Benim 3-4 senedir tanıdığım bir erkek arkadaş var. Bugune kadar 3 sevgilim oldu. Üçüde sporcu, fit, boylu poslu yakisikli, kariyeri iyi olan adamlardı.
Bende duzenli sporunu yapan, fizigi iyi olan, okumuş, meslegini yapan, bircok kisi tarafindan hem fizik olarak hem guzellik olarak begenilen biriyim. Simdi de yine bakimli, sporcu, tipi iyi biriyle beraberim. 1 yıldır beraberdik ama son zamanlarda aramiz limoni.
Bu normal erkek arkadasla sohbet ediyorduk. Bu aralar keyfin yok, ne oluyor falan dedi. Bende biraz yogunum, yorgunum, biraz da xx le aramız limoni belki ondan canım sıkkın biraz dedim.
O da seni tanidim taniyali yaninda hep tipi iyi olan elemanlar var. Digerlerini gozun gormuyor. Bir kiz olarak dis görünüse cok onem veriyorsun bence. Bir kerede normal, siradan bir erkekle beraber ol dedi.
Dis görünüş herkesi etkiler ve herkes bir sekilde dis görünüşe illaki önem verir. Erkekler daha cok onem veriyor kadinda dis görüntüye, fizige falan. Yani biz kizlar olarak kendimizden tip olarak daha asagida biriyle mi olmaliyiz illa, siz biblo gibi hatunlarla beraber olmak isterken, bizim hakkimiz yok mu. Ben bu tiplerle beraber olmaktan mutluyum kime ne ki dedim. Bir sey demedi daha da.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sadece tipine ve başka etklenlere bakıyorsan doğru değil. Karakteri tutumu anlaşabilmenize de bakıyorsan sorun yok, herkes beğendiği biriyle olmak ister en doğal hakkın
Elbette. Tek dis gorunusle iliski yürümez. Ben suanki sevgilimle 1 yıldır beraberim. Ortak noktalar duygular olacak ki yurutebilelim
O zaman sıkıntı yok bence gayet doğal
Buyutulecek bisey degil belki yakin arkdsin senin nabzini olcmek istedi demekki kendisi siradan ve orta tipli
Çünki çıkarlarına göre hareket ediyorsun
Boyle islerin sadece tiple yurumeyecegini bilecek yaştasın. Ben adamlarla sirf tipi icin cikmiyorum. Adamlarda beni begeniyor, bende begeniyorum ve ortak noktalar buluyoruz ki devam ettirebiliyoruz. Arkadadin dedigi normal erkeklerle yapamam zaten ben. Yani ben bu adamlarla spor yapabiliyorum en basitinden mesela. Ama normal dedigi cok spor yapmayan erkeklerle boyle ortak noktalarimiz yok. Ben deli gibi fizigim icin calisirken, karsimdakinde de beklerim bunu. Boyle erkeklerde gidip her gun pogaca, borek yiyip, gobek yapmis kizlari istemezler mesela. Herkes kendi dengine gore hareket ediyor. Tek dis gorunusle de iliski elbet yürümez. Arkadas bunu belirttigi icin detay ve soru haliyle bununla ilgili oldu.
Tamam işte çıkarlarını düşünüyosun kendin söylüyorsun
Bunlar çıkar degil, ortak noktalar. Arkadas seçerken bile kendimize yakin olani ve ortak bir seyler yapabildigimiz insanlari seceriz. Cunku bu baglilik sağlar. Beraber eglenemedigimiz insanla sevgili ya da arkadas olmayiz. Bunlar çıkar degil insanin aradığı şeyler ve iliskiyi guclendiren seyler. Tam tersi olsa ya da sadece ikimizde dis görünüş icin beraber olsaydik iliskiyi 1 yıldır surduremezdik. Belli noktalarda kimse kimsenin has guzune hayran olmuyor. Huy karakter hepsi bir bütün. Ama yaşam tarzi olarakta karsi tarafın yakin olmasini her insan ister. Mesela siyasi gorus olarak bizim ulkede karşıt iki düşünce bir araya pek gelmez iliskilerde ya da evliliklerde. Yaşam tarzi icinde aynisi geçerli
Buna çıkar derin çıkarların gereği beraber oluyorsun bunu anlamak neden zor geliyor
Yahu çıkarlarım icin adamla niye beraber olayim? Biz kadinlar duygusal varliklariz belli noktalarda. Iyi hissetmedigim, ilgi görmedigim adamin yaninda ne işim var? Beni, duygularimi tanimadan, etmeden bir dusuncen var surekli onu soyluyorsun. Bu adam bana evlenme mesajları veriyor. Ben yuksek lisansa basladigim icin, yarim kalsin ya da beni evlilikte hem okul hem evlilik zorlamasin diye 1 sene daha bekle dedim adama. Biz bu noktadayken o kadar saçma seyler soyluyorsun ki bilmeden etmeden. Adamla cikar ugruna evlenme noktasina gelmeyecegime, onunla bir ömür cikar ugruna gecirmeyecegime gore mantikli yorum yapmiyorsun.
Ya aynen siz kadınlar duygusalsınız aynen aynen evet haklısın aynen
Git kardeşim işine. O kadar sey yazdim buna takilmişsin. Yazacak baska bir sey bulamadıysan normal. Ben ne yazarsam yazayim lafi bir yerlerinden anliyorsun zaten. Daha fazla alma zamani mi hadi işine. Iyi gunler. Yazdigin yorumu daha okumam bile. Kendi kendine konuş burada