5 kuruş etmezler dicem olay çıkacak, susuyorum o yüzden hahaaaa

5 kuruş etmezler dicem olay çıkacak, susuyorum o yüzden hahaaaa

Aynen beş kuruş etmeyiz. Çünkü biz, daha doğrusu hiçbir insan mal değildir. İnsanı mal gibi görüp satın almak isteyenler, kendi cehaletlerinde boğulur umarım. ✧
Erkekler para etmezdi :D üstüne yine para verirlerdi evlenmek için. zaten hiç bir kız da para vermek istemezdi bir erkeğe. bence diyebiliriz 5 kuruş etmezdi çünkü bu gerçek
Cevap
28Cevap
Madem beş para etmez niye çoğu kadinin derdi işi guçu erkekler sokaklarda niye yari çiplak geziyorsunuz birilerinin dikkatini çekmeye niye calisiyirsunuz vucudunuzu neye kime karşi kullaniyorsunuz hemcinslerinize mi
Teşhircilikten ve o... luktan başka vasfı olmayan kadınlara yalakalık, düğün, pozitif ayrımcılık yapmanın sonu. Beyinleri bu kadar ilgiyi kaldıramadı.😎
Değerimizi parayla ölçtürecek kadar düşmedik Üzerimizde fiyat etiketiyle dolaşmıyoruz. Satın alınmayız, Alırız. Değeri parayla ölçenleri
Üff adamsın bro 👍 doğru dedin Bozuka attın resmen 👏
Kadınların hiçbir vasfı olmadan para ödeniyor, erkeğin ilmi dünyayı kurtaracak fikirleri var ne kadar eder siz düşünün paha biçilmez
Ben sevdiğim adama düşündüm de bir para biçemezdim yaa öyle paha bicilmez bir insan olurdu 🤗 benim için
Kişi karşısında ki insana kendıne verdıgı degerden fazlasını veremez diyecem cadır karısacak , demiyorum
Kimsenin değeri para ile ölçülemez.
Madem soru bu şekilde aile ne istiyorsa yapacaktık artık aşirete damat geliyor sonuçta 😂😂
Bizim oğlan uzun boyu kadar derler, bizim oğlan çalışıyor şu kadar ksjdjs, düşündüm de iyi ki öyle bişey yokmuş
Başlık parası ne ya milleti evlenmekten soğutuyorlar hindistan da galiba erkeklere başlık parası veriliyo
5 duruş etmezler dersen çıkar tabi. 5 kuruş da ederiz ya sen onu 10 kuruş yap olay çıkmaz
Anayasanın ilk üç maddesi gibiyim dokunulmazlığım var 🤤
E o zaman ben Satürn falan oluyorum
Bir Aslan miyav dedii
Günaydın Aslaniçe
Oha oha.
Kadınlar da para ile ölçülemez, erkeklerde.
dediniz bile susmak ne fayda eder bu kadar ön yargılı olmayınız bence
erkekler asla satılık olmadılar. :))) o yüzden değer biçemezsin. kadınların değeri olur.
Parada gözü olanlar utansın, biz siz değiliz karşımızdakine maddi yük olmayız
Beni satın alacak bi para birimi daha üretilmedi. d
Gereğinden fazla iyi olanı satarlar. Asıl 5 kuruş etmeyenler, 5 kuruş için iyiyi oynayanlar.
Almazdım o yüzden ederi umurumda olmazdı :D Keyifli akşamlar..
Bizlerde fiyat belirlenmez çünkü pahabiçilemeziz 😎
Zengin olurdu bizimkiler
T. şşk ağırlığına göre 🤭
Cükü kadar altın skjfdjksfjlfdjksjkl
Ben 500 TL veririm 🙂
Satılık değilim, teşekkürler!
siz kadan ederiz yine
Ben diyeyim olay çıkmaz 5 kuruş etmezler
beş para etmezledi.😂
Herkesin bi ederi var tabi
Bize para veriyorlar dimi hahaha
3 milyon dolar