Hoşlandığım çocuk Hollanda’da doğmuş büyümüş orada yaşayan bir Türk. Gerçi benim hoşlantım karşılıksız ama şunu soracağım biri şey dedi gurbetçiler için:
Onlar Türkiye'de ki kızları Avrupa'da ki kızlardan daha iyi görüyorlar. Kendi kültürüne uygun buluyorlar. Senin düşündüğün dil meselesinden daha çok kendi insanından kendi dininden birileriyle evlenmeyi daha doğru buluyorlar.
Siz buna katılıyor musunuz? Ama sanki Türk’le evlenseler bile oradaki Türklerle evleniyorlar gibi yanılıyor muyum?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bende almanyada yasiyorum şu yorumu yapacam : burdaki türklerin çoğu köylü, burdaki kültürle yetişmiş ama aile bağlarından kopamamış çok insan var cahilinede denk gelebilirsin aydınınada. Bir konuda doğru oda kendi dininden biriyle evlenmek istemesi. Ama çok yabancıyla evlenende var sonra çocuk hangi dine göre büyüyecek sorunu çıkıyor. burdaki türkle evlenmesi gayet normal kim ister okadar uzaktan eş getirmek aile yok tek başına gelecek zor işler
Ne alaka aile yok tek balına gelecek falan. Zaten aile kurmaya gidecek giden kişi ailesiyle evlilik ne alaka? Kapacak o yaştan sonra ana babayı artık kendi ailesini kuracak zaten. herkes de bir değil ördek ailesi gibi yaşamıyor herkes ne bileyim tuhaf geldi yorumunuz
Öyle yani türkiyedemi düğün yapacak hollandadamı saçma bence ve uğraştırıcı
Hshshshs hayır değil sonradan getirilenler onlara biraz muhtaç oluyorlar, anne baba olmadığı için kaynana derdi yok diye mantıklı buluyorlar, (gerçek aşık olanlar hariç), çünkü yurt dışındaki insanlar ve kızlar genç 20lerde de olsalar çalışıyorlar ve kendi ayakları üstünde duruyorlar kimseye muhtaç olmadıkları için zor geliyo açıkca bu
Ne zor geliyor ve kime anlamadım? Ayrıca 20leeinde çalışıp muhtaç olmamak mı orada zaten çalışan kimse muhtaç olmuyor ama sen çıkıp da Türkiye’deki gençlere tembel imâsında bulunamazsın Türkiye’de herkes yaşamak için çalışmak zorunda zaten. Sana denk gelmemiş olabilir ama Türkiye’de 15 yaşında çalışmaya başlayan insanlar var malesef…
Varlar tabii biliyorum ama ben daha çok kızlar için konuşmuştum hoşuna gitsede gitmesede dediğimin arkasındayım ama yurt dışındakiler evli bekar genç yaşlı herkes çalışıyor anlatabiliyo muyum olayı niye tuhaf yerlere çekmişsin anlamadım ama sorunu gayet açık cevapladım farkındayım orada çalışmasan bile devlet muhtaç bırakmıyo o yüzden de para açılarından sıkıntı yok. Soru sormuşsun cevap verdim
Ayrıca sende ordaki kızlar için kültürlerini trdekiler gibi bilmiyo demişsin yanlış demişsin bi konu hakkında fikir sahibi değilsen konuşma, yurt dışındaki türkler aileleri tarafından kültürlerine vs daha bağlı yetiştiriyorlar yozlaşmasınlar diye hem oraya ayak uyduruyorlar hemde kültürlerini yaşıyorlar dejenere olmamaışlar yani öyle konuşamazsın
Kesinlikle katılmıyorum
Ne peki?
Gurbetçi erkekleri genelde tam tersi buradaki kızları oradaki gibi görür ve davranırlar. Oradaki gibi olmadığını görüncede bu sanki bizim hatamız ya da sorunumuzmuş gibi karşılık verirler. Hepsi için demiyorum tabi ancak çoğunluğu böyle emin ol
Benim gözlemlerime göre görgüsüz ve karı düşkünü oluyorlar. Türk erkeği her yerde ve koşulda Türk erkeği yani, nerede doğup büyüdüğünün önemi yok ruhları aç kanları bozuk bence
Kesinlikle. Özellikle gurbetçi olanları bir level daha önde oluyorlar
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!