Bir kıza çirkin demek onu çok gücendirir mi? Ağladı?

Bizim durum biraz değişik. Aynı arkadaş grubundayız kızla, ama o diğer kızların yanında biraz sade kalıyor. Her lafa atlayan kendini her yere sokan biri değil, diğerlerine göre daha çekingen. Tip olarakta diğerlerine göre daha az çekici.
Ben istemeden de olsa bu kıza biraz zorbalık yaptım. Yok saydım, onu çirkin bulduğumu açık açık yüzüne söyledim. Diğer kızların yanında kendini kötü hissetmesi gerektiğini söyledim şakayla karışın. Ama bunları üzmek için değildi, spontane gelişen şeylerdi. Pek muhabbette etmiyorduk onunla normalde.

5 ay önce o benim mahalleme taşındı. İster istemez muhabbetimizde arttı. Aramızda çok daha iyi. Arada konuşurken güzelim falan diyorum ama her dediğimde durgunlaşıyor. Bugün sordum kelimenin özel bi anlamı olup olmadığını. “Sen bana öyle deyince önceden dediklerinde geliyor aklıma” dedi ve biraz ağladı. Çok ağlamadı 1-2 gözyaşı akıttı ama vicdan azabı çektirmeye yetiyor

Bukadar kafaya taktığını bilmiyordum, hatta ben unutmuştum söylediklerimi. Normal mi bu yoksa drama queenlik mi yapıyor? Pişmanda oldum uyku tutmuyor
Bir kıza çirkin demek onu çok gücendirir mi? Ağladı?