Bitmiş bir ilişkinin ardından eski sevgili her yerde sevgili olduğunuzu söylemeye ve ima etmeye devam ederse tepkin ne olur?

#DeliMavi
4 OCAK 2023
Bitmiş bir ilişkinin ardından eski sevgili her yerde sevgili olduğunuzu söylemeye ve ima etmeye devam ederse tepkin ne olur?

#DeliMavi
4 OCAK 2023
İlgilenmem. Böyle bir şeyi yapıyorsa amacı belli benim gelip uğraşmamı istiyor kendisiyle demektir bende o oltaya gelmem. O anlatsın, araştırma ve öğrenme yönü zayıf kıt insanlarda inansın, ben yoluma bakarım
Bir şey yapamazsın. Tepki versen ne olacak. Söyleyince yobaz oluyoruz ama teşhircilikle, vıcık vıcık ortamcılıkla edindiğin sevgililer kadını meta olarak gören erkekler. Değer veren adam gibi erkeklerin seçtiği kadınlar ve ortamlar çok farklı. Yani piyasa erkekleri, hovarda erkekler için bir koleksiyonsunuz. Anlatmasına dua et. Gizli çekim videolarından para bile kazanıyor olabilirler bazı sitelerde.
Sevgilim olmadığı sürece sorun olmaz
Şizofreni başlangıcı. Uğraşamam. Hayaller ve hayatlar 😬
Teşekkür ederim maviş 💙
Rica ederim💙
Cevap
21Cevap
Sevgilim olmadı hiç ama eski sevgilim olsaydı umursamazdım çünkü insanlar zaten yani beni tanıyan insanlar beni dinler benim eski sevgilimi dinlemezdi. ha inanan olursa da zaten bana sorduklarında söylerdim hayır sevgili değiliz ayrıldık şeklinde. sadece kendi zamanını kaybederdi yani.
Yani beni artık ilgilendiren bir durum yok. İsterse bilbordlara assın sevgili olduğunu hiç umurum bile olmaz.
Ensem ona dönük oraya konuşabilir.
ilişki yaşamdan sanki yaşıyormuş gibi konuşanlara ne diyoruz...
neyse ilk terapi ücreti benden ne diyim
Onlar bu dünyadan değil.
Vardı öyle bir arkadas.
Semtte herkese ‘gökhan eski sevgilim , gökhan’la sevgiliydik ‘ gibisinden cümleler kurmus.
Umrumda olmadı hiç. Eski oldugu için muhatap olmamak adına konusmadım bile yapma falan diye
Öyle saçma sapan şeyler yapabilecek potansiyelde biri ile sevgili zaten olmam, aklı başında insan olacak.
Kızarım, çok kızarım. "Herkes yoluna baksın, biz diye bir şey kalmadı, çık şu girdiğin hayal dünyasından" derim
Allah kimsenin başına vermesin. İnsan deli olur
Sinirlenirim tabi ki. Bu bir sapkınlıktır çünkü. Tacizdir hatta.
Eski sevgilim yok ama olupta böyle bir şey yapsa ilk önce uyarırım sonrası... 😊
Güler geçerim
İz bırakmak güzeldir
bi daha görmiceem için abuk subuk konuşmasında sorun yok bence 😂😂
Arayıp kızarım bahtımı kapatmasın😀
Haklisin.
Reklamın kötüsü olmaz
Sevgilin varken mi? Ya da sevgili adaylarına engel olmaz mi?
Buda iyi
🤣🤣🤣🤣 çok haklisin
Her yerde sende zittinu şöyle bu sefer de millet onum nasıl toksik bir insan olduğunu görür
Artık sevgili değiliz kendine gel derim
Beni tanıyan zaten eski sevgiliyi konuşturmaz
Sevgili olduğum günlere yanarım
aileden bir erkeğe söylerim gider uyarır
😂 Tepki vermem mekanlara yeni sevgilimle giderim
Konuşsun umrumda olmaz
Herkese "yazık yaa beni unutamamış" derim.
Yeni sevgilimle yanından geçerdim 🙂
Öyle bir şeye cesaret edemez ki 😀
Valla kötü olur.
Hoşuma gitmez.
Host kopek dersin ne diycen...
Deli olduğunu düşünürüm.
Saçmalık
ağzına biber sürerim
Tanımıyorum o kişiyi derim :D
Ondan başkası ile olmanı istemiyor
Gülüyorum
Memnun olurum