- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Sadakat anlayış sadakat anlayış sadakat anlayış sadakat anlayış sadakat anlayış sadakat anlayış Sadakat anlayış sadakat anlayış sadakat anlayış sadakat anlayış sadakat anlayış sadakat anlayış Sadakat anlayış sadakat anlayış sadakat anlayış sadakat anlayış sadakat anlayış sadakat anlayış Sadakat anlayış sadakat anlayış sadakat anlayış sadakat anlayış sadakat anlayış sadakat anlayış Sadakat anlayış sadakat anlayış sadakat anlayış sadakat anlayış sadakat anlayış sadakat anlayış
Genelleme yapmayacağım belki karşıma çıkanlar öyle ağır iş koşulları çalışma şartları Allah'ım kızları doyurmak mutlu etmek gerçekten çok zor çok anlayışsız ve sabırsızlar iki dk ilgi görmeyince mesaj atmayınca yol veriyorlar yol hemen engeli basıyorlar sırf bana parası yiyen sabah akşam gezen herifler gibi değiliz diye gönül eğlendirmeyi bilmiyoruz diye ayrılıyorlar düzgün bir insan çıkmayacak mı
GENELLEME YAPMIYORUM ABARTMAYIN SİZDE ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ BU TARZ HEMCİNSLERİNİZ VAR
kızı görsen ya da kadını görsen 29 yaşında daha artık evde kalacak ergenler gibi ilgi göstermiyorsun vakit ayırmıyorsun bunu şunu yapmıyorsun dedim git yapanı bul benden de uzak dur sinir ediyorlar insanı diyorum çalışıyorum zor iki ev geçindiriyprum yok anlayış sıfır diyor 1 saat az uyu daha da uzatmayacağım gerçekten
14 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Baba parası yiyen olacak ortam erkekleri olur ya onlar
- +1 yıl
Üslubun önemli bi kıza karşı ve aldatmadigin sürece ve kızı kandirmadigin sürece önemli değil
- Cevap sahibi+1 yıl
İş yoğunluğundan üslübumda çok iyiydi vakit kalmıyordu ki konuşmaya kaldı onu aldatacağım yine de olmadı
- +1 yıl
Peki anladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- +1 yıl
Karakteri ne kadar mükemmel olursa olsun ruhlar aleminde yaşamıyoruz recep ivediğin de söylediği gibi, bir erkek ilk dış görünüşüne bakar ardından diğerleri sırayla gelir. Dış görünüş de tek başına değerli değil karakter de ondan sonra ilk gelir, ama ilk olarak dış görünüşe dikkat ederiz erkekler olarak.
11 Yorumla- +1 yıl
Peki tamam
- +1 yıl
Güzel diye alırlar sonra ellerinde tutmayı beceremezler kıskançsin kendine güvenin yok madem yanında tutup küfür etme yanında gezdirip sille tokat girme kıza. kanina girme bari
12 Yorumla- +1 yıl
Elde tutmayı becerememek derken sen aldatmayı savunuyorsun inşallah aldatilirsin
- +1 yıl
Bunu mu algiladin bu yorumdan aferin sana. siddet küfür kıskançlik yüzünden terkeden kadınları kasdetmistim. cok zekisin 🙂
Özellikle kişisel hijyen. Başta güzel kokması ve epilasyon yapmamışsa lütfen o kıllarını aldırsın her erkeğin ortak noktası kıllı Bir kız mide bulandırır.
10 Yorumla- +1 yıl
Her konuya bilmiyorum diye cevap vermiyor olduğuna,
Ağzından çıkan kelime ve cümlelerin farkında olması gerektiğine,
Şimdilik bu kadar kâfi kalsın.10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ben De Size Soruyorum Kimse Size Sormamış Siz erkeklerde neye dikkat edersiniz
18 Yorumla- +1 yıl
Ben şahsen dürüstlük ve sadık olması na beyfendi olmasına
- Cevap sahibi+1 yıl
Hm güzelmiş sansi beni tarif ettiniz
- +1 yıl
🏵️
- Cevap sahibi+1 yıl
Bu ne😃
- +1 yıl
Çiçek 🙂
- Cevap sahibi+1 yıl
Tesekkür edeeim sevgiliniz var mı?
- +1 yıl
Hı hı
- +1 yıl
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. insan olması öncelik, temiz ve bakımlı olması 2. planda birde konuşmayı bilmesi kültürlü olmasına dikkat ederim
10 Yorumlaİlgi ve alakanın odağı olmaya çalışmayacak. Sevgili yapıp arkadaş ayaklarına diğer erkeklerle hipergami amacı içinde olmayacak. Erkeğinin yanında başka erkeklerin dikkatini üzerini çekecek şekilde giyinmeyecek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Güzel ahlak, güzellik, sadakat, orantılı güzel vücut 170 cm ve üstü boy
10 Yorumla- +1 yıl
Koku, güzel kokan bir kızın kötü olma ihtimali yoktur.
10 Yorumla - +1 yıl
Saçları, gözleri elleri, ayakları... na dikkat ederdim fiziğine yani sonra ses tonu,. Hareketleri
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sosyal medyada takipçisinin az oluşuna... Burnu havada olmayışına...
10 Yorumla- +1 yıl
Benim accık fetişim var o yüzden el ve ayak güzelliğine önem veriyorum.
10 Yorumla - +1 yıl
Geçmişine bakarım, asla bilemeyeceğim için uzaklaşırım...
10 Yorumla - +1 yıl
Düzgün bir fizik dik memeler çıkık kalçalar daha ne olsun
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bakımlı olması kadın gibi olmalı dişi olmalı cilveli olmalı ve çok fazla süslü olmasını isterim kadının
11 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Neyse ki benim sevdiğim aşık olduğum kadın çok bakımlı süslü
Önce iç güzellik. Merhamet duygusu olmalı. İnsan, hayvan sevmeli, güzel yemek yapmalı ve temiz olmalı, saygılı olmalı ve sadık kalmalı. Güzellik geçicidir ama saydıklarım çok önemli. Çok çok önemli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Düzgün ve karakterli olmalı. fiziksel olarak da gögüsler ve yüz hatlarına dikkat ederim
10 Yorumla- +1 yıl
3 şartım var benim
1 zeki olması benimle bilimsel tartışması
2 güzellik ( dereceli kavram )
3 1.70 üstü boy10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fiziksel mı ruhsal mı
12 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak sordum
Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. İnsalar somurtan kaprisli kisileri sevmez. Cana yakin nesili tavirlarlar hezaman one gecersin
10 Yorumla- +1 yıl
ne dersek diyelim öncelik görünüş fizik tabii..
10 Yorumla - +1 yıl
Çirkin olduğum için sevgilim olmadı olmasınıda istemiyorum bakan yok zaten
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Beni çok sevsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Dürüstlük , zeka, doğallık , güven telkin etmek
10 Yorumla- +1 yıl
Tipine , fiziğine, öğrenim durumuna...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yüzü karakteri ve yaşam tarzı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlk yüz güzelliği sonra iç güzelliği falan işte
10 YorumlaTemizlik, dürüstlük, güzellik...
00 Yorumla- +1 yıl
Zeka
Karakter
Hijyen00 Yorumla - +1 yıl
Kızlarda bir şeye dikkat etmiyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Giyimine ses tonuna güzelliğine
00 Yorumla- +1 yıl
El ve ince bel
00 Yorumla u
+1 yılZeki olmasına ve karaktere
00 Yorumlaahlakina en onemlisi bu
10 YorumlaOzellikle guzel kokmasini isterim
10 Yorumla- +1 yıl
Fizik yüz zeka
10 Yorumla - +1 yıl
Fizik boy kilo popo
10 Yorumla - +1 yıl
Saç giyim ve ses
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Boyu ve yüzüne
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
10dk da bir aynı soruyu sormamasına
00 Yorumla Kanka insanlık önemli
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Fizik genelde
10 Yorumla - +1 yıl
Biy ve tampona
00 Yorumla - +1 yıl
Ben beden odaklayım güzel seksi olacak
00 Yorumla Gülüş, bakışlar, göğüs, ince bel.
00 YorumlaSaç yüz bedeni dikkat edebilirsem kokusu
00 Yorumlaİnsanlığı olsun yeter
00 YorumlaAyaklarına
00 YorumlaKıyafet saçlar göğüsler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı. Kase
00 Yorumla- +1 yıl
Kız olmasına
00 Yorumla - +1 yıl
once ıds görünüş sonra karakter
00 Yorumla Yüzü dişleri, gülüşü
00 YorumlaFiziksel olarak mı?
00 Yorumla- +1 yıl