Benim konuştuğum yabancı bir kız var evlenmeyi düşünüyorum, bunu duyan bazı kızlar; onlar gavurlar aldatırlar tarzında şeyler söyleyip duruyorlar sizce öyleler mi

Benim konuştuğum yabancı bir kız var evlenmeyi düşünüyorum, bunu duyan bazı kızlar; onlar gavurlar aldatırlar tarzında şeyler söyleyip duruyorlar sizce öyleler mi

Müslümanlık mı aldatmaya engel oluyor? Ben öyle bir anlam çıkardım söz konusu kızların tepkisine bakarak. Alakası yok bu arada. Ama dini açıdan sürtüşmeleriniz olabilir.
Öyle bir algı oluşmuş yabancılar hep aldatır Türk en iyisi diye
Onlar tamamen kıskançlıktan söylüyor emin olabilirsin gavurlar aldatır bunu hangi kaynağa dayanarak söylüyorlar Acaba ben sana açık ve net bir şey söyleyeyim mi O gavur dediği insanların tırnağının onda biri olamazlar karakteri anlamında söylüyorum onlar kadar onurlu şerefli insanlar yok orada En azından insan hakları var özgürlük var o var O var bizden ne var Hiçbir bk yok Bir de affedersin zaten Ortadoğu camiasının toplum yapısı ortada tarihten bu yana hiçbir zaman değişmedi bundan sonra da değişeceğini hiçbir zaman da zaten zannetmiyorum yabancılarda şöyle bir özellik var Gerçekten sana ısındı mı Gerçekten seni sevdi mi bizimkiler gibi seni yarı yolda bırakıp gitmez işte Tabii burada yabancılar çok övmüyorum onların içinde de illaki çürükler var ama bizim toplumu kafa yapısından çok daha farklı En azından özgür bir yapıya sahip Ama bu şu demek değil ki işte aldatmak bunu aldatma olarak algılayacak beyin yapıları Maalesef ki Ortadoğu camiasına toplanmış
Kıskandıkları içim öyle diyorlardır. Türk erkekleri artık bizim kızlara katlanamadığı için yabancılara yöneliyor, bu da bizimkilerin zoruna gidiyor. 😂
Cevap
5Cevap
Aldatmak din veya cinsiyet değil şahsiyet ile ilgili bir durum 👍👍
Milletin ne dediğine göre hareket etmek çok aptalca bir şey
Onların kafa yapısı gelişmemiş belli karakter meselesi olduğu için benimde arkadaşlarım var ukraynalı kadınlarla evlendiler çocukları var 4 5 tane
Müslümanlıkta hrıstiyanla biriyle evlenmek yasaklanmadığna göre 😂 seviyorsan evlen boş ver etraftaki kızları
Türk kızından daha sadık, dişi, güvenilir, hanım hanımcık olduklarına eminim ben, türk kızları erkek gibi iğrenç
Bu arada nasıl tanıştınız?
Dinini xegstirirse nedn kötü olmasn sonuçta dinimizde farklı ırktan biriyle evlenmek yasak
Erkek için değil araştır istersen
En sevmediğim insanlar bilmediği halde bişeyi zorla biliyormuş gibi yapmaları, YouTube yaz müslüman erkek hristiyan bir kadınla evlenebilir mi diye orada baştan sona tüm hocaların görüşlerini dinle
Heralde cübbeli Ahmet hoca senin kadar biliyordur da helal olduğunu söylüyor, onun gibi niceleri var bunu söyleyen
Tekrar okuyun Seyda hanim. Adam dogru soyluyor
Ya insan biraz araştırır öyle savunur, git istediğin hocaya sor bakalım evlenilir mi evlenilmez mi sadece kızların evlenmesi haram erkeklerin değil ama size laf anlatılmıyor
Neden kötü oksun ki sana saygı duyuyorsa sorun yok
Knk bizimkinlerden çok daha saygılılar ama etrafta dedikodu yapıyorlar, genelde dedikoduyuda kızlar yapıyor onlar şöyle olur böyle olur tarzı
Kanka kimsenin lafına bakmiycaksin eğer sana göre doğru ve dürüstse diğerleri ne derse desin boş bu hayatta çekemeyen o kadar insan var ki eğer senin içine siniyorsa doğru insan bu diyorsan devam et bırakma
Onu diyenler kıskanıyor seni boş ver
Aldatmak dinle değil karakterle ilgili
Tamamen Karakter meselesi. Dinle alakası yok
Değil bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?