Yılbaşı gecesi arkadasimin arkadaşları ile buluştuk. Herneyse öncesinde tanismisligimiz vardı. O geceyi anladınız... Grubumuz var birtane. Oradan cevap yazıyor ediyor ama özelden yazmıyor. Yani neden yazmıyor? Şey demişti ben dışarıdan bakılınca masum durmak istemiyorum srfsiz durmak istiyorum böyle daha mutluyum dedi. Belki de kızlar öyle seviyor diye. Aslında harika bir gece geçirdik. Lakin özelden bir erkek o şey sonrası gruptan cevap yazıp özelden neden hiç yazmazz
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Muhtemelen onunla iletişim halinde kalıp bağlı kalmanı istemiyor yani hayatında
Tamamda biz zaten aynı ortama istediğimiz zaman denk gelecek iki insanız. Yani onun ve benim arkadaşlarım ortak
Ortam ayrı onun Kendi hayatının içerisinde yer edinmek ayrı
İşte o bunu istese yazar miydi? Yazardı. Demekki istemiyor. Ya da o peşimden koşsun benim diyor
Yanlış okumadıysam birşeyler yaşadığını belirtmiştin, senin peşinde koşmak istemesi ya da senin onun peşinde koşması için bir nedeni kalmamış
Erkekleri bende çözemiyorum kızları da çözemiyorum. Bu akşam pembe hesaplı profili olan biri mesaj atmış geri dönüş yaptım. Adam i*bne çıktı mk kız profiliyle takılıyor. Millet iyice kafayı yemiş.
Haklısın
Gitme üstüne kendini yorarsın boş ver herkes kendi gizemiyle takılsın.
Yok hiç yazmadım. İstiyorum ki o yazsin. Bugün kahve içelim dendi. Ben gelemem dedim. O da buluşalım demedi diğerlerine
boş ver kaçan her zaman kovalanmasın.
Aynen öyle. Ben de gördüm geçirdim. Artık güven duygumu kaybettim. Yani o sandı ki ben yazarım. O da yazmıyor. Dün noldu bakk. Yazıyor ediyor. Ben yazmadım. Bana gruptan yazıyor. burada misin diye. Ya neden bunu yapıyor. Git yaz ozelden. Ya da benim yazmadığımi görünce mi böyle oldu amaç ne
Kimse kimseyi kaybettiği için ölmüyor hayat bir şekilde devam ediyor.
Mal başka açıklaması yok anladığım gece içinde baya vakit geçirmiş
Kişilik sorunları olan tiplerle takılma
Ne alaka? Ben yazmadım o da yazmadı
Dışarıdan bakılınca masum değil şerfsiz durmak istiyorum diyen kim ise kişilik sorunu var demektir
Peainden kosmani falan istiyor herhealde
Ya da aramıza duygusallık girer diye mi
O da bir ihtimal
Normalde bir sürü ilişki yaşamış biri. Yakışıklı çocuk. Herneyse 5-6 ay önce annesi vefat etti. En son ne zaman bir şey yaşadın dedim. 5-6 ay önce dedi. Yani vefatından sonra yaşadığı ilk kız benim. Belki etkisi olur dedim ama... Beni mi beğenmedi acaba. Ya bilmiyorum
Begenmemek degil, oyle alismis. Daimi iliski yasamayi bilmiyor
Ben geceyi anlamadım maalesef
Belkide gercekten serefsiz 😂😂
Ya tamam olsun. Lakin amaç ne? Özelden niye yazmıyor. Aramıza duygusallık girer diye mi? Benim öyle bir isteğim yok
Oyle birsey soyledin ki, cok fazla sebebi olabilir
Cidden bir erkek olarak sen neden yazmazsin? Bir kız bu soruyu sorsa ben8m ilk cevabım seni beğenmemiş olurdu. Lakin öyle olsa neden tekrar tekrar istesin. S. E. X xx. Yoktu çünkü
Tatmin olduktan sonra yazmayabilirim
Ya öyle bir şey değil. Bu olaylar oldu sabah kalktlip kahvaltıya gidildi edildi vs. Yanii o olay oldu döndü arkasini gitti değil
O zaman emin olmadigi birseyler olabilir
Şey mi düşünüyor ya da. Bu kızla zaten görüşüyorum. Özelden yazıp duygusala bağlama gereği yok vs gibi. Annesi vefat etti 5-6 ay önce. En son ne zaman cinsellik yaşadın dedim. 5-6 ay önce dedi. Annesinin vefatından sonra ilk defa bi kızla bir şey yaşıyor aslında. Belki farklı hisseder dedim. Lakin olmadi. Çok nadir de pavyona gidiyor. Daha doğrusu night clup.
Zamana birakman en iyisi bence, zamanla gelismesi cok daha iyi olur. Ve bir dahakine iliskiye girmek istediginde verme. Bakalim nasil davranacak
Yani ısrarcı biri değil. O gece hayır desem ona da illa olsun demem
Demez
O zaman dedigim gibi zamana birak
Aynen öyle
Senin öyle bir isteğin yoksa neden özelden mesaj atmasını o kadar çok istiyorsun... Atmassa atmasın derdin ne senin.. Aşıksın sen bence...
Neler yaptınız