Bir erkeğin hoşlanıp hoşlanmadığı nasıl anlaşılır?

Hoşlandığım kişinin storysine baktım yanlışlıkla, normalde bakmayacaktim. Arkadaşımın storysine bakarken yanlışlıkla geri gittim ve onun storysi açıldı. Bakmayıp acaba neden bakmadı normalde bakardı demesini istiyordum.. Neyse yarın işyerinde umarım karşılaşırsak storyde paylaştığı şey hakkında bir sohbet açmak istiyorum. Bari storysini gördüğüm bir işe yarasın.. Aramızda bir konuşma geçerse benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım? Arkadaşça yaklaşıp yaklaşmadığını nasıl anlarım? Aramızda konuşma geçmezse nasıl anlarım? Bu arada iş yerinde bir kızla ilişkisi olduğundan şüphelendim, ama kıza sa lak lan falan diyordu, insan sevgilisine bunları der mi? O gün bir de akşam beraber gittiklerini düşündüm, çünkü ikisi de serviste yoktu, ama ayrı ayrı da gitmiş olabilirler tabi, ona emin olamam. Ya da arkadaş ortamında takılmaya vb. gitmiş olabilirler. Kız bana kötü kötü bakıyordu bu arada 😅😅 Sevgililer mi acaba? Sosyal medyada paylaşmamış fotoğraf.. Eğer ilişkide olduklarını sakliyorlarsa paylaşmayabilir tabi ama saklamayı gerektiren bir iş ortamı değil. Burada tanışıp evlenenler de varmış.. Sosyal medyada kızı eklemedim bu arada çünkü fazla sohbet geçmedi aramızda..

Bir erkeğin hoşlanıp hoşlanmadığı nasıl anlaşılır?