Ayrıldıktan sonra iyileşen kadın özler mi ve 2 haftada unutabilirmi?

15 gün oldu ayrılalı ve çok iyi bir ilişkideydik yani çok iyiden kastım sevgi olarak birbirimizi çok seviyoduk ama kavga ediyoduk kıskançlık olur başka şey olur bir tık toxic ilişki gibiydik ama benim ilk tecrübem oldu oyuzden çok önem vermiyodum ilişkiye sonlara doğru saplantılı oldum 11 aylık ilişkim bitti kendisi mutsuzmuş ilişkide ve acıtasyon yapmıştım ayrılığı fitilliyen bu oldu bende mektup yazmıştım ayrılık mektubu ayrıldıktan 5 gün sonra filan verdim mektubu okuyinca beni hala sevdiğini sanmış üniversitede tekrar buluşuruz dedi bana tekrar birlikte oluruz ama daha sonrasıda bana spotifydan iyileşiyorum şarkısı filan koydu bensizlik çok iyi gelmiş ona öyle dedi bana unuttum seni dedi herşeyi dedi sevmiyorum seni istemiyorum filan kendisi beni özlemeye fırsatı bile olmadı yani boş dakikasi olmuyor yani bunlara rağmen kendisi belki unuttuğunu sanmıştır diyorum sizce öylemi sizce iyileşen kadın 1 ay sonra veya 3 ay sonra özlermi ve kadın 2 haftada unutabilirmi veya unuttuğunu mu sanar?

Güncellemeler
+1 yıl
ilk tanıştığımızda orta okuldaydık orta okulda bana aşık olmuş 2 yıl orta okulu beraber okuduk 9. sınıfın baslarında açıldı bana üzülmesin diye kabul etmiştim arkadaştık sonra anladı ve ayrıldık kötü bir şekilde sonra ikimizde birbriimizin arkasından dedikodu yaptık birsürü şey dedik 2 yıl sonra 10.
Güncellemeler
+1 yıl
sınıfta bir şey oldu tekrar buluştuk okuluna gittim ve sevgili olduk 11 ay sonrada ayrıldık yani herşeye rağmen birbirimize birsürü şey dedik kendiside kabullenmişti ikimizden olmicağiniamasevgilioldu
Ayrıldıktan sonra iyileşen kadın özler mi ve 2 haftada unutabilirmi?