Aşk İlişkileri Konuşma böyle bitti ama çok özledim. Ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sızce ne yapayım ne ben nede o yazmadı 1 aydır konuşmuyoruz ama çok özlüyorum Konuşma böyle bitti ama çok özledim. Ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Bu erkekler tam laf cambazı :) korkuyorum artık hemcinslerimden. İstemiyorum'u uzun uzun hikayelerle anlatmış. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunun hiç dönüşü olmaz mı ya Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl Olabilir aradığını bulamazsa düşecek ayaklarına merak etme Yorumla
Pırasalıbörek Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı. Senin düşüncelerin ciddi olduğu için gerçekten inemsedigin sevdigin değer verdiğin için vicdan yapar diye korkuyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Peki tekrar yazma ihtımalk var mı sence Yorumla Pırasalıbörek +1 yıl Ne kadardır birliktesinz. İlişkiniz ne seviyede Yorumla Soran +1 yıl 3 ay dolu dolu vakıf gecırdık görüştük konuştuk va vs ama adı yoktu ben sordum biz neyız diye ondan sonra bu msjı atmadan sabah yan yanaydık bana ılk defa sarıldı akşam tekrar sorunca bunları yazdı Yorumla Pırasalıbörek +1 yıl Senin hissettiğim gibi bsy hissetmiyor bence. Yazarsa da umut edebileceğin bi şekilde yazmaz Yorumla Soran +1 yıl Askm bugün yazdı bana durumuma yanıt verdi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aslında seni kırmadan devam etmek istemediğini söylemeye çalışmış... 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yaa peki tekrar yazmaz değilmi 3 ay boyunca konuştuk ve çok özlüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazar mı yazmaz mı bilemem fakat naçizane öneri sen yazmasan daha iyi... Yazdıkça iyice geri teper. Yorumla Soran +1 yıl Yok bende yazmıyorum bugün tam 1 ay oldu konuşmayalı Yorumla Soran +1 yıl Askm bugün yazdı bana durumuma yanıt verdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soğuk ve gayet doğal sekilde cevap ver. Yorumla
KSBUSE32 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sadece seni önemsiyor ve acıyor. Aşk yok ortada. Yazma derim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaa aşkkm peki o donermı nebılkm yanı Yazarmı acaba Yorumla KSBUSE32 +1 yıl Zamanla severse bilemem. Ama zamanında değer bilmemiş birini niye bekliyorsun ki. Kendini önemse Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Olması gereken olmuştur belki.. unutmaya çalış. 1 0 Yorumla
mert5599 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. bir selam ver halini hatrını sor :) 0 0 Yorumla
DelimiyizBiz Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yapacak bişey yok. Bunun üstüne bişey diyemezsin. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu erkekler tam laf cambazı :) korkuyorum artık hemcinslerimden. İstemiyorum'u uzun uzun hikayelerle anlatmış.
Bunun hiç dönüşü olmaz mı ya
Olabilir aradığını bulamazsa düşecek ayaklarına merak etme
Senin düşüncelerin ciddi olduğu için gerçekten inemsedigin sevdigin değer verdiğin için vicdan yapar diye korkuyor
Peki tekrar yazma ihtımalk var mı sence
Ne kadardır birliktesinz. İlişkiniz ne seviyede
3 ay dolu dolu vakıf gecırdık görüştük konuştuk va vs ama adı yoktu ben sordum biz neyız diye ondan sonra bu msjı atmadan sabah yan yanaydık bana ılk defa sarıldı akşam tekrar sorunca bunları yazdı
Senin hissettiğim gibi bsy hissetmiyor bence. Yazarsa da umut edebileceğin bi şekilde yazmaz
Askm bugün yazdı bana durumuma yanıt verdi
Aslında seni kırmadan devam etmek istemediğini söylemeye çalışmış...
Yaa peki tekrar yazmaz değilmi 3 ay boyunca konuştuk ve çok özlüyorum
Yazar mı yazmaz mı bilemem fakat naçizane öneri sen yazmasan daha iyi... Yazdıkça iyice geri teper.
Yok bende yazmıyorum bugün tam 1 ay oldu konuşmayalı
Askm bugün yazdı bana durumuma yanıt verdi
Soğuk ve gayet doğal sekilde cevap ver.
Sadece seni önemsiyor ve acıyor. Aşk yok ortada. Yazma derim
Yaa aşkkm peki o donermı nebılkm yanı Yazarmı acaba
Zamanla severse bilemem. Ama zamanında değer bilmemiş birini niye bekliyorsun ki. Kendini önemse
Olması gereken olmuştur belki.. unutmaya çalış.
bir selam ver halini hatrını sor :)
Yapacak bişey yok. Bunun üstüne bişey diyemezsin.
çok saçma çooook kendini haklı göstermeye çalışmış