Keske dedigin kadar kolay olsaydi. Tam tersi hic uyumlu degillermis. Tabi her burc icin gecerli degil fakat bazilari cok ters biriymis, karakter sifirmis. Keske ayni burctan daha iyi biri denk gelseydi.
Burclar onemli de karakteri cok daha onemli. Cunku karsindaki her hangi burctan olursa olsun karakterli olmali. Dis gorunus desek yakışıklı fakat karakteri çöp ters tip.
Super burctur yengec onu diyecektim de demedim. Yengecler cok iyi insanlardir tabi hepsi mi bilemeyiz fakat cogunlukla iyidir, karakterli, anlayisli, iyidir.
teşekkur ederım. Ilk kez burcumdan dolayı övgu aldım mutlu oldum da dıyemıyorum çünkü daha önce yaşamadığım bır şey. Hanı karşılık vermek ısterım ama balıkları da başakları da pek bılmme.
Ama balıksan şöyle dıyım ıkımızde suyuz. Su ıyıdır. ajjaja
Peki balik burcu erkegi nasil idare etti surekli tartismada vs alttan mi aldi? Anlatir misin? Başak cok ters, çok karaktersizmis boylesi gorulmedi. Tabi her başak icin gecerli degil. Tabi burclar onemli fakat karakteri sifir ise pek bir sey yapilmiyor.
Devam ediyor ama Soğudu benden galiba eskisi gibi hemen cevap yazmıyor okulundan da olabilir şu ana kadar bahsettiğim kişi bir arkadaşımdı o da olur ya illa sevgili olması şart değil😀
Haritasında toprak etkisi vardı belki de o yüzden anlaştık ama ben hep balık kocam olsun istemişimdir ünlülerden justin bieber ve brooklyn beckam balık ve eşlerine inanılmaz düşkünler köle gibiler tam benlik😁😁
Cok iyi soyledin internette de başak ve balık çok uyumlu vs sadece iyi seyler yaziyordu. Fakat hic de oyle degilmis tam tersi cikti. Tartisma tartisma ustune uyum 0, karsidakinin karakteri de 0. Keske boyle olmasaydi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ikısı de BA ıle başlıyor daha ne kadar uyumlu olacaklar
Keske dedigin kadar kolay olsaydi. Tam tersi hic uyumlu degillermis. Tabi her burc icin gecerli degil fakat bazilari cok ters biriymis, karakter sifirmis. Keske ayni burctan daha iyi biri denk gelseydi.
Burç uzmanlık alanım değıl ben şakasına yazmıştım
Sorun degil keske dedigin gibi olsaydi ama olmadi😄
sağlık olsun umarım ıstedgın burçtan bırıyle tanışırsın
Burclar onemli de karakteri cok daha onemli. Cunku karsindaki her hangi burctan olursa olsun karakterli olmali. Dis gorunus desek yakışıklı fakat karakteri çöp ters tip.
Ben burcun önemlı olduguna ınnamıyorum ama karakter tabıkı önemlı. Ona katılıyorm ama lınç yemek de ıstemıyorum herkese saygım var
Tabiki oyle karakter cok onemli. Burclar süs gibi bit şeymiş. Peki senin burcun nedir başak mı😄
yengeç
Super burctur yengec onu diyecektim de demedim. Yengecler cok iyi insanlardir tabi hepsi mi bilemeyiz fakat cogunlukla iyidir, karakterli, anlayisli, iyidir.
teşekkur ederım. Ilk kez burcumdan dolayı övgu aldım mutlu oldum da dıyemıyorum çünkü daha önce yaşamadığım bır şey. Hanı karşılık vermek ısterım ama balıkları da başakları da pek bılmme.
Ama balıksan şöyle dıyım ıkımızde suyuz. Su ıyıdır. ajjaja
Ilk defa mi iyiymis😊onemli degil iltifat ettin sayariz🤣
Evet su burclari cok iyidir, iyi insanlardir severim 😄
ajajja
😂
Başakları iyi idare edebiliyor balıklar tecrübe ettiğim kadarıyla. Tüm harita önemli. Biz başaklar çok zor karakteriz ya
Peki balik burcu erkegi nasil idare etti surekli tartismada vs alttan mi aldi? Anlatir misin? Başak cok ters, çok karaktersizmis boylesi gorulmedi. Tabi her başak icin gecerli degil. Tabi burclar onemli fakat karakteri sifir ise pek bir sey yapilmiyor.
Açıkçası ben o hassas biri olduğu için üstüne gitmekten kaçındım ve onu kaybetmemeye uğraştım gibi bir şey.
Sonuc kotu deme (o mu ayrildi)
Devam ediyor ama Soğudu benden galiba eskisi gibi hemen cevap yazmıyor okulundan da olabilir şu ana kadar bahsettiğim kişi bir arkadaşımdı o da olur ya illa sevgili olması şart değil😀
İşler karışık diyorsun😄hangi balık denk gelirse
Haritasında toprak etkisi vardı belki de o yüzden anlaştık ama ben hep balık kocam olsun istemişimdir ünlülerden justin bieber ve brooklyn beckam balık ve eşlerine inanılmaz düşkünler köle gibiler tam benlik😁😁
Denk gelir belki de gelmistir😄Peki sence bu arkadasim dedigin ve digerinin karakterleri benzer mi ayni burctan biraz farkli da olabilirler
Diğeri kim anlayamadım
Balık su başak toprak. Su toprağı sular besler. Yani uyumlu.
Cok iyi soyledin internette de başak ve balık çok uyumlu vs sadece iyi seyler yaziyordu. Fakat hic de oyle degilmis tam tersi cikti. Tartisma tartisma ustune uyum 0, karsidakinin karakteri de 0. Keske boyle olmasaydi.
Ya benim karsima hep balik kadini çikiyor. Çekiyo muyum acaba? Basağim ben
Başaksın fakat ne tur başaklardan
Sert gorunumlu ters tip ters davranislari olan, surekli tartisan, kiskanan, vs vs mi yoksa tatli olanlardan misin
Tatli anlayisli düşünceli biriyim, yakisikliyim da 😊
O da cok yakışıklı da karakteri 0. 😄
Sen tam tersiymissin yani tatli, iyi vs 😄
Evet sanirim 😊
Burçlara bir bakmak lazım bazen yanlış cikabiliyor
Evet bazilari cok yanlis (başak ile balık çok uyumlu vs vs sadece iyi şeyler yazıyordu) fakat hic de oyle degilmis. Tam tersi çıktı
Balıkla oğlak başak terazi belki
En iyi Oğlak mı dersin
Evet basakla balik-yengec uyumludur
balıklarla boğa başak oğlak olabilir
Aşırı uyumludur.
Ciddi misin sanirim herkes icin gecerli degil
Başak burcu musun
İletişim kopmuş