bir yıl önce ayrıldık o bıraktı beni
şimdi de babası arayıp hal hatır sordu
babası ile konuşma ihtimalleri var mı
ayrı şehirdeler
bir yıl önce ayrıldık o bıraktı beni
şimdi de babası arayıp hal hatır sordu
babası ile konuşma ihtimalleri var mı
ayrı şehirdeler
Selamlar,
Bence ilginç bir olay yaşanmış diyebilirim. yani sonuçta aradan bir yıl geçmiş 1 yıl gerçekten de az bir süre değil. mutlaka bir şey konuşulmuş olabilir yani sizi durduk yere nedensiz arayacağını düşünmüyorum. ya da belki de yoklamak için de aramış olabilir. ya da eski sözlünüz sizi arayamadığı için böyle bir şey istemiş olabilir yani kendisi sizi aramak istemediği için belki de sizi özlemiş olabilir bu yüzden de sizi aratmak istemiş olabilir. yani hal hatır soruysa sadece merak etmiş olabilir sonuçta eski nişanlınız belki sizi kızı gibi görüyordur ama tabi ki gerçekte neden aradığını bilemeyiz. bunun en mantıklı yolu bence ona sorun neden aradığını.
Selamlar,
Aradan koskoca bir yıl geçmiş. Mutlaka arada bir şey konuşulmuş olabilir. Yoksa adam seni durduk yere neden arasın. Burada önemli olan sen adam ile neler konuştun? Sana ne sordu? Ya da arada nasıl bir diyalog geçti. Bazı konularda ümitlenmek için henüz çok erken. Fakat gerçekten bir niyeti varsa kendisi araması gerekirdi. Babasına aracılık yaptırması bana pek mantıklı gelmedi şahsen.
Babası ile oğlunu konuştuk 1 yıl içinde neler yaptığını anlattı bana
Sonra da dedi ki sana yakın ile tayini çıktı istersen git bir gör dedi
Bende uzak dedim
O da yakın 3 saat dedi
Bende dedim ki o gelsin o zaman
Mevlüt amca biz konuşmuyoruz biliyorsun değil mi dedim o da biliyorum dedi
Sonra da aradığımı oğlana söyleme dedi
Bende dedim ki bende numarası bile yok dedim
Yani ben şöyle anladım
Ailesi benle olmasını istiyor ama onu bilemem
Sen komiser misin? Sorudan biraz bagımsız ama benimde bu konuda bilgi almam lazım 😃
Askerliği rütbeli olarak yaptım devam edebilirdim ama sarmadı, şu an polisliğe girmeyi düşünüyorum tavsiye eder misin?
Ederim gir
Merhaba
Hiç sanmıyorum babasını neden aracı yapsın. Seninle kendisi iletişime geçerdi. Belki aile içinde bir konuşma olmuştur ve babası aramak istemiştir. Babası ile bir sorununuz yoksa merak etmiştir.
Cevap
8Cevap
Belki de sadece ailesi seni merak edip aramıştır. O yüzden bence sakince bekle, eğer eski sevgilin aratıyorsa yakında çıkar kokusu
Ne kadar bekliyim
Ne işaret çıkar mesela
Ya da ne olur
Bence 1 sene kabul edilebilir 2 sene sonra dönmeye kalkanlar da var esas onlar kabul edilemez bence :D
Yalnız dönme yok ortada daha
Biliyorum ama babasının araması bir sinyal bence o yüzden direkt olarak bu şekilde yorum yaptım :D
tam olarak neler konuştunuz ki durduk yere neden arasın seni
İşte senin yakın iline çıktı tayini dedi bana. istersen git gör dedi
Bende uzak dedim o gelsin dedim
Amca biz konuşmuyoruz biliyorsun dimi dedim ona o da biliyorum dedi
Aradığımı söyleme ona dedi bende numarası bile yok dedim
Belkide tekrar seni istiyordur eski sözlün babasına aratmistir.
Kendi eklese ya istagramdan
sözlün pişman olmuştur. babasını aracı koymuştur bence başka sebeb olamaz
İnstagramdan ekleyebilirsin ama
Babası aradığımı söyleme dedi
Ve beni yakın yerde çalışıyormuş gidip gör istersen dedi bana
Babasının oğluna sormadan böyle bir işe kalkışacagını sanmıyorum. eğer eski sözlünle tekrar bir araya gelmek istiyorsan, babsıylan konuşman faydalı olur
Ben istiyorum ama o beni istemedi
bazen birbirlerini çok sevenlerde yoktan sebeblerden ayrılıyorlar, ama kaybettikleri lazım değerler anlaşılıyor. bence eski sözlünüz sizi unutamamış.
@Anlaşan ben dönsün istiyorum ama dönmedi
Oğluma yar olmadı, bana olur mu acaba diye düşünmüştür.
Ne kadar midesiz insanlarsınız ya
Düzgün bir soru da sorulmuyor
Devir değişti artık hiçbir şeye şaşırmıyoruz
Bu işler ince işlerdir sevgilin senin niye bıraktığı ile alakalı Babasına bir şeyler söylemiş olabilir o da sana sorabilir her şey ayrıntıda gizli
babası sana yakınlaşıyor da olabilir cinsel anladam
Babasıyla seni tanıştırmış mıydı?
Evet annesi ve bası evime geldiler
Sanırsam hala seviyorsun
Ben onu istiyorum da o beni istemedi
İlginç
Ne ilginç
Bir isteği vardır
Nabız yokluyor
Neyi öğrenmek istiyor
Acaba yeniden dememek gibi bir şans var mı yok mu diye büyük ihtimalle. Senin düşüncelerini merak ediyor
Neden istadan ekleyip kendi sormuyor
Çekiniyor olabilir ya da büyükleri araya koyarak işi sağlama almak istiyor olabilir
Ama babası aradığımı söyleme dedi
O zaman bilemiyorum. Değişik bir durum
Dedi ki sana yakın çalışıyor git gör istersen dedi
Ben de uzak 3 saat yol dedim
O da yakın yakın dedi
Sonra amca biz ayrıldık konuşmuyoruz biliyorsun dimi dedim o da biliyorum dedi
Bende numarası bile yok dedim
O zaman adam seni istiyor gelini olarak büyük ihtimalle. Aranızı yapmak istiyor sanırım kendince çabalıyor
Oğlu ile alakası yok yani dimi
Dediğin gibiyse alakası yok çocukla
Üff ya boşuna ümitlenmiyim di mi
Yazsana bana Bi sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?