Dediğim gibi arkadaşlar evlilik bana göre bir şey değil. Kendisiyle birlikte olmak istediğimi ama sadece sevgili modunda kalmak istediğimi belirttim. Onu bu konudan nasıl vazgeçirebilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Burada önemli olan ne kadar süredir birliktesiniz. Eğer yıllar olduysa sevgilinizin böyle bir şey beklemeye ve istemeye hakkı var. Kendisi ile bu konuyu açık açık konuşmanız lazım. Çünkü bu tür durumlar kesinlikle aceleye gelecek şeyler değil. Evlilik çok ciddi bir kara. Bu kararın arkasında durmak için de sağlam bir zemine oturtmak gerekiyor. Bu sağlam zemin ise zamanla olur. Aniden ve hızlı bir karar ile alınacak evlilik çok mantıklı olmaz. Zamanla belki senin de bu konuda fikrin değişebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSelamlar,
Bence bu durumu sevgiliniz ile açık açık konuşmalısınız. evlenmek istemediğinizi baştan söylemelisiniz yoksa sevgiliniz kendi içinde bir beklentiye girebilir ve bu durum daha içinden çıkılmaz bir hale gelebilir. evlilik çok ciddi bir karardır yani bir anda alınabilecek kadar önemsiz değildir. bu yüzden bence istemediğinizi sevgili olarak kalmak isteyeceğinizi ona direk söylemelisiniz böylelikle sizi anlayışla karşılayacaktır. yani burada bence kararlı olmanız ve söylediklerinizi net bir şekilde ifade etmeniz çok önemlidir.
Hepimizin yalnız kalmaya ve kendi kararlarımızı alma özgürlüğüne ihtiyacı var. Ancak, bir kez evlendikten sonra kendinize öncelik vermek ile ilişkinize öncelik vermek arasında bir denge kurmalısınız. Eğer bunu bir tutsaklık olarak görüyorsanız ve uzlaşma fikri bile cazip gelmiyorsa henüz evlenmek için hazır olmayabilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten ciddi düşünmüyorsanız ya da evlenmek istemiyorsanız takılmalık gönül eğlendirmelik canımlı cicimli kızlarda var onu geçtim karşının duyguları ile oynamak da büyük bir ayıp beklentileri var evlenmek kötü bir şey değil neyinden korkuyorsun ki vazgeçirmek mi istiyorsun o zaman şunları dersin gelecek kaygısı işsizlik maddi sorunlar seni zan altında bırakmak istemiyorum sevgili iken daha iyi dersin artık yanında ne kadar kalır bilemem gerçekten biz evlilik düşünüyoruz aday bulamıyoruz size denk geliyor değerlendirmiyorsunuz yazık gerçekten kız kardeşine başka bir erkek umut verip zamanın dan çalsa ya da kıskardeşin ümit bağlasa kendine zarar verse ne yapardın acaba şimdi yorum yazardın kız kardeşim yok diye
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Öncelikle ne kadar bir süredir sevgilisiniz yani bu uzun bir vadede sevgiliyseniz tabii ki de yani bir adım atmak gerekiyor ciddi anlamda şöyle de bir şey var en başından tabii ki de bunu dile getirdiysen yani evlenmek istemediğini o şekilde kabul ederek başlamışsa eğer ki yine haklısın ama şöyle bir şey var işte biraz da çevre baskısından dolayı uzun süren ilişkilerde ailelerde bir adım bekliyor onların da etkisi olabilir. Konuşup birlikte bir karar alın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
25Cevap
Bu ilişkiyi sonlandırıp kızı daha çok üzmek istemeye bilirsin mesela
Evlilik istemiyorsan niye sevgili yapıyorsun ki sizin gibiler yüzünden biz sevenler eş adayımızı bulamıyoruz
Sevgili öyle takılmalık yapılmaz seviyorsan evliliği düşüneceksin kızı daha fazla üzmeden ayrıl22 YorumlaEvlenmek istemediğini belirtmene rağmen hâlâ evlilik düşüncesine kapılmaya devam ediyorsa kafasında çok kurmuş demek ki. Belki bir umut fikrini değiştirirsin diye bekliyor kadın. Değiştirmeyeceksen eğer boş yere oyalama kadını. Anlaşılan ciddi ilişki insanı kendisi. Sizin gibi düşünmüyor.
10 YorumlaVaz geçiremezsin ve en doğal hakkı en başta sadece birlikte olalım mı dedin. Bence yanlış yapmışsın. Kızın biraz bile evliliğe niyeti vardıysa yapmamalıydın. Yani bu fikrin değişebilir. Ha dersinki bu kızla evlenmem vs. O daha da kötü. Bence vaz geçirmeye değil sen bu konuda hatalı mıyım diye bunu düşün.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılOnu vazgeçirmeye çalışma bence. Senin hayata bakışın buysa kız arkadaşının ki de diğer yönde ona da saygı duy birlikte karar verip ayrılın. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama kadınlarda anne olma içgüdüsü var eğer yaşınız geç ise engel olma evlenebileceği biriyle tanışsın
00 Yorumla Vazgeçmezse kendi bilir.
Düğün yapacak sensin.
6284 ile en ufak tarrışmada sokağa atılacak sensin.
Kim bolanırsa boşansın, kusır kimde olursa olsun süresiz nafaka ödeyecek ve dımdızlak kalacak olan sensin.
Hangi kadın için değer bu?30 Yorumla
+1 yılBence senin direkt bu ilişkiden vazgeçmen lazım. Tarafların beklentileri uyumlu olmalı ki ilişki yürüsün. Ne onun seni evliliğe zorlaması ne de senin onu sonu evlilik olmayan bir ilişki için zorlaman doğru değil.
10 YorumlaNeden? Evliliğin hangi kısmı seni uzaklaştırıyor? Kız ne güzel resmiyette de çift, aile olun istiyor. Aile olmak istemediğin birini oyalama bence, baştan evliliğe karşı olduğunu söylemeliydin.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğe karşı olmam için tonla sebep var. Bu sebepleri sayabilirim sana ama yanımda şu an bir defterim olması gerekiyor ki aklımda tutup yazdıklarımı sana çekip atabileyim. Derdim bu değil zaten dert edindiğim mesele birlikte olabilmemiz için evlenmek gibi bir zorunluluğmuzun olmayışını anlatmaya çalışıyorum.
- +1 yıl
Onun düşüncesinde inancında gerekliyse hele birde hayaliyse, vazgeçirerek hevesini kursağında bırakma. Ayrıca bir imza söz konusu, birbirinizi seviyor güveniyorsanız, olay olacak bir durum yok. Ha yok şöyle nişan, şöyle düğün, akrabalar şöyle gelecek falansa evet, onlar hiiiiiç çekilmez. Ben mesela asla düğün yapmam, düğün isteyeni de hayatıma almam. Sonuçta onun hevesi var, bozmam ama bana ters.
+1 yılvazgeçiremezsin. yani al karşına konuş ben evlilik düşünmüyorum de ayrıl. sen de hem evlilik olmasın hem birliktelik olsun diyosun nereye kadar birlikte olucan? tesadüfen ayrılana kadar mı yani? ayrıl boş ver üzme kızı.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik sana göre değil ciddi ilişki adamı değilsin. Ama o kiz ciddilik peşinde. Açıkça soyle her şeyi veya ayriladabilirsin , bir iyilik yapmış olursun kıza.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ciddi bir insanım ve ciddi bir ilişki arıyorum. Ama bu demek değildirki sonu aile kurmayla bitsin. Ben birbirimizin çizgilerine saygı duyarak bir hayat yaşamak istiyorum. Evli olduğun zaman bu pek mümkün olmuyor.
+1 yılKadınlar evliliğin ne kadar zor olduğunu
bilse bu kadar çabuk yaklaşmazlardı
Tam tersi evlilikten çekinen kişi kadın olmalı
Hayatına alacağı insanı iyi seçmeli20 Yorumla
+1 yılEvlenmek istemiyorsan asla kızı seviyorsan özgür bırakırsın en azından onla hayatını birleştirecek insana geç kalmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek şart değil
- +1 yıl
Sevgilin belki şartlandırıyor güzel bir şekilde ifade etmen gerekiyor ben evlenmeyi düşünmüyorum sevgililik benim için ideal
Soran+1 yılSöylüyorum kendisine elbet ama söylediklerim bir kulağına girip öteki kulağından çıkıyor. Onun için çok fedakarlıklar yaptım. Umarım bu kadar ağır bir fedakarlığı benden esirgemez
- +1 yıl
Sen söylemişsin o anlamamış yine bildiğini okur sen nikahı basmasan bir başkasına gider kız basar nikahı toplumdan kaynaklı bir üstleme varsa gayet güzel esirger
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılSana göre olmadığını söyleyeceksin hepsi bu, ama asıl sorun bunu en başta neden söylemediğiniz... İnsan niyete göre yola çıkar...
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmasını umuyoruz ama öyle gelişmiyor her şey. İlişkiye başlanıldığında belli bir tanıma evresi oluyor. Bu tanıma evresinde büyük vaatler veriliyor fakat belli bir süre geçtikten sonra verilen sözler tutulmuyor. Ben o kadar büyük bir sözün arkasında durabilecek kadar sorumluluk sahibi bir insan olduğumu düşünmüyorum. Özgürlüğü seviyorum yaşamayı seviyorum. Evlenip neden hayatımı karartıyım ki?
Evlenmek istemediyini anlat anlamıyorsa ayrılman doğru olur. Evlilik neden şart olsun ki bende anlamıyorum bu işleri.
04 Yorumla
Soran+1 yılEski kültürel sosyal etmenleri hala sahiplendiğimiz için oluyor. Avrupalı gibi baksak gerek duymayacağız :D
Soran+1 yıl2-3 jenerasyon geçsin bi evliliğide sorgulamaya başlayacazda daha hazır değil toplum bu tür konuşmalara
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl kızdan sen haksızsın bütün yorumları okudum çok bencilce düşünüyorsun hem kızla birlikte olayım hem evlilik düşünmesin istiyorsun o bunun hakkı kardeşim tamam mı madem seviyorsun kızın hayallerini yıkmayacaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden haksız oluyormuşum hanımefendi? Kendi tercihlerim doğrultusunda hareket edip düşüncelerimi ifade edebildiğim için mi? O bunu kendinde hak olarak görüyorsa zaten belli bir müddetten sonra aramız bozulacaktır. İkimizinde yaşı daha çok genç. Aile kurmak, çocuk sahibi olmak, hayatı ortaklaşa yaşamak için yaşlarımız daha çok erken.
+1 yılBelliki kızın amacı mutlu bir yuva kurmak. sende sevgili tadında hayatını yaşamak. bence yollarınizi ayırın. ikinizde birbirinize hayatı zindan edebilirsiniz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKızın hayatını bitirme. Ayrıl, o da mutlu olsun sen de
14 Yorumla
Soran+1 yılBiz birbirimizin son ve tek çaresiyiz
- +1 yıl
Saçmalık. O zaman evlen. Madem son çare, evlen. Evlilik yoksa kızı boşa bekletme
Soran+1 yılEvlenmek zorunda değiliz ki
- +1 yıl
Kız evlenmek istiyorsa ve sen istemiyorsan kızı oyalama diyorum
+1 yılYa. Arkadaş evlenecek kız bulmuşsun hala evlenmek istemiyorum diyorsun.
Ben şimdi evlenecek kız bulsam direkt gider nikahı basarım10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. O zaman sevgili olmayacaktın insanları böyle yüzüstü bırakıp gidemezsin kimsenin kızı veya oğlu oyuncak değil
10 Yorumla
+1 yılkanka biraz daha ertelemeye bak ikinizde okuyormusunuz ya da ne iş yapıyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılben 3 ay önce oldum henüz iş bulamadım kendisi daha okuyor
- +1 yıl
kanka şu an için olmaz zaten bilemiyorum bi şekilde ikna etmen gerekiyor evlenmemeye
+1 yılEvlilik düşünen bir kıza ne dersen de kırarsın baştan diyeceksin her şeyi kıza umitlendirip bir yola soktuğunda değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılEğer yakınlaştıysanız bunu istemekte haklıdır.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki? Neden hakkı olsun?
- +1 yıl
Evlenmeyeceksen neden yakınlaştın diye sorarlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen şuna ömrümün sonuna kadar bir kiza bağli kalamam kızı skip sıkılınca birakmayi istiyorum desene o kız bence sana vermez sen başka kapıya git
10 Yorumla
+1 yılbiriniz kuş biriniz balık bu ilişki bir yere varmaz
10 Yorumla
+1 yılBeklentiler uyuşmuyorsa en mantıklısı ayrılmaktadır.
10 Yorumla
+1 yılhayata bakışınız aynı değilse vazgeçiremezsin.
bunun sonu ayrılık10 Yorumla
+1 yılİki tarafında istekleri farklıysa mutlu olmak adına ayrılabilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılAyrıl ozaman boş yere bekletmeyin Yazıktır Günahtır
20 YorumlaVazgeçiremezsin. Çizgin buysa seninle aynı çizgide biriyle çıkıcaksın, eğer değilse terk ediceksin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ay bende de tam tersi erkek arkadaşım evlenmek istiyor 😂
Ama senin yapacağın şey kızı özgürlüğüne kavuşturmek eglenebilecegi erkekle olmasi için ona şansı vermek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Vazgeçirme kendine gore birini bul evlilik düşünmeyen.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Sen nasıl ikna olmuyorsan evliliğe kız arkadaşın neden vaz geçsin ki yollarınızı ayırın en iyisi bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKısırlık tedavisi goruyrum de tedavi olursam evlenelim de
00 Yorumla
+1 yılSen bunu kesin bir dille demişsin saklamamışsın gerisi kıza kalıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVazgeçiremessin Bro evlilik zaten çok riskli bir şey sonuçları berbat oluyor. Baktın olmuyor. Bırak gitsin
04 Yorumla
Soran+1 yılBu durumun farkındayım hocam zaten bunun olmasını istemediğim için kendimce önlem almaya çalışıyorum. Ama seviyorum be bırakmakta kolay değil ki
Cevap sahibi+1 yılKnk ikinciye yol yaparsan Aldat demiyorum yani o anlamda değil başka birine yönelirsen koparsın yoksa illa zorlar yani Gine dene benlik değil felan de ama sanmam sonuç alamassın ve knk şunu söylim bir yerden sonra evet demessen o seni terkedecektir buna emin ol İnan evlilik korkunç bişi oldu artık kanunlar ebeni s, ker tamamen kadının lehine yarın nasıl biriyle mahkemede yüzleşeceğini bilemessin
Soran+1 yılHocam aynı şeyleri düşünüyorum seninle. Öyle kadınlar varki evlendiğin zaman gerçek yüzünü gösteriyor ve sana hayatı zindan ediyor. Ondan sonra nafakasıdır mahkemesidir şudur budur illallah ettiriyorlar sana. Ama ben buna takılmıyorum. Ben evlendiğimde hayatımın monotonlaşacağını düşünüyorum. Özgürlüğüme düşkünüm ve hayatımı sınırlandırmak istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum knk yinede vurgulamak istedim. Bazıları sonradan cayıp hayatının içine ediyor neyse sen her iki durumdada farkındasın meselenin Dediğim gibi bir yerden sonra o seni terketmeden kendini hazırla İkinciye yol yap rahat bırakırsın 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılVazgeçiremezsin sonu ayrılık gibi. Beklentileriniz farklı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVazgeçiremezsin, eğer hicbir şekilde evlilik düşünmüyorsan o kızın duygularıyla oynama herkes önune baksin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkna etme sadece evlenmek istemediğini söyle kız evlilik istiyorsa sen istemiyorsan ortak bir yol bulun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden ayrıl oda evlilik için başka insana gec kalmaz oyalama bari mutlu yuva kurmak istiyor
111 Yorumla
Soran+1 yılonu çok seviyorum onu bırakmam
Cevap sahibi+1 yılBırakamıyorsunuz evlen o zaman kadin anne olmak yuva kurmak istiyor hakkın yok elinden bunu almaya bencillik bu ve kadınlar yaş ilerledikçe yumurta kaybediyor her adette gebe kalma ihtimali de düşüyor
Cevap sahibi+1 yılKızı hiç aldattın mi ya da aldatirmisjn
Soran+1 yılhayır asla aldatmadım
Cevap sahibi+1 yılYaa😍😍Ne tatlı hep böyle devam edersin umarım kız yine iyi aldatılmıyor
Soran+1 yıldediğim gibi evlenmek istemiyorum sadece. Yoksa o hayatımın biricik aşkı. Çok Teşşekür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılAma o seni bırakır yakında diyim hayatının biricik aşkı yuva kurmak anne olmak istiyo böyle devam edeceğini sanmıyorum
Soran+1 yılyaşlarımız daha çok genç ikimizinde yaşı 23. Bence bu tür konuları konuşmak için biraz erken davranıyoruz toplumca. Bİ orta yaşa gelelimde sonra düşünürüz aile, yuva kurmayı
Cevap sahibi+1 yılHmm mantıklı ama pekde küçük değil ben 25 eşim 24 du evlendik anne baba olduk genç yaşta
Cevap sahibi+1 yılAma bizim görücü usulü oldugu için uyumsuzluk zamanla ortaya çıktı yani tanışıp evlemnemk önce flört daha iyi
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum. Özellikle bi insanın belirli bir olgunluk düzeyine geldikten sonra evlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben bu yaşlarda o olgunluğu göremiyorum. Yorumunuz için teşşekürler iyi akşamlar :)
+1 yılKizi almazsan, baskasi, alir seviyormussun arkasindan bakakalirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşından konuşsaydın kızı umutlandıracak kadar ileri gitmeseydin
00 YorumlaO özgürlük ne acaba çok merak ettim :D sen öyle eğlenecek kız arıyorsan ona göre bul kızın da hayallerini yıkma kardesim
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşama özgürlüğü desem?
+1 yılKizi bırak sen
23 Yorumla
Soran+1 yılbırakmak istemiyorum
- +1 yıl
Kızın en doğal hakkı evlilik istemek. Bunu yapamayacaksan oyalama onu
Soran+1 yılherkesin kişisel tercihleri vardır. Doğal hak diye bir şey yok bence 2 kişi evlenmekte karar kılmışlarsa evlenirler. Benimde yaşam tarzım bu değil.
+1 yılKız evlenmek istiyorsa, bırak istediği hayatı yaşasın sende seninle aynı fikirde olan birini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden evlenmek istemiyorsunuz? Kadınlar icin nikahli kocasıyla birlikte olmak yasamak cok ozel ve guzel bir seydir. Kismen onun elinden bunu aliyorsun?
00 Yorumla
+1 yılYazik oluyo işte bu kizlara erkeklerin hepsi aynı kafalarda
00 Yorumla
+1 yılEğer evlilik gibi bir düşünceniz yoksa onu oylamayın.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek istemiyorsan bunu açıkça söylemelisin.
00 Yorumlaayril o zaman fikirleriniz uyusmuyosa
17 Yorumla- +1 yıl
Bencede hanfendi çok haklısınız saygılar
- +1 yıl
🙂.
Soran+1 yılseviyorum ama napim kolay kolay da kopamıyoruz
Soran+1 yıl@lucifer_devil sende işini gördün arada yürüyon dayı bakıyorum?
Soran+1 yılBen onun için onca fedakarlığa göz yumdum. Sanırım bu konudada anlaşabiliriz. Bu fedakarlığı benim için alması ağır olacak ama onada güveniyorum. Birbirimizi sevmemiz ve birlikte olabilmemiz için evliliğe gerek duymadığı defalarca kez anlattım gerisi ona kalmış bir şey.
- +1 yıl
Ne yürümesi koşuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyakında senden ayrılır yuvasını kurar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. başka kızlarla görsün seni
00 Yorumla
+1 yılİkna etme olmuyor ise bitir
00 Yorumla
+1 yılbenim . kafadasin ayrilll bnce.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeviyorsan neden evlenince ayrılınca olacakları düşünüyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşındasın yaşın 18 se zaten evlenemesende olur
00 Yorumla
+1 yılBence o senden vazgeçsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Nafaka kalkmadığı sürece bende evlenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın küçük normal istememen
02 Yorumla
Soran+1 yılyaşımı tahmin edebilir misin?
Cevap sahibi+1 yılEn fazla yirmidört 🙄
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrılirsin olur buter bu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendş fikrini söyle saygı duymalı
00 Yorumla
+1 yılondan ayrilarak umut verme kiza
19 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani ondan ayrıldığımda ona umut mu vermiş olurum?
- +1 yıl
yok ondan ayrilidigin zaman senin gibi ciddi olmayan birinden kurtulmus olup senden umut etmeyecek onu hak eden bir baska erkegi bulmus olucak
- +1 yıl
onunla konusarak evlilik icin umut vermis oluyosun sevgililigin sonu evliliktir zaten
Soran+1 yılne bu ego? ne bu saldırganlık? Tabularınızdan sıyrılsanız artık diyorum. Onu benden başka hiçbir erkekte hakedemez. İlişkilerin sonu evlilikle bitmesi gerekmiyor bunun tercih meselesi olduğunu bilin artık
- +1 yıl
aynen kanka kendini ve kizi kandirmaya devam
Soran+1 yılAnlaşılan kötü bir deneyim yaşamışsın belli oluyor. İnsanları bir tutma olur mu? sana hayat tavsiyesi
- +1 yıl
yok saldirgan degilim estagfurullah sadece erkekler genel olarak boyle yani
Soran+1 yılİşte bende sana ciddiye alman gereken bir tavsiye veriyorum. Bir insanı Cinsiyeti üzerinden yargılama insanlığı üzerinden yargıla.
- +1 yıl
insanligi uzerinden yargiliyorum ama hemcinsim de ayni seyleri yasasin istrmem fikir ayriligi yasiyorsunuz en azindan acikca evlilik dusunmuyorum diyebilirsin seviyosa yaninda kalir ama niyeti evlilikse senden zaten vazgecer
- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kız arkadaşım evlenmek istiyor ama ben istemiyorum. Onu evlilikten nasıl vazgeçirebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler