konuşuyordu
Anasının a... Tövbe tövbe senin bu sakat ile konuşman bile hata şuna bak
Aynen ne olduğunu anladım direk kendimi geri çektim 1 gün konuştuk
O kadar konusmak bile lütuf ona
Aynen öyle bıktım bunlar karşıma çıkıyor diye
Yaşın cidden 20 ise etrafında da bu tipler varsa sana ufak bir tavsiye bulunduğun yerden kaç git sen resmen yamyamlarin arasına düşmüşsun
Ya bilmiyorum bunlar bana sınav imtihan heralde cidden çıkıyorsa bu tipler cikiyor karşıma iyi istiyorum hep bu tipler cikiyir ne yapmam gerekiyor
Başka şeyle meşgul olucaksin bende zamanında çok kafaya takmıştım bende hiç olmuyordu bu aşk işleri ne zaman vazgeçtim yeter artık uğraşmıyom dedim ondan sonra yağmaya başladı bu sefer de ben istemedim o başka tabi 😁
Ya konu şu bana da talip geliyor konuşmak isteyenim var da sorunlu tipler ya da birisiyle konuşmak istesem bile 2 3 günü geçmiyor sohbet bitiyor
Kızların illaki talibi çıkar ama iyi ama kötü bir şekilde çıkar... Ancak kızların çoğu belalı ve sabıkalı many**aklara gitme eğiliminde oldukları için bu sorunlu tiplerde önüne gelene yavsiyor
Vericisin kssin s... krm ben bu yavruyu ddmdk oluyor
Of siye ya
O. cocuğu
Anan
Sence ne kastetti sana fırlama diyerek?
Oynak?
İşte bu sebeple insan ağzından çıkan her kelimeyi ölçüp tartmalı. Önemli olan sözün size ne ifade ettiği değil karşınızdaki kişiye ne hissettirdiğidir. Kendini bilen kişi karşısındaki kişiyi nasıl etkileyebileceğini düşünerek söyler sözü. Seni rahatsız ettiyse bu söz kesinlikle sen haklısın...
Aynen öyle direk konuşmayı kestim çok doğru bir karar aldim
kötü bi şey dememiş ki
Bence iyi bir şey de demedi
Hakaret bu