Sevdiğim ilk sevgilim ve bunu biliyor :) ve çok utangaçım bunu da biliyor:))
sizce bu iyi bir şey mi?😬❤️😞
yaşım 34, o 39
Sevdiğim ilk sevgilim ve bunu biliyor :) ve çok utangaçım bunu da biliyor:))
sizce bu iyi bir şey mi?😬❤️😞
yaşım 34, o 39
hayır tabi kil utangaç olmak kötü değil her insan biraz utangaçtır ama eğer utangaçlıktan rahatsız oluyorsanız şunları yapabilirsiniz.
Kişiler kendini geliştirerek ve test ederek utanma duygularını yenmelidir.
Utandığı konuları mutlaka belirleyerek, belirli sürelerde utandığı konuları göz önüne almalıdır. Utanma duygusu tek başına başa çıkılabilecek durumlardandır. Kişiler utanma duygusunu, özgüvenini yükselterek kolayca yenebilir. Utanma duygularının farklı seviyeleri ve kategorileri bulunur. Öncelikle utanma duygusu olanlar, daha çok hangi konularda utandığını tespit etmelidir. Utanılan konular ele alınarak, üzerine gidilmelidir. Psikolojik destek alınarak, utanma duygusu zamanla kaybolabilir. Her insan yeri geldiğinde utanabilir. Bazı insanlarda utanma duygusu daha yaygın olarak görülüyor. Özgüven problemi yaşayan bireyler de utanma duygusunun daha yoğun olduğu görülmüştür. Kişiler iyi olduğu konularda kendini ön plana çıkararak, özgüven konusunda kendini daha fazla geliştirebilir.
Bende 33 yaşındayım çok utangacım ve bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı utangaçlığım yüzünden hiçbir kızla tanışamadım buluşamadım çıkamadım flörtüm bile olmadı
Cevap
3Cevap
vay be nereden buluyorlar sizi :)
bu adamlardaki şansı kıskanıyorum artık :)
soruya cevap: kötü değil ;)
aslında kötü değil normal bir insani duygu ama günümüz şartlarında küçüklük, zayıf olarak görünüyor
ne kadar utangacsın sevıyen ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?