Bir kere de normal bir erkekle beraber ol dedi? Neden boyle soyledi sizce?

Benim 3-4 senedir tanıdığım bir erkek arkadaş var. Bugune kadar 3 sevgilim oldu. Üçüde sporcu, fit, boylu poslu yakisikli, kariyeri iyi olan adamlardı.

Bende duzenli sporunu yapan, fizigi iyi olan, okumuş, meslegini yapan, bircok kisi tarafindan hem fizik olarak hem guzellik olarak begenilen biriyim. Simdi de yine bakimli, sporcu, tipi iyi biriyle beraberim. 1 yıldır beraberdik ama son zamanlarda aramiz limoni.

Bu normal erkek arkadasla sohbet ediyorduk. Bu aralar keyfin yok, ne oluyor falan dedi. Bende biraz yogunum, yorgunum, biraz da xx le aramız limoni belki ondan canım sıkkın biraz dedim.

O da seni tanidim taniyali yaninda hep tipi iyi olan elemanlar var. Digerlerini gozun gormuyor. Bir kiz olarak dis görünüse cok onem veriyorsun bence. Bir kerede normal, siradan bir erkekle beraber ol dedi.

Dis görünüş herkesi etkiler ve herkes bir sekilde dis görünüşe illaki önem verir. Erkekler daha cok onem veriyor kadinda dis görüntüye, fizige falan. Yani biz kizlar olarak kendimizden tip olarak daha asagida biriyle mi olmaliyiz illa, siz biblo gibi hatunlarla beraber olmak isterken, bizim hakkimiz yok mu. Ben bu tiplerle beraber olmaktan mutluyum kime ne ki dedim. Bir sey demedi daha da.

Bir kere de normal bir erkekle beraber ol dedi? Neden boyle soyledi sizce?