Kocam neden şüphelendi?

Kocam dün akşam geldi ben duşa girdim evde tekken girmeye korkuyorum da neyse işte telefonumu aldım önce tuvalete gittim oyun oynadım sigara içtim sonra tam duşa girdim kızım geldi kapıyı araladı anne kapı açık kalsın dedi. Kapı zor kapaniyo zaten ben de tamam dedim arkasını döndü ben de kapıyı kilitledim. Sonra kapı çaldı eşim telefonu istedi. Kızdı falan sonra çıktım işimi bitirip geldim yanına neden kızdın dedim. Niye teli götürüyorsun dedi. Ben de tuvalette oyun oynadım dedim. Oynadığım oyunda candy bu arada. Bı git dedi oyunmuş. İşten geldiğinde kapıyı açarken telefonla konuşuyordum eltimle. Sekiz buçukta konuşmaya başladık 10 da eşim geldi bende eşim geldi dedm o da duydu konuşuruz sonra dedim. İşte ben telde konuşurken 2 arama gelmiş annemle eşim aramış. Eltimin araması 3. Sırada kalmış. Hani dedi sen kiminle konusuyordun aramayı silmissin ben de silmedim dedm yengeyle konusuyordum dedim. 8 buçukta aramış dedi. Evet dedim arama süresine bak bir buçuk saat işte 10 bitti dedim. Tuhaf oldu sinirlendi etti. Sonra ben yatmaya gidiyorum telefonumu şarja tak dedi. Ben de o gider gitmez kızıma hadi gidelim yatmaya falan dedim süt hazirlarken küçük kızım için baktım geldi özür diledi. İlk defa oldu böyle bisey affet beni falan dedi. Dedim yarın iki telefonu da kendinle götür dedim. Bunu kendim için yapıyorum dedim. Yok dedi olmaz ben seni bilmez miyim. Ne yapıp yapmayacağını canımın içi falan dedi affettin mi beni dedi. Ama ben neden böyle oldu anlamadım sizce neden
Kocam neden şüphelendi?