Kirmakdan cekinmeyip , kirildiginizi söylediginiz halde devam eden özür dilemeyene..
Mesaj atip uzaklassaniz ne dersiniz , yoksa mesaj atmadan mi gidersiniz?
Kirmakdan cekinmeyip , kirildiginizi söylediginiz halde devam eden özür dilemeyene..
Mesaj atip uzaklassaniz ne dersiniz , yoksa mesaj atmadan mi gidersiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bas engeli gitsin ne kadar çok seversen sev illaki ondan daha iyi biri çıkar karşına
Keske hersey bukadar kolay olabilseydi :(
Emin ol kolay işleri sadece biz zorlaştırıyoruz buna emin ola bilirsin her şey bizim elimizde
Cok haklisin :(
Evet keşke ayrilmasaydim diyeceksin ama emin ol zamanla unutacaksın şöyle bir örnek veriyim sana biz müslümanın demi elhamdülillah ama değiliz biz Hz Muhammed efendimizi unutmuşuz resmen koş koca peygamberi bir hici nasıl unutmalayalim unutulmayacak kişiyi unutmuş bu ümmet
Evet dogru ama okadar emek verildi okadar fedakarliklar yapildi sence düsünme payi istedigimi demelimiyim? Ve sesizce ne yapicagini izlemek
Benim aslında bir kere daha konuşman ve düşünmesi için 1 kaç gün mühlet vermenden yana o zaman görürsün gerçek yüzünü konuş sorunu tekrar anlat düşünmen için 2 günün var de o zaman bakalım neler oluyor anlarsın
Bugün konusmak isterken daha cok kirildim buyüzden sadece mesaj atmak isterdim sanirim
Bugün gene aynı boku yedi ise yazma bir kaç gün
Aklı başına gelsin yazma
Cok üzülüyorum belkide bitmesi gerekiyo
Tam konuyu detaylı bilmediğin için tam bir şey diyemiyorun anlatmak istersen özelden dinlerim akil o zaman adam akilli vere bilirim anca
Kisa tek cumle bisey yeter bitirmeye daha fazla izin verme bagimlilik yapiyor bu iliskiler sonra
İçinden ne geçiyorsa onu yap
Ama neyin dogru oldugunu bilmiyorum..
Seviyorum ama karsisinda aglamam bile onu deli ediyor kirildim diyorum of tm kapat diyor bana telefonda
Sesizce hic birsey yapmamak mi yoksa
Biraz düsünme payi istemek mi sence
Düşünme payı
Ne yazabilirim en uygunu ne olur
Önce sessiz kal, eğer sorarsa düşünmek istiyorum dersin, eğer oralı olmazsa zaten rahat edersin
Ben biraz düsünmek istiyorum bazi seyleri, yolunda gitmeyen seyler var. Kendimi degerli his etmiyorum ! Sende biraz sorgula kendini.
Böyle yazsam iyimi sence
Harika
Tsk ederim
Rica ederim hoşçakal
mesaj bile atmaya gerek görmem.. anlamayana anlatmak işim değil.. çeker giderim...
Aradi hic birsey olmamis gibi
Bende bana böyle kirdikdan sonra beni hic birsey olmamis gibi ariyamazsin dedim
Ya of tm kapat dedi
özür dilemek de değil niyeti yanı.. ne kadar süre sonra aradi peki
5 saat
uzun Bir zaman değil aslında sonuç olarak özür dilemeye çalıştı mi
Hayir hesap sormaya basladi
Napiyon nerdesin diye
Bende dedimki öyle hic kalbimi kirmamis gibi davranamazsin bana
Sonra kapat telefonu dedi
aaaa baya baya kendi suçunu bastırıyor bu özür dilemeden dahi aciz... bence hiç bir şey yazma arama sorma Uzak dur. çabalar da gelir adam gibi konuşursa öyle düşün
Sence düsünme payi istedigimi söyliyimi?
Yani hic birsey söylemeden yapmadan gidermiydin?
Düsünme payi istiyip sesizlesirmiydin?
evett söyle hiç oralı olmazsa birdaha devam etmemen daha iyi onunla
evet giderdim
O beni cepte göriyo belliki
Aglarken of yinemi dedi ama canim yanmisti sadece
Sen en etkili ne yazabilirim
Hic cvp verme o ona daha cok koyar.
Buseferde hic sevmedin dermi?
Demez. seven susar
Direk engellerim
Ama cok seviyorsan
Sevmem sevilirim ben