Uzun süredir sevgilim yok. O da flört gibiydi. İnsan özlüyo bazen ilgi görmeyi. Bir günaydın iyi geceler mesajı almak bile çok değerli ama nasip olmadı. Umarım hayırlısı olur hep hayırlısını istedim zaten Allahtan.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kardeşim bu durum olur arada ancak daha gençsin elbette iyi bir aile ister insan veya aile kurabileceği bir kişi. Yani ben 39 oldum ve artık alıştım yalnızlığa diyemiyorum. Evet çaresi yok ama işte hayat devam ediyor. Can sıkınca düzelmiyor hiçbir şey.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıkıldım herkes gibi bende değer görmek sevmek sevilmek istiyorum ama bir yandan da dertlerimin olduğunu bir de sevgili dertleriyle daha fazla dert sahibi olmamam gerektiğini ve en azından bu konuda kafam rahat diye düşünüyorum. Etrafımdaki insanların evlendiğini görmek beni bazen üzüyor. Kıskançlık anlamında demiyorum yanlış anlaşılmasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeni üzmesin böyle deme hep hayırlısını iste evlenipte mutlu olmayan o kadar insan var ki her sey evlilik değil. Ya da sevgilisi oluyo araları kötü ben seni anladım birisini istiyosun değer görmek umarim bu olur☺
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha sıkılmadım. Biraz daha eglenicem. Hemen sevgili yapıp taliplere kapıyı kapatmayım. Sağdan soldan hoşlanan ilgilenen insanlar oluyor e benim de hoşuma gidiyor 😂😂😂
012 Yorumla
Soran+1 yılEğlenmekten kastın ne flörtöz mü takılcaksin
Soran+1 yılİlgi görmek tabii hoşuna gider ama erkeklerin cogu her önüne gelene de ilgi gösterebilir sen onu iyi seç☺
- +1 yıl
Her önüne gelene ilgi gostereni ayırt ederim ve ona göre davranırım. Mesela birisi herkese yürüyormuş, en sonunda friendzone'a düşüyormuş, şimdi bana yürüdü gerçek bir duygusu olduğuna inanmıyorum 😂 önceden onun durumunu duyduğum için ona göre davranacağım..
- +1 yıl
Eğlenmekten kastım flört değil. İlgi gösteren olunca bu beni mutlu ediyor. Çevremdeki pek çok erkek ilgisini belli ediyor. Ben birini istiyorum o hiç ilgi göstermiyor 😂😂 olacak şey mi.. neyse zaten biraz kaba biriymiş, bana ince ruhlu biri lazım..
Soran+1 yılŞanssiz bi kızsın bi nazar duası okut kendine her seyde hayir vardir ama erkeklere kolay kolay güvenme sakın bunu sende iyi biliyonda söylemek istedim ben şu an iş yerindeyim zor şartlsr altinda yaziyorum😅😅 vakit oldukca sohbet ederiz neşeli birine benziyosun tabii sen de istersen
Soran+1 yılTakip istesigi attim artik tuş senin elinde karar ver ksnin hakim hanımı😅
Soran+1 yılKabul etmişsin ama yinede mesaj yollanmiyo😅😅
- +1 yıl
Allah Allah 😂
Soran+1 yılKonusmak isterdim neşeli birine benziyosun😌☺😅
- +1 yıl
Evet öyleyim niye mesaj atamiyorsun bilemiyorum ben buralardan uzak kaldım bir süre o yüzden unuttum hep 😂
Soran+1 yılMesajin herkese acik degil sen de beni takip et hesabim geribakbisen😅😅
Soran+1 yılTakip istegimi onaylamistin zaten neşeli kız 😅😅😅
+1 yılBende yalnızım sevgilim yok onu geçtim dostum arkadaşım yok hepsi iki yüzlü insanlar oturup kahve içecek biri yok hep yalnızım hep yalnız kalacağım
01 Yorumla
Soran+1 yılSen Allaha dua et umarım hayirlisiysa olur umutsuz olmamaya calis☺
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSıkılsam bile değişen bir şey yok ki hayatıma birinin girmesini istiyorum ama olmuyor benim insanlar iletişim çok düşük
18 Yorumla
Soran+1 yılBen şunu diyim sevgiliyi geçtim arkadaş olarak bile girmesini istiyorum. Biliyo musun sosyak medyayi özellikle de bu uygulamaya bu yüzden kaydoldum bazen sohbet etmek kafa dağıtıyor Ama sevgilim de olsun isterdim hayirlisi olcaksa
Soran+1 yılInsanlara güvenmediginden mi kaynaklaniyo acaba konuyu başka yerlere çekince güvenin mi sarsılıyo
Soran+1 yıl@Ecenaz728 bende ayni senin gibiyim kimseyle görüsemiyorum vakit olmuyo nerde calisiyosun iş ortaminda da mi yok sohbet edecek birisi
Soran+1 yıl@Ecenaz728 olumsuz düşünme ama o zaman kendini daha fazla üzersin en azindan işin var şimdilik ileri de daha iyisini bulursun umarim
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Benden sebep yalnızım. Kendi kendimi yalnızlaştırdığım için söylenmeye yüzüm yok. Shhs
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden kendini yalnızlastirdin korkun mj vardı ne bilim belki benim gibi birine güvenemiyosundur
Yalnızlık bir tercih sebebi değil kaderdir aslında. İster kadın olsun ister erkek olsun hayatında düzgün ve sevdiği biri karşısına çıktığında kolay kolay "hayır" diyemez çünkü insanları hayata bağlayan tek şey sevgidir. Umarım herkes gönlüne göre hayırlı insanlarla karşılaşır. 🙏
10 Yorumla
+1 yılGünaydın, iyi geceler veya ıvır zıvır bir ton mesajlar aldım sonra sahte olduğunun farkına vardım sade bir yalnızlık sahte mutluluktan daha kalitelidir 🙃
23 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli olan o mesajları almak degil nasıl birinden almak. Yoksa bi kız her türlü alır. Belki karşına istediğin biri gelcek bunu bilemezsin
- +1 yıl
Değer verdiğim birinin sahteliği bu mesele yoksa her türlü alınır mesajlar
Soran+1 yılNasıl birinden vazgecmek istemezsin mesela
Böyle düşmeeeeeeez.😎
Kadınlar dilenen erkeği seçmez, acıyacağı erkeği seçmez. Spor salonundan terli terli sırtında çantasıyla çıkan, tok bir sesle, cool bir bakışla "ayı gibi açım, bana yemekte eşlik eder misin?" diyen erkekleri seçer.10 Yorumla
+1 yılBende de durumlar aynı. Hem istiyorum hem de insanlardan uzak duruyorum, korkarak. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
223 Yorumla
Soran+1 yılNeden korkuyosun ki daha önce kötü bi durum mu yaşadın
Soran+1 yılİstemek gayet normal bi sey insan ilgi görmek ister
- +1 yıl
Hayır, kötü bir durum yaşadığımdan değil ama artık normal insan kalmadı toplumda.
- +1 yıl
Yani var ama o kişiyi bulabilmek önemli...
Soran+1 yılBilemezsin illa normal insan vardir sen galiba değisik tiplere denk geldin. İstedigin tarz nasil bi erkekte
Soran+1 yılNeren bulcan acaba umudun var mi
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
Bilemiyorum, kime nasıl güveneceğiz ki
- +1 yıl
Yok, hocalarım, arkadaşlarım ve ailemden bir atak bekliyorum 😂
Soran+1 yılYani güvenmek kolay degil tabii. Nerede yaşıyosun ailen veya cevrenden belki biri olur kısmet bu belki de başka bi yerden çıkar nasipte varsa
Soran+1 yılAilenden atak bekliyosan ofsaytta kalma😅😅
- +1 yıl
Kalmam kalmam 😂 Balıkesir
- +1 yıl
Ya bilmiyorum aslında heves de yok bende. Kafam bayağı karışık. Yapacak bir sürü şeyim var, onların yanında birisi olsa iyi mi olur kötü mü bilmiyorum... O yüzden Allah'a teslim oluyorum. Hayırlısı diyorum.
Soran+1 yılBen de hep hayirlisini istiyorum ama olmayinca da olmuyo biliyo musunÖyle insanları görüyorum ki sevgilisi var şaşırıyorum benim neden olmuyo kötü biri de degilim ama kısmet yokmus😅😅
Soran+1 yılOkuyo musun neler yapiyosun genel olarak
- +1 yıl
Öyle cidden, oturup kalkmasını konuşmasını bilmeyen yumurta pişiremeyen arkadaşlarımın uzun ilişkileri var 😂
- +1 yıl
Onlar birbirlerine çok alıştığı için diğer insanlarla nasıl vakit geçirileceğini bilmiyorlar galiba hahs
Soran+1 yılSen hamaratsin galiba. En güzel hangi yemekleri yaparsin 😅😅 sen de ben de mutfakta zaman geçiriyoz ama ben yemek için geçiririm daha çok😅😅
Soran+1 yılYaş takıntın var mi kac yas fark olmali sence
- +1 yıl
Haha afiyet olsun, yemek de güzel
- +1 yıl
Pek yok ama 30 yaşında birini istemem.
Soran+1 yılÖzelden yazdim 😅😅
Soran+1 yılSorun olmaz umarim☺
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız olmaktan sıkılma tabiki olur ama iyi geceler günaydin sozler ilgi duymak insanında içini mutluluk dolduruyor
116 Yorumla
Soran+1 yılİlgi görmek insanı mutlu ediyo bunu yaşayıp kopunca daha iyi anliyosun. Nerdeyse 1 yıl olmuştur belki bu duyguyu yaşamayali zaten çokta yaşamadim ama insan özlüyo
- +1 yıl
Anladım doğrudur
Soran+1 yılNeler yapiyosun peki zamani nasıl geçiyor belki biriyke tanisabilirsin
- +1 yıl
Ev iş güç aynı değişen bir şey yok tanıştığım bir sürü var arada günaydın iyi geceler alıyorum ama hüzurlu degilim
Soran+1 yılTabii önemli olan kimden aldigin zaten 10 kişiden alirsan mutlu olmazsin birinden alirsin bi o olur ve yüzün güler ☺nerede yaşıyosun peki okuyi musun
- +1 yıl
Doğrudur bir kişiden alıyordum o da engel vurdu nerede yaşadığım söylemiyorum okumuyorum
Soran+1 yılNeden engel vurdu durduk yere mi yapti galiba ksden tanistin
- +1 yıl
Baya süredir cevap vermedi bende unuttun mu beni dedim sonra kendine iyi bak hakkını helal et rabbim yolunu açık etsin dedi bu mu dedim engel vurulmuş
Soran+1 yılBana da bu saçma geliyo durduk yere bunu yapıyolar. Nerden tanistin ki ne kadar süredir konuşuyodunuz
- +1 yıl
Buradan konustum 2 senedir hep 4 defa oldu engel yedim ya da hiç konuşmadı hep gittim konusturdum ama demekki sevmedi beni 🙁
Soran+1 yılSen oni boş ver hayat devam ediyo sen hep dua iste Allahtan hayırlısı için. Sana değer verseydi ayrilirken de düzgünce ayrılırdı o yüzden umursama hadi bi gülücük at😅😅
- +1 yıl
Tamam umrumda değil artık 😃😌😃
Soran+1 yılİşte bu burdan yaziyorum da vaktin varsa dmden yazim mi sen de benim linkimi ögrenirsin hem😅
- +1 yıl
Farketmez olur
Soran+1 yılIstek attim geribak diye basliyo ismim
- +1 yıl
Ok
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnanılmaz derecede b*ktan bir durumdayım ruhum her geçen gün parça parça ölüyor ben yaşamaktan vazgeçtim artık sadece bu tiksinç bedende nefes alıp vereceğim o kadar.
10 Yorumla
+1 yılBayadır Yalnızım Sevmek sevilmek ister insan Hayatı Paylaşmak Zaman Geçirmek ister İnsan Allah herzaman Hayırlısını Versin Dua Ederim
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin kardeşim umarım hepimiz hakkında hayırlısı olur
+1 yılYalnızlığı kendim seçiyorum. Ortada sevilecek adam yok. Böyle devam en iyisi
014 Yorumla
Soran+1 yılBelki de adam olanlae karşına çıkmamıştır hwrkes aynı değil sonuçta
- +1 yıl
"Ben erkeklerin adam olabileceklerine olan inancımı kaybettim" deerrmişim sjsjsjsj. Saka bi yana hala umudum var bekliyoruz bakalim
Soran+1 yılÖyle bir girdin ki leventin elayı dedigi söz canlandı umarım hepimizin bu konuda yüzü güler zor ama umutsuz degilim yeni cumadan çıktım dua ettim bunun için😅😅
- +1 yıl
Bana da dua etmişsindir inşallah mü'min kardesim😄😄
Soran+1 yılmaalesef duadan sonra gördüm senin yorumunu ama yatmadan ederim unutmazsam ne istiyosun bu hayattan söyle bakalım☺☺
- +1 yıl
Gönlünden ne koparsa et biseyler işte 😊
Soran+1 yılTamamdır anlaştik ben bi karnımı doyurim ona göre dönecem sana 😅😅
Soran+1 yılAma şimdiden Allah umarım seni iyi insanlarla karşılastirir anaa bak kabul oldu benle konuştun😅😅☺☺
Soran+1 yılKarnım doydu pilav tavuk yedim bunun üstüne ederim sana dua ama uyumadan😅😅
- +1 yıl
Jsjsjsj allah razı olsun çok düşüncelisin
Soran+1 yılRica ederim ne demek. Peki dua edecegim hanımefendiyle tanisma sansim var mi😌☺
- +1 yıl
Olabilir tabi
Soran+1 yılTakip ediyorum o zaman☺ ismim geribaksanbi
Soran+1 yılMesaj gönderemiyorum sen gönderirsin☺
+1 yılBilmiyorum pek özlemiyorum ben olsa fena olmaz ama olmasa da oluyor benim için şu an.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlursa hayatinda birisi nasil birisinin olmasına istersin en önemli özelligi ne olmali sevgilin olcak kisinin
- Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıldım yaaa ama birisi olunca da direkt uzaklaştırıyorummm
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye uzaklastiriyosun
- +1 yıl
Aşk istemiyorum ama olmayınca da sıkılıyorum. Tamam anlaştık ben kendi Jim’imi bulana kadar sap kalacağımmmmm
Soran+1 yılAma sen uzaklastiriyosan sap kalirsin😅😅nerelisin ordan bul birini
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDegisiyor. Genelde yalnizligi ben seciyorum o yuzden boylesi daha iyi.
01 Yorumla
Soran+1 yılKarşına biri çıksa diyecem de illa teklif gelmistir sana nasil birini istersin. Ve yalnıs olmamk istersin bu sefer 😅
+1 yılİstesem neler ama yanında direyetli gönlü alçak kendini bilen biri olmadıkça duruşu ne olduğu belli olmayan biri olsun istemezdim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılAsla sıkılmam. Yalnız olmak gereksiz biriyle 5 dk yı bile heba etmekten iyidir...
07 Yorumla
Soran+1 yılYa karşındaki istedigin gibi biri çıkarsa. Hiç fırsat vermek istemez miydin
- +1 yıl
İstediğin gibi biri dünyanın yer yüzünün neresinde kim bilir, güldürme beni
Soran+1 yılBilemezsij belki de şu an sorusuna cevap verdigin kişidir konuşmadan bilenezsin☺😉
- +1 yıl
Ohoo varsayım ile yola çıkarsak 🤣
Soran+1 yılDenemekten zara gelmez vence😅takip edebilir miyim seni rahatsiz olmazsan
- +1 yıl
Takip edince ne değişecek ki 😏
Soran+1 yılBunu zaman gösterir sohbet etmek isterim bi arkadas olarak belki fikirlerimiz sohbetimiz sarcak baktim mutlu olmadin silersin anonimis sonuçta
+1 yılbulursun kardeşim inşallah hayırlı biri çıkar karşına acele etme
01 Yorumla
Soran+1 yılAcele mi etme yas 26 😅😅😅 hic olmadi
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşım 40 i geçti ne sevdim ne de sevildim. Yalnızlıktan kimsesizlikten çaresizlikten ailesizlikten başka hiçbir şey bilmedim anladım ki ben lanetliyim.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ecenaz728 evlenmedim
Cevap sahibi+1 yıl@Ecenaz728 kaybol xikk kafalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlızlığı sevdirdiler bıktım insanlardan kafam rahat. Tabi sevmek sevilmek güzel bir duygu ama bu zaman da kimseye güvenilmiyor
08 Yorumla
Soran+1 yılKarşına o zaman güvensiz sadık olmayan birileri çıkmıştır bence sevdiğin deeğer gördüğün biri olursa bence mutlu olursun. Daha önceki ilişkilerinde senin güvenin mi sarsıldı
Cevap sahibi+1 yılHemde ne sarsılma iyisi varda biz mi sevmedik mıknatıs gibi çekiyorum nerde karaktersiz ruh hastaları varsa beni buldu
Soran+1 yılŞanssızlık diyelim biz ona. Peki o karaktersizler en başta sana nasıl davrsndi da ilgini çekti konuştun
Cevap sahibi+1 yılDünya iyisi şefkatli saygılı anlayışlı sevecen sonra bakıyor kız ona tav oldu çepte görüyorlar sonrada kıvırmaya başlıyolar ego tavan sonra başka avına çıkıyor, ben kime ne anlatıyorum bunları zaten sende biliyorsundur
Soran+1 yılTabii biliyorum bi de özellikle amaclari bel altı oluyo bazı kızlar mutlu bazıları rahatsiz oluyo bu durumdan. Bu zamana kadar kac sevgiliniz oldu peki yaşını profildeki gibiyse artik olgun düşünceli birini istersiniz
Cevap sahibi+1 yılBen her zaman ciddi ilişki istedim ama karşıma çıkanların hepsi demeyim bazıları dediğin gibi amaçları sadece bel altı yani arzularının peşinden giden y*vşaklardı bende bu durumdan rahatsız olanlardanım. Cinselliğe karşı değilim ama insan önce karşında ciddi güvenebileceği bir adam görmek istiyor. Ve ben gerçekten etrafımda bir tane adam göremiyorum öyle iğrenç bir zamana geldik ki eskidenmiş o eski sevdalar sevdiğine dokunmaya kıyamayan güzel adamlar eskidenmiş… bu yüzden yanlızlık çok güzel yanlış insanla olmaktansa yanlız olurum daha iyi, her şeyin hayırlısı.
Soran+1 yılEmin ol bende senin gibi düşünuyorum evlenmeden istemem ben. Eşim benim özelim olsun ama yapana saygi duyarim. Hatta 2 kere yapma ihtimalim oldu zarar vermemek icin ayrildim
Soran+1 yılGünlük hayatta neler yapıyosun çevrende harbi bu delikanlı dediğin çocuk yok mu
Hocam herkes aynı dertten muzdarip boş ver 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılVallaha sıkıldım, ben de sevgilim olsun istiyorum, ama doğru kişi olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:( bu konuda ne zaman düze çıkarım Allah bilir
017 Yorumla
Soran+1 yılNasıl birini istersin hayatında vazgecilmez özelligin nedir
Cevap sahibi+1 yılNamazlı abdestli, entellektüel, eli yüzü düzgün
Soran+1 yılPeki eşinin sevgilinin geçmiş yaşantısı önemli mi senin için
Cevap sahibi+1 yılNasıl bittiği ve ne yaşadığı önemli elbette. Ben de birileri ile görüştüm ama nasıl bir görüşme olduğu önemlidir.
Soran+1 yılUmarim gönlüne göre biri çıkar. Genel olarak ne ararsin bi erkekte. Onlarda ne eksikti de bitti
Cevap sahibi+1 yılOlgunluk, dürüstlük ve sevgi. Biri olduysa diğeri olmadı. Şimdiki insanlar ya çok bencil ya ne istediğini bilmiyor.
Soran+1 yılYani bu zamanda dürüst güvenilir birini bulmak zor yalan konuşamam. Ama bence ilk şey elektrik her nekadar dürüst güven olsa da ilk görüsme ya da ilk görüste bi heyecan olmazsa kolay kolay yürümez
Cevap sahibi+1 yılElektrik alınsa bile bazı insanlar çok nankör. Bilemiyorum Altan, anlatamıyorum
Soran+1 yılZor tabii sonradan değisen cok insan var. Yaşın kaç peki sevgilin olcak kişi kac yaslarinda olsun istersin
Cevap sahibi+1 yılYani şu an hayal üzerinden konuşmayalım. Dualasalim kafi
Soran+1 yılHayirlisi diyosun dogrusu olan da o zaten. Etrafinda yok mj üniversite iş hayati veya cevrende düzgün biriis
Cevap sahibi+1 yılBen herkese kendini kolay kolay açan biri değilim ve çok sosyal de sayılmam
Soran+1 yılGüvenemiyosun bu gayet normal herkesin yapısı aynı değil. Ama bi arkadas olarak güvenmeyi denemek istersen konusmak isterim tabii karar senin😌
Cevap sahibi+1 yılBen her oltaya gelebilecek bir balık değilim üzgünüm
Soran+1 yılSen bilirsin ya amacım sadece sohbet etmekti diretk engellerdin rahatsiz olursan zaten anonimiz
Cevap sahibi+1 yılEsas öyle zaten
Soran+1 yılSem bilirsin ☺
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalnız değilim ama
yalnız olmaktan sıkılmam
tam tersi daha çok keyif alıyorum05 Yorumla
Soran+1 yılKim var hayatinda peki
Cevap sahibi+1 yılPardon aşk mağbında Sormuşsunuz yanlış anlamışım
Soran+1 yılAşk olarak yalnizsin demek nasil birini istersin madem konu acildi
Cevap sahibi+1 yılBirini aramıyorum teşekkürler
Soran+1 yılSen bilirsin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYalnız olmak biriyle uğraşmaktan iyidir doğru kişiyi bulursun inşallah
016 Yorumla
Soran+1 yılUmarım olur. Biriyke uğraşmim sevcegim sevilcegim birini isterim. Etrafı görünce imrenmiyo değilim
Cevap sahibi+1 yılSana hayatı kolaylastiracak biri olsun yeterli niyetin temizse bulursun
Soran+1 yılSen de durumlae nasıl ben bulamadim sen daha önce buldun mu peki
Cevap sahibi+1 yılBen yanlış birini buldum yiprandim bayağı inşallah doğrusu denk gelir
Soran+1 yılHer kötü olay bi tecrübedir. Artık bi erkekten ne istediğini bence daha iyi anlamışsındır. Ne kadar sürdü ne hatası vardı
Cevap sahibi+1 yılBitmedi benim devam ediyor bir yıl olacak bir hafta sonra
Soran+1 yılYıprandiysan nasıl devam ediyor
Soran+1 yılNe yaptı da yıprandınız
Cevap sahibi+1 yılKafam karışık bir yıl oldu sözde ciddi üzerine bir yıl daha eklendi yok iş kurcam filan benim atanmami istiyor bir de her kurduğum cümleden bir anlam çıkarıyor
Soran+1 yılUmarım hayırlısı olur. Peki ilişkiniz de merak ettim geçmişe önem verdiniz mi bununla ilgili sorun oluyo mu
Cevap sahibi+1 yılHayatımızda ikimizin de kimse olmamıştı ilktik bu yüzden geçmiş sorun olmadı
Soran+1 yılÖzel olcak ama hiç aranızda yakınlaşma oldu mu
Cevap sahibi+1 yılNiye soruyosun
Soran+1 yılÖylesine sordum özür dilerim
Soran+1 yılKusura bakma tekrardan
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil
Benim kaç senedir yok bende çok üzülüyorum 25 yaşına geldim çok ezik değersiz hissediyorum kendimi
019 Yorumla
Soran+1 yılBunu eziklikle alakası yok bende 26 yasindayim hicbir kizla el ele tutusmadim eziklik degil bu
Soran+1 yılNasıl bi insan istersin hayatina girecek kişinin
Soran+1 yılDmden yazim mi sana yoruma yorum yaptin baskasinin da yorumuna yazinca kafam karisiyi😅😅
Soran+1 yılTakip istegi attim yazarsin geri... linkim
Soran+1 yılBurfa misin
Soran+1 yılGonderdim bi daha gonderim
Soran+1 yılYazarsin
Soran+1 yıl?
Soran+1 yılYanlis kisiyi mi kabul ettin😅
Soran+1 yıl
Soran+1 yılSen bilirsin ama neden vazgectin
Soran+1 yılÖyle biri degilim şunu söylim sana daha önce 2 kızdan ben ayrildim flört hatta sevgili gibi buluşsak belki yakınlaşcaktik ben bitirdim zarar vermemek icin
Sıkılmadım ama beni anlicak ve yalnızlığımı bozduguma degicek birini istiyorum
019 Yorumla
Soran+1 yılKarşına çıkan erkeklerde ne eksikti peki. Onları neden istemedin ne hatalarını gördün
Soran+1 yılAldatti mi seni
Soran+1 yılSen nasıl öğrendin bunu
Soran+1 yılÇok kötü bi durum geçmis olsun aldatmaktan kastin konuşma mi yoksa cinsellik filan mi
Soran+1 yılNasıl biri olsa ondan vazgecmek istemezsin kolay degil bu zamanda güvenmek benim de korkularimdan biri bu
Soran+1 yılInsallah böyle biri çıkar karşına. Daha önce konustugun olduysa onlarda ne eksikti de sen istemedin onları bi de ilk etkileşim de önemli bence
Soran+1 yılBu kalp bakalim kime çarpacak Allah geciktiriyosa güzelleştiriyodur yaşn kaç ve sevgilin olcak kişi kac yaslaribda olsun
Soran+1 yılProfilde 22 yaziyoda sorim dedim
Soran+1 yılSeni takip etmem de sorun var mı tabii rahatsiz olmazsan
Soran+1 yılGeribak diye basliyo adim istek gönderdim☺ daha dogrusu takip ettim ama yazilmiyo sohbet etmek isterim 😌
bende oyleyim , bazen sabir etmek gerekiyor , bizde sabir edelim nasibimiz gelir
00 Yorumla
+1 yıl6 yildir yalnizim ya alistim buduruma ya da oyle saniyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılUmurumda değil artık hepsinin canı cehenneme
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden kötü beddua ediyon ayıp değil mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıkıldım hayattan bezmiş hissediyorum ama alıştım da gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl biri olsun istersin hayatına girecek kişinin vazgeçilmez özelliği ne olmalı
evet yasamak cok zor geliyor dardayim
06 Yorumla
Soran+1 yılYaşamak niye zor gelsin öyle düşünme sakın
Soran+1 yılOlumsuz düşünme o zmn daha cok üzülürsun
Soran+1 yılCok karamsarsin benim de icimi kararttin😅
+1 yılYalnızlık bazen iyidir hatta çoğu zaman etkilidir
01 Yorumla
Soran+1 yılAma artık sıkıldık yalnızlıktan😌
+1 yılHiç sıkılmadım gayet iyiyim
010 Yorumla
Soran+1 yılİleride belli olmaz ama
- +1 yıl
Tabi ki sonsuza kadar yalnız kalacak değilim 🙄 yani herhalde inşallah
Soran+1 yılNasil birini istersin hayatina alacagin kişinin
- +1 yıl
Kafa dengim olmalı, beraber aynı şeylere gülüp yeri geldiğinde ciddi ciddi konuşabileceğim, benim ilgi alanlarımla dalga geçmeyecek biri yeterli
Soran+1 yılVe ilk elektrikte önemlk bence görünce heyecaanmak çok güzel duygu. İlgi alanin ne ki dalga gecmek ayip saygi göstermeli
- +1 yıl
Aynen elektrik de önemli
Soran+1 yılGünlük hayatin nasil geciyo neler yapiyon peki fenomen kiz😅😅
- +1 yıl
Özel hayatım hakkında daha fazla bilgi veremem🙅🏻♀️ tşklr
Soran+1 yılAnladim sadece okuyo musun tarzinda merak ettim
- +1 yıl
Yok okumuyorum
+1 yılSıkılmadım böyle daha mutluyum.
03 Yorumla
Soran+1 yılProfiline bakim dedim giresun çikti hemserim sayilirsin debboydan misin yoksa😅😅
- +1 yıl
Yok ya öylesine yaptım onu
Soran+1 yılHe giresunlusun sandim memleket neresi peki
+1 yılSıkılmadım henüz. Yalnızlık her daim güzeldir.
03 Yorumla
Soran+1 yılYalnizlik Allaha masustur. Belki çıkar biri karsina
- +1 yıl
Hayırlısı
Soran+1 yılNasıl birini istiyosun peki dua ediyo musun
Yaşamaktan bıktım ben.
03 Yorumla
Soran+1 yılKim bıktırdı
Soran+1 yılKimin ne yalanını yakaladın herkes aynı değil sonuçta
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız değilim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız olmaktan çok memnunum
00 Yorumla
+1 yılBen kendim ile mutluyum...
00 Yorumla
+1 yılYok sıkılmadım. Çok da mutlu değilim xd
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgili veya sevmek hayattan kopmanı önleyecek , hayatin devamliligini sağlayacak bir etken
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet umutsuzum o konuda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz hiç bir zaman mutlu olamicaz
00 Yorumla
+1 yılBen şahsen sıkıldım.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de baya sıkıldım bunun ilacı yok mu😅
İyi geceler
01 Yorumla
Soran+1 yılPek iyi değil ama neyse yarın sabahın köründe kalkacaz😅
Aşk İlişkileri konusunda 982 cevap paylaştı. Bazen sıkılıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılBazen de sıkılmıyosun demek😅şu anki durumun ne peki
Soran+1 yılNasil birisi olsun istersin hayatinda
+1 yılyalnizlik guzledir degerini bilene
011 Yorumla
Soran+1 yılDegerini bilen biri olursa yalnizliktan da güzeldir bu durum
- +1 yıl
yok yalnizlik daha iyi daha etrafimizdaki insanlari taniyamiyoruz zaten
Soran+1 yılYa da dogru adam karsina gelmedi. Nasil bi erkek dogrudur senin icin
- +1 yıl
benim icin insanlıklı olması onemli evet daha karsima cikmadi oyle biri
- +1 yıl
sen mi istek attin ¿
Soran+1 yılHayir ben atmadim
Soran+1 yılAma iç sesimi okudun atmak isterdim😅 tabii kabuk edeceksen😌☺
Soran+1 yılSimdi istek attim eger sorun olmazsa sohbet etmek isterim
Soran+1 yılÖzür dilerim en azindan gördüysenin olumsuz da olsa cevap verir misin😌
- +1 yıl
gordum
Soran+1 yılYaptigin karaktersizlikten baska bir sey degil eski sevgilin az bile yapmis sana
Yoo seviyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılYalnızlık belli zaman sonra sıkar ama
hayir alisigim
00 Yorumla
+1 yılşu an iyiym
00 YorumlaYoo hiç sıkıcı değiş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsıkılmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki herkes ister
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. evet
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl birini istersin peki😏
Sıkılmadım mutluyum
024 Yorumla
Soran+1 yılNasıl birini istersin hayatinda
Soran+1 yılNe mesela söylesene bi kaç tane
Soran+1 yılNeden sert görünüşlü istiyosun. Garip efendi olsa ne olcakki
Soran+1 yılGarip bi sey ama ya efendi bi surat olursa ne yapcaksin
Soran+1 yılYaşın 19 galiba yaş sınırın kaç en az ve en fazla
Soran+1 yılDaha oturakli olgun birini seviyosun demek peki sen tip olarak nasıl gösteriyosun
Soran+1 yılYani yasin 19ya dışardan biri baksa 18 mi der 22 filan mi kıscasi minyon tipli misin
Soran+1 yılO zaman gayet normal zaten senin yasindaki erkekle kızın olgunlasmasi ayni olmuyo. Bi de yetistigin yerde önemli nerede yasiyosun
Soran+1 yılDaha once sevgililerin yasi kacti nerden tanistin
Soran+1 yılHimm peki erkek arkadasinin gecmisi onemli mi capkin biri oosa sorun eder miudin
Soran+1 yılAnladim. Zamanin varsa dmden yazabilir miyim
Soran+1 yılIstek gönderdim
+1 yılDoğrusu sıkıldım
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de sıkıldım
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!