Arkadaşlar selam ben öğretmenim ve bi taksici var beni okula bırakıyor falan. Adam çok tatlı biri. Daha doğrusu kimseye yavşamıyor ama çok sosyal, herkesle konuşuyor. Ben bu arkadaşı nasıl ayarlarım acaba. Niyetim evlenmek bu arada. Ciddi yorum yapın. Kendisi çok yobaz jsjsjs ve daha önce ilişki yaşamış kadınları istemiyor. Ben ise ohooo kdksks neyse işte ben bu beyle naparım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce ohooolarını duyarsa olmayacağı kesin. O nedenle direkt bir cinsel ilişkin olmamışsa bunu asla ona anlatma diğer yaşadıklarını. Ona göre ağır başlı ol ve ona bu konuları açmaya başla. Kişisel hesabını eklemeye çalış bir şey yollayacağım eve gidince vs diyerek. Sonra da mesajlaşarak muhabbeti kurmaya başla, anlaşılır zaten niyeti varsa.
05 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim bu arada... Ama istemiyor beni çünkü bakire değilim. Seni böyle kabul edemem dedi bana ve terk etti
- +1 yıl
O da onun tercihi, onu yargılayamayız. Tercihi budur ama o kadar da şeyse sevgili de olmayacaktı her neyse o halde olmaz maalesef, sadece kabul etse bile sonradan cayar ve seni üzer. Bu kişiden umudu kes. Eski sevgilinin de taksisine hala binme :) Benden sana tavsiye.
Soran+1 yılBindim ama bugün arka tarafa bindim. Pek konuşmadım da onunla
- +1 yıl
Binmemelisin işte mutlu olmak istiyorsan, hala ısrarcı olmak sadece seni mutsuz eder.
Soran+1 yılBitti zaten okula gitmiyorum artık onunla. Okulum bitti
En İyi Cevaplar
Esnaf erkek. İyi para kazanır. Çevresi geniştir. Statü sahibidirler.
Çevreti tanıyan, bilen taksici erkeklerin avantajı:
1) Baş edemeyeceği durumlarda danışacağı hukukçu, tıpçı, işadamı, hayırsever bulur.
2) Bir savaş ya da doğal afette tüm gizli yolları ve güvenli alanları bilir ailesini korur.
3) Nerelerin emniyetli ya da emniyetsiz olduğunu bilip çocuklarını korur kollar ve meslekdaşlarına kollatır.
4) Sana ve çocuklarına ileri seviye araba kullanmayı öğretir.19 Yorumla
Soran+1 yılAy hadi inşallah. Ama o beni istemiyor çünkü bakire değilim. Seni böyle kabul edemem dedi beni terk etti 😬😬😐
- +1 yıl
Üst erkek, olmuş erkek zor bir süreç. Masraf yapacağı, geleceğini paylaşacağı, altınlar takacağı kadının da en iyisini isteme hakkına sahip.
Ama şunu söyle ona:
"Ben feminizm tarafından iğfal edildim. Popülizm, medya bana bunu dayattı. Pişmanım. Bir erkeğin kadını olarak ölmek istiyorum." gibi. Çünkü sen gerçekten a. p. t. a. l feminizm argümanlarıyla erkeği kötülemiyorsun. Gerçekten pişmansın ve yuva kurmak istiyorsun. Zar diktirme gibi sahtekarlık da yapmıyorsun. Sen hak ediyorsun.
Soran+1 yılOlmuyor ama ne yazık ki... Kendisi bana diktirelim dedi hatta ama kabul etmedim. Bilmiyorum cidden ne olacağını. Hayırlısı olsun bundan sonra
- +1 yıl
😳Diktirelim ne demek ya. Adam kendi kendini dolandırıyor. Bırak diktirsin. Belki o anı yaşamak istiyor. Kendisi hiçbir bakirenin kanına girmemiş bu anı evliliğine saklamış. Demek ki seni de suçlamamış sana bir şans vermiş. Demek ki senin geçmişine bir sünger çekip unutmak istiyor. Senin ilk erkeğin gibi hayal etmek istiyor kendisini.
Soran+1 yılBirlikte olalım demedi bana. Ailen duyar üzülürsün kimse duysun istemiyorum dedi. O yüzden diktirmek istedi bence. Bilemiyorum
Soran+1 yılBir daha gelirse ve böyle bir şey isterse kabul edeceğim. İnşallah benimle evlenir. Onu seviyorum. Çünkü o benim ilk aşkımdı. İnşallah benim onu sevdiğim gibi o da beni seviyordur ama sevmiyor gibi sanki. Bilmiyorum işte
- +1 yıl
Çok seviyor. Bakire kızla evlenme hayali olduğu halde seni istiyor. Sadece o anı psikolojik olarak yaşayıp senin ilk erkeği olduğunu içselleştrip seni kadını yapmak istiyor. Bu yobazlık değil erkek içgüdüsüdür.
Aslanlar, ayılar, maymunlar dişiyi, sürüyü ele geçirince bir dişinin başka erkekten olan yavrularını öldürüp kendileri çiftleşiyorlar. Yani bu içgüdü feminizm ne kadar vızıldasa da değişemez, değişmeyecek o yüzden gençliğini ve güzelliğini çağdaşlık saçmalığıyla harcama. Bırak kendini ona. Tam bir ataerkil, namuslu ve kadını sahiplenen erkek.
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBence dengine birini bul. Yani senin gibi bir memur bul. daha iyi anlaşın.
Hayatı yollarda geçen birisinin sana zaman ayiracagina zannetmiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler efendim eig için
Soran+1 yılRica ederim :)
+1 yılKendisi yobaz ve ilişki yaşamış kadın istemiyor. Bir şey olmaz o sana yobaz olduğunu söylemez sende yaptıklarını tam birbirinize göresiniz. Ve nedense öğretmen olduğunada inanasim gelmedi. Bende öğretmenlik okuyorum ama Okumuş , eğitim görmüş en önemlisi kutsal bir meslek olan öğretmenligi eline almış biri böyle olamaz, konuşamaz. Tabi her insanda bir değil okumuş cahillerde var. Örnekte olduğu gibi :)
011 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var. Ne cahilliği yani birinden hoşlanmak gayet normal ve bunu sorabilirim değil mi? Sen daha öğretmenlik okuyorsun henüz öğretmen olmamışsın. Önce öğretmen ol ondan sonra. Bu yolda öğrenecek daha çok şeyin var yavrum. Ben de yaptığın yorumu Cahilliğine veriyorum.
- +1 yıl
Bir insandan hoşlanmak ve sevmek tabiki dünyanın en normal şeyi. Ve öğretmenlik yolunda böyle canım saçma şeyleri öğrenip , gelip soracaksam hiç gereği yok.
- +1 yıl
E yani 😄bayağı belli yani. İnsanlarda bunu ciddiye alıp gelip burada yorum yapmış biride demiyorki troll
Soran+1 yılÇok saçma yorumlar yapıyorsunuz. Öğretmenim ve bunu size kanıtlamak zorunda değilim. Hayal dünyası dediğiniz şey sizin hayal dünyanız olabilir belki. Çünkü imkansız gibi geliyor ama imkansız diye bir şey de yok göründüğü gibi
- +1 yıl
O da Almancaymış djsjjdhdhsjs
Soran+1 yıl@glory19 cahille sohbet etme diye boşa dememişler. Size yazacak tek bir harfim. dahi yok artık
- +1 yıl
@glory19 😀 net
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılIlışkılerde meslekler onemlı degıl. Kafa dengı olması. Para da kazanabılıyorsa senı rahat ve mutlu edecekse sorun yok.
Artık esnaflar memurlardan çok daha fazla kazanıyor. Beyaz yakalılar eskısı kadar kazanamıyor. Adam ıyıyse hoşsa neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılŞimdi adamla ilgili tavsiye vermeyeceğim aklın başında doğruyu bendne daha iyi bilirsin ama tavlamak istiyorsan bilmiyorum yabi onunla sohbet etmeye başla ikinize getirme konuyu bir şekilde ilişkilerinin olduğunu söyle ona sor mesela yani galiba biliyorsun yakınlarından tavsiye alabilirsin ama adama derler haberin olsun dhshs ya taktik vercemde olmaz kendin olmalısın ve adamı kandirman için taktik verememmemmmmm
00 Yorumla
+1 yılyemin ediyorum türk kızlarının özetisin ya herif yobaz işte bak bende hiç cinsel ilişkiye girmedim 24 yaşına kadar ama karşımdaki kadının geçmişte cinsel ilişkiye girip girmemesi beni gram etkilemez herif zaten taksici çok iyi taksicilerde var ama bu psikopat olanlarından haberin olsun
00 YorumlaOlmaz ondan dindar insan modları falan hep yalan benim arkadaşım da öyle birini sevmişti, garsondu ama çok efendi bir çocuğa benziyordu, dindardı, çevresi genişti, gözü dışarıda değildi daha doğrusu öyle görünüyordu ama sonra bir öğrendik ki kendine harem kurmuş yani bu herifin de az çok gideri varsa mutlaka başkalarıyla takılıyordur erkekler böyledir en masum görüneni bile gizli gizli her haltı yer iyice tanımadan karar verme o yüzden
00 Yorumla
+1 yılolmazz taksiciler dolandırıcıdır uzakdur yeminle diyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa sana öyle geliyor. Sağ gösterip sol vuran tiplerden
Çene onlarda
Uyanıklık onlarda
Ac götürüp sussuz getirmek onlarda
Şeytana pabucunu ters giydirirler.
Hatta ve hatta bir yere gezmeye tatile giden kişiler öncelikle taksicilere sorarlar. Nerde eglenebiliriz mutlu sabahlayabiliriz. Oraya kadar yardımcı olurlar.
Not: istisnalar hariç
10 YorumlaTaksici olması çok sorun değil ama yobaz olması büyük bir sorun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. o kişiyle sosyal açıdan hangi ortak noktalarınız var mesela? tamam şimdi sana iyi görünüyor fakat ilerde onunla bir hayat geçirmeyi düşünüyorsun bu ön fikir ileriye yönelik biraz yanıltıcı olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlerde sizi doğuma taksimetre açıp uzun yoldan götürebilir. Meslek hastalığı. Dayım taksici, bir gece rahatsızlandığımda beni tam olarak bu şekilde götürdü hastaneye.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle aşkın yaşı da mesleği de olmaz. Sen sırf o adam taksici diye istemiyorsan zaten o adamı hak etmiyorsundur. Ancak gönülden seversen inan ki mesleğini unutur gidersin.
03 Yorumla- +1 yıl
aşkın mesleği vardır ya ben hiç doktor bi kadının vasıfsız bir işde çalışan erkekle evlendiğini görmedim he gördüm pardon ama çok kısa sürdü çoğuda deliler gibi pişman
- +1 yıl
Arkadaşım bu taksicilik. Ayrıca o onu sevmiş. İnsan sevdiği insan sırf taksici diye bırakır mı? İşte helal parasını kazanıyor
- +1 yıl
Bırakmasa sonra pişman olur tek tük görüyorsunuz öyle konuşuyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen bu işleri buradaki herkesten daha iyi bilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden bilebilirim ki. Soruyorum işte oluru var mı yok mu diye bilseydim sormazdım büyük ihtimalle
- +1 yıl
Senin için çocuk oyuncağı bunlar
+1 yılAynısını benim bi tanıdığım yaşamıştı onunda mesleği öğrt. likti
İsmi de zeynepti , yani eğerki seviyorsan devam et
00 Yorumla
+1 yıladam temiz bakir, sense dürüst kaşar. Bence adama bunları anlat. başka şansın yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılAdamın bakir olduğunu nerden çıkardın. Bakir olsaydı böyle mi olurdu. Hemen yatmak istedi. Bu bakir mi demek yani
- +1 yıl
Hemen yavsamıyor diyorsun. Sen söyledin. seks isteyen adam evlenmez kolay kolay. Hocam evlenmek için işin zor. Ama seks ise amaç, görüşelim.
Soran+1 yılEvet yavşamıyor ama seks istiyor mu istemiyor mu bilmiyorum açıkçası. Bir kere birlikte olduk ve bakire olmadığım için beni istemedi
- +1 yıl
yukarıda seni becerdiğini söylememişsin. şimdi diyorsun verdim ama evlenmem diyor diyorsun. yani evlenmek için sevişmek mantıklı değil. evlenmemek üzere sevişmek en güzeli.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence asıl o senle napar, eğer soru troll değilse ülkedeki öğretmenin bu kadar vizyonsuz olması beni gelecek için endişelendiriyor doğrusu...
00 Yorumla
+1 yılBir de mürekkep yalamış yutmuşsunuz haliniz i*tten beter yazık
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var. Aşk işleri mürekkep yalayıp yutmakla mı oluyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer ilişki yaşamamış birini istiyorsa ve sen de yaşamışsın zaten o adam seninle olmaz. Hadi diyelim kandırdın evlendikten sonra büyük sorun çıkar ve eninde sonunda boşanırsınız. Yaşam tarzlarınız uymuyorsa hele hiç olmaz.
00 Yorumla
+1 yılbence kadın birşeyi isterse başarır ama adam anlattığın gibi biriyse biraz uzun sürer sadece
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlattığımdan daha beter. Bakire olmadığım için beni istemedi ve terk etti
- +1 yıl
sende onu sil artık aklından
Soran+1 yılSilemiyorum ama silmek zorundayım farkındayım..
+1 yılEvlen nolcak yani o da insan emekçi , bı gün kahve teklif et.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen biraz dekolteye düşer, bütün kuralları siler sonra yeniden hatırlayıp cayar.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Statü farkı her zaman sıkıntı yaratır. Denemekten zarar gelmez tabi.
00 Yorumla
+1 yılDavul bile dengi dengine, sizin bu gereksiz heyecan aramanız var ya...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılOnunla bununla yatmış birini istemeyen yobaz mı oluyor?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYobaz biriyle evlenip ne yapacaksın kafayı mı yedin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. taksici ve öğretmen 😁😂🤣 hiç dusuneniyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir öğretmen jsjs veya kdks bilmem ne gibi saçma sapan şeyler yazmaz. Ben ohooo diye kendine hakaret etmez. Troll soru. Tam bir m. llık hali.
03 Yorumla
Soran+1 yılBne bir öğretmenim ve böyle yazıyorum ne yazık ki. Nasıl değişebilirim. Yeni bitirdim okulu
Cevap sahibi+1 yılBen bir öğretmenim. Konuşmam duruşum giyinmem herseyim ona göre olmalı örnek olmalıyım insanlara. İnsan yetistiricem kendim insan olmalıyım demelisin kendine. Bulursun herhalde nasil olman gerektiğini.
Soran+1 yılBulamıyorum. İçime kapandım. Dışarı çıkmak istemiyorum ağlıyorum. Çok tuhafım
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi dengin birisini bulsana. Burada denklik sadece işin kültürel boyutu değil. Sosyoekonomik olarak da uygun değil. Kısa sürede bitecek bir evlilik.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaksicilik meslek olarak kazanç sağlasada bence dezavantajları daha çok o yüzden ben taksici birisini istemezdm.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. yaw git dengini bul ne işin war taksicilerle bi çoğu esrarkeş bunların az akıllı ol
00 Yorumla
+1 yılTaksici esi olmak için çok kıskanç biri olmaman lazim bence. Genellikle bu konuda sıkıntı çıkıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAşırı kıskancım yolda gördüm bi MÜŞTERİ bindi arabasına bi kadın kıskandım tabi.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok tatli diye evlilik mi olur her tatlı dediğimizle evlenseydik kaç kez evlenip bosanmistik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu soruya neden böyle bir resim koyarsınız @ adminleri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın ekmek teknesini fake taximi yapıcan yazık günah
00 Yorumlasen öğretmenmisin şimdi de hayde la ziya 🖕🏿
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öğretmenim canım. Nesini beğenmedin
+1 yılBunu soruyosan zaten olmaz sevseydin adamin maaşını sorgulamazdın sende calisirdım
00 YorumlaOhhh devlet memuru maaslı hatun
Ben nereden bulacam böylesini
00 Yorumla
+1 yılNiye olmasın ki gönül bu unutma o da bir insan onun da bir kalbi var.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik olur onunla ama seninle olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılBenimle neden olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılArap olman lazım. Yoksa evlenmez. Taksiciler böyledir. Arap severler.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz hocam bu iş
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden olmasın :( :/
- +1 yıl
Ver geç gitsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmişi temiz ama tecrübesizdir ilişkide de sekste de zor olur senin için
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama istiyorum nedense. Yani onunla yuva kurmak falan istiyorum her şeyi birlikte yapmak. Umarım hayırlısıyla olur
Cevap sahibi+1 yılUmarım istediğin gibi olur ki tecrüben var diye sorun eder bence.
+1 yılKendi dengin biriyle evlen bence
04 Yorumla- +1 yıl
Uğraşma bununla
Soran+1 yılDengim yok açıkçası. Yani kendimi beğenmiyor sevmiyorum sürekli ağlıyorum. Önceden ilişkilerim vardı ama bakire olmadığım için istemediler. Şimdi napıcam bilmiyorum
- +1 yıl
Sanada hep yobazlar denk gelmiş yıl olmuş 2023 millet halen bekaret derdinde canım bunlar o zaman sende sor bakirmisin diye
- +1 yıl
Dengin yoksada evlenme kimseyle şart değil bununla evlenirsen mutsuz olursun
+1 yılE o seni istemez o zaman 🙃
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet istemiyor :( istesin diye uğraşıyorum ben de
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu bey seni kaçırır haberin olsun.😂
04 Yorumla
Soran+1 yılNe kaçırması yanıma bile yaklaşmıyor ki jsjsjs nereye kaçırır
Soran+1 yılİnşallah kaçırır. Seviyorum onu ama bir türlü gelmedi. Yani aramadı sormadı hiçbi şey de yapmadı. Bu nasıl kaçıracak djdjs
+1 yılTroll hikayesi güzelmiş dizi olur😀
02 Yorumla
Soran+1 yılTrol değil gerçek ne yazık ki dkdks
- +1 yıl
😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılsana bindiginde taksimetreyi muhakkak ac
02 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle bi şey olmadı daha jsjs
- +1 yıl
eee kismet artik :)
+1 yılNeden olmasın. Hor görme kimseyi.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen hor görmüyorum. O beni istemiyor çünkü bakire değilim
+1 yılSonra bi bakmışın çocuk p*rno izliyo
01 Yorumla
Soran+1 yılp*rno ne alaka
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Taksiciler sosyaldir 😂😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok tatlı ama ya. Şimdi gel dese giderim yine ksks
Soran+1 yılBekar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılAdam kurtun eline düştü. Kurtulmaz senden bence 😀
10 Yorumla Taksicilerin çoğu arızalı ya uzak durmak lazım
00 Yorumla
+1 yılPişman olursun hepsi serseri bunların
00 YorumlaUzak durmanı tavsiye ederim
00 YorumlaTaksicileri hiç sevmiyorum
00 YorumlaOlmaz senin iş yavrum. Mundar etme adamı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen onunla ancak ohoooooo
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Önce bi sevgili ol gerisi kolay
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılAnlasiyorsani sorun yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Yobazsa yaklaşma bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir yerden başla, gerisi gelir.
cut.00 Yorumla - Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği