28 yaşımda sinir stres sahibi biri yaptı beni üzüntüden burnum kanıyor üst üste 😢😢?

Bizim ilişkimizde bir kavga olduğunda ya da iki taraf anlaşamadığında ben konuşarak sorunu çözme taraftarıyım her zaman yoksa konuşmadığımız zaman içime atıp kendi kendimi yer dururum oda kavga çıkacağını anladığını zaman direk kestirip atar üzerinde asla durmaz konuşmaya çalıştığım zaman uzatma orada kalsın konu kes diye tavır sergiler. Beni kırar üzer sonra hiçbir şey olmamış gibi napiyon aşkım der. Dün de bu kavgalardan biri oldu. Ben telefonda konuşuyordum benim bir lafıma gıcık oldu küfür ederek telefonu kapattı yüzüme defalarca aramama rağmen her seferinde meşgule attı 100 kere aradım belki 100 kere meşgule attı. Neyse aradan 7 saat geçti ne arayan ve ne soran ben patlamak üzereyim ama sinirden gözlerim doluyor konuşamadım içimdeki siniri kusamadım diye. Bu sefer ben aradım yine meşgule attı misafirliğe geldik arama dedi. Yazdım uzun uzun mesaj olarak o kadar çok geç yazıyor ki anlatamam iyice sinir ediyo beni bazen de görüldü atıyor bırakıyor bu sefer uzayacak iyice mesajda diye iki dk uygun bir yere geç telefonda konuşalım dedim. Uygun yer yok dedi aslında var geçmek istemedi işine gelmedi o an. Benim de bir inadım tuttu. O telefonu açtırana kadar aradım belki 200 belki 300 defa. her seferinde meşgule atıyor. Telefonu açmayarak bana iyice kafayı yedirtmeye çalışıyor benim sinir olduğumu biliyor aramıyım diye rehberinden engellemiş sonra kaldırmış engeli. En son gece konuştuğumuzda ben senin gibi biriyle uğraşamam anladın mı inatçı böyle yapan ben sakin bir hayat istiyorum sinirden sitresten uzak hayat dedi beni böyle yapan sensin demez mi bir de. tek suçlu ben değilim dedim küfür ettin ne özür diledin ne konuşmaya çalıştın üstüne hala nasıl davranıyorsun dedim. Bazen blöf yapıyorum ayrılalım bitsin diye her seferinde kabul ediyor tamam uzatma o zaman yazma arama bana diyor hep inanın geceden beri iyi değilim benim psikolojim ile oynuyor.

28 yaşımda sinir stres sahibi biri yaptı beni üzüntüden burnum kanıyor üst üste 😢😢?