hala acı çekmekteyim. maddi, manevi kullanıldım. duygularımla oynadı. bana söz verdi bıraktı gitti. onu görmeyeli 49 gün oldu. benim ona verdiğim emeği kimse vermemiştir. bilmiyorum onun da acı çekmesini çok istiyorum.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır ben inanmıyorum.
Kesınlıkle var. Şunu dııyım bırını mutsuz eden bırı çok mutlu olmuyor. Ama bırını reddetmek falan degıl. Dırek bırını kandırmak kullanmak
nişanlım beni kullandı
çıkıyor öyle duurmlarda
Var ilahi adalet bekle bir şöyle eski anılardan damardan sevdiğiniz şarkı at ve bekle 2-ay daha sonra dönünce al intikamını
her yerden engelliyim. zamanında elimden geleni yaptım. arkadaşımdan, kuzenimden, annemden hep ulaşmaya çalıştım. ama istemedi. kendine yeni bir yol çizdi
Dur bakim o gitsin yoluna napacak bir şey olmayınca geri dönecek ona göre😄😄şimdi işe girdim diye havalandı senden güzelini bulurum derdinde ya zaten öyleyse evlenincede ayrılırdı nankör insan çok en azından çocuk olmamış evlenmemişin ne halt olduğunu gördün
evet. herkes aynı şeyi söylüyor. fakat çok ağrıma gidiyor bu durum.
Niyeki ağrına gidiyor sen emeğine üzülüyorsun biliyorum ama o da nankörmüş sevmemiş seni gerçekten mecburiyettenmiş parası yokmuş o yüzden senleymiş. Peki sen güzelmisin boy kilon yüzün nasıl
istese de dönemez. aşırı gururlu ve egoist. zaten yüzüğü de yolladı bana
tip olarak ondan çok güzelim. bunu kendisi de söylüyordu, çevremde ki insanlarda söylüyordu. bu kanka nerden buldun hatta diye dalga geçiyorlardı benimle
Atarsa atsın yüzüğü çokta tınn.. uzak mesafe ilişkisi diyede olabilir kıskançlık felan bahane bence şimdi para bende belki manken bulurum diye umit ediyo garibim😄ama avcunu yalar
Ooo güzelsen o kaybetti sen değil niye üzülüyorsunki hem ne m*all olduğunu gördün
eskiden uzakta olmamız sorun değildi. zaten trenle ankara-eskişehir 1,5 saat. 10 günde 1 görüşüyorduk. işe girdikten sonra gerçekten çok değişti. ben her konuda ona destektim ve hep yanındaydım. gerçekten nankörmüş. kendi gibi biri çıkar karşısına umarım
Senin burcun ney onunki ney?
bence de kıskançlık bahane. gerçekten mutlu olmasını hiç istemiyorum.
onun burcu yengeç benim balık. neden ki :)
Yani nankör tabi, benim sınıf arkadaşım üniversitede öğretmenlik okurken 3. sınıfta konyadan eskişehire gidip geliyordu kız için sonunda evlendiler yani mesafe her zaman engel değil
ne kadar şanslı bir kızmış.
Ooo yengeçmi poff berbat ya tam dönek her gün bir mıymıntı fikir değiştirir egocu paracı berbat bi huyu olur kötüsüne denk gelirsen öyle, balıklarda çok duugusal belli senden zaten 😄atlatırsın zamanla takma fazla
kötüsüne denk geldim sanırım, umarım
Aynen şanslı kız sadakat olursa her şey mümkün, benim babada yengeçti çok huysuz çook berbat oluyor bunların iki çeşidi var bi turuncu bir kırmızı biri kötü olur psiko yani😄bende boğayım benden korkarlar ama
Aynen kötüsüne denk gelmişsin anca kendilerini pis nefsini düşünür narsist tip vur dekmeyi gelirsede çekme öyle
Etrafına kötülük saçan insanların refah içerisinde yaşadığından başka bir şey ne gördüm ne duydum
Umarım bana yaşattığı acıların ve gözyaşları yaşamadan ölmez
boş ver bence Allahın adaletine bırak kimsenin yaptığı yanına kalmaz diye düşün.
İnşallah
Allah yarına bırakır yanına bırakmaz ;gerçek seven sevdiğinin mutluluğuyla mutlu olur
Oldugundan suphe ediyorum cogunlukla. Kin tutmaya bile degmez bazi insanlar.
Olsaydı akbabaların yediği açlıktan ölen afrikalı çocuklar için olurdu bence çünkü sırada onlar var
Seni nasıl kandırdı ve buna nasıl izin verdin?
biz nişanlıydık bu yaz evlenecektik.
cinsel anlamda mı kullanılmaktan bahsediyorsun tam anlayamadım
sadece aklınıza cinsellik gelmesin. maddi olarak olsun, duygusal olsun, zamandan çalma olsun.
Madem bunları biliyordun neden seni kullanmasına izin verdin yoksa kandırıldınmı:)
sen çok kıt beyinli bir insansın anlaşıldı.
Yok öyle bişey yaaa, boş ver salla gitsin
Anlasmazlık mı vardı?
nişanlım beni terketti
Cok üzüldüm :((( Sorun neydi ki?
sorun kıskançlığımdı. ama bu böyle hastalık derecesinde değildi. bence benden sıkıldı o yüzden ayrıldı. işe başladı soğuk ve ilgisizdi. zaten uzak mesafe ilişkiisydi. eskiden 10 günde bir gelen insan 20 günde bir gelmeye başladı. ve benimle konusacak , paylaşacak konu bulamamaya başladı. ona yetmemeye başlardım. işe girince çok değişti.
İsteklerini dile getirseydi belki ayak uydururdunuz?
isteği yoktu ki. sevgisi bitti. seven insan kıskançlık gibi basit bir olayda ayrılmaz. bir ton masraf yapmıştım ben. evlenicez diye beyaz eşyama kadar aldım.
Buna cok cok üzüldüm ama lütfen karamsar olmayin. Allah neler cikartir karsiniza. Biraz da düsündüm. Yazabilir miyim? bir iliski icindeyim ama sizinki gibi mi korktum simdi. ekliyorum
Geçmiş olsun.
teşekkür ederim
Kim nasıl oldu
nişanlım beni terketti
Kimse yasatiginj yasamadan ölmez
inşallah ,
Kapına gelecektir. Nişanı atma sebebi nedir
en ufak bir şeyde yüzüğü atmak istiyordu. sebebi kıskançlığım. ona ihanet etmedim , kötü davranmadım. ilgi ve alakası azalmıştı işe başlayınca. ben de şüphelendim. zaten nişanlandıktan sonra bana soğuk ve ilgisiz davranmaya başlamıştı
Belkide senin icin hayırlısı olmuştur
belki de
Iyi birine benziyorsun kalbini ferah tut yüce allahtan hayırlısını iste
teşekkür ederim. her gün dua ediyorum Allaha
Rica ederim namaz da kıl bana dua et lütfen
warr warr.. warr..
Kesinlikle var
Vardır , sabırlı ol
Var var yaşadım
Hak bu cıkar