Geçen sene beraber evlilik hayalleri kurardık ta kii Ağustos 2022'ye kadar. Çok büyük konuşan insanlardan kaçmayı öğrendim. Kim ne derse desin biz evlenecez derdi. Narsist biriydi 1 senem gitti. Sırf birbirimizi seviyoruz diye idare ettik yoksa anlaşamıyorduk. Sonra ailesi seçim yap dediler. Ya kızı seçersin ya da aileni. Benimle evlenseydi ailesi ona maddi anlamda yardımcı olmayacaktı o da terk etmeyi seçti. Zar zor atlattım o zamanları bu defa Ekimin ortalarında nişanladığını duydum. orada yıkıldım işte terk edilmeden önce biliyordum bi kızın olduğunu , bunu çocuk bizzat demişti abim bana kız buldu diye , sonra onunla nişan yapıp, nikah da kıymışlar.
Artık evli, biliyorum. Onu düşünmemem lazım bu arada ilişkimiz sanaldı , yanıma geldi, buluştuk. Kardeşlerimle tanıştırdım. Meğersem çocuğu iyi tanımamışım. Ailesiyle konuştum babasıyla falan. Sanırım benim konuşmalarım çok masum mu geldi saf falan dediler. Dengesiz çocuğumuzu idare edemez dediler bence öyle düşündüler ki olmadı.
Bu ilişki bana herkesin bir gün gidebileceğini öğretti. Yalnız çok sevdim herkesten her şeyden daha çok. Çok sevince gidiyorlar işte.
Ya bu çocuk bana çok şey kattı iyi , kötü hep yanımda oldu. Bana fazlasıyla iyi gelmişti.
Tekrardan birini nasıl sevecem veya eski sevgilimi nasıl unutabilirim? Şu an onsuz 5. aya girdim.
Bence o da beni unutamadı ama olmayınca da olmuyor.
Dilerim ki benim değerimi anlamadan bu dünyadan göçmesin. Çok iyiydim, ona hiç kıyamazdım o çok acımasızdı ben onu 1 kırdıysam o 10 kırardı. Ben de hatalı oldum fakat onun da benden farkı yoktu.
İyi ki bitti iyi kii... Bir ömür hayat geçiremezdim... Boşanamızdım da...
Rabbim sonumuzu hayır etsin. Rabbim akıllı ve iyi insanlara karşılaştırsın.
Artık evli, biliyorum. Onu düşünmemem lazım bu arada ilişkimiz sanaldı , yanıma geldi, buluştuk. Kardeşlerimle tanıştırdım. Meğersem çocuğu iyi tanımamışım. Ailesiyle konuştum babasıyla falan. Sanırım benim konuşmalarım çok masum mu geldi saf falan dediler. Dengesiz çocuğumuzu idare edemez dediler bence öyle düşündüler ki olmadı.
Bu ilişki bana herkesin bir gün gidebileceğini öğretti. Yalnız çok sevdim herkesten her şeyden daha çok. Çok sevince gidiyorlar işte.
Ya bu çocuk bana çok şey kattı iyi , kötü hep yanımda oldu. Bana fazlasıyla iyi gelmişti.
Tekrardan birini nasıl sevecem veya eski sevgilimi nasıl unutabilirim? Şu an onsuz 5. aya girdim.
Bence o da beni unutamadı ama olmayınca da olmuyor.
Dilerim ki benim değerimi anlamadan bu dünyadan göçmesin. Çok iyiydim, ona hiç kıyamazdım o çok acımasızdı ben onu 1 kırdıysam o 10 kırardı. Ben de hatalı oldum fakat onun da benden farkı yoktu.
İyi ki bitti iyi kii... Bir ömür hayat geçiremezdim... Boşanamızdım da...
Rabbim sonumuzu hayır etsin. Rabbim akıllı ve iyi insanlara karşılaştırsın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer