Yalanın ortaya çıkmaz mı sanıyorsun. Bunu bir şekilde öğrendiği zaman kıyafeti giydiğin için değil ama ona yalan söylediğin için çok kızacak. Yalan söylediğini öğrendikten sonra eşin bir daha sana asla güvenmez. Durduk yere neden aranızı bozmak için uğraşıyorsun ki.
Bence eşin bu tarz kıyafetlerle sadece evde onunla evde yalnız kaldığın zaman için giymeni umuyordu ama sen bunu anlamadın. :D Yani demem ki özenli giyinmeni sadece kendisi için yapmanı istedi ve bu sayede ona hoş sürprizler yapmanı umuyordu ama sen eşine yapmak varken dışarıyı tercih ettin o da doğal olarak hayal kırıklığına uğradı. Ne diyim üzücü.
Bence eşin bu tarz kıyafetlerle sadece evde onunla yalnız kaldığın zaman için giymeni umuyordu ama sen bunu anlamadın. Yani demem o ki özenli giyinmeni sadece kendisi için yapmanı istedi ve bu sayede ona hoş sürprizler yapmanı umuyordu ama sen eşine yapmak varken dışarıyı tercih ettin o da doğal olarak hayal kırıklığına uğradı. Ne diyim üzücü.
Peki arkadaşının düğününe o gelmeyecek mi. Sonuçta bir düğün. partner olarak gideceksiniz. hadi diyelim gelmedi senle. ya sonra seni almaya gelse. ya da hiç gelmeyecek. demez mi ne giydin. ya da fotoğraf çektirdin. demeyecek mi gelinle fotoğraf çekmedin mi getir bakayım gelin nasıl olmuş diye. sorular sorular aklımda deli sorular….
Sen eşini, gizli gizli arkadaşının düğününde böyle bir elbiseli kadın ile eğlendiğini görsen bir şey olur mu? :) Cevabın tabi kide olmaz ise özgürsün, enişteyi rahat bırak adam hayatını yaşasın :)
Aslında aynı şey, siz eğer kocanızı o halde gorseydiniz ona olan güveniniz biterdi. Sizi aldattıgını dusunurdunuz. Aynı şekilde o eger bunu gorurse onun da size karsı guveni biter. O da aynı sekilde dusunur.
@akilsagligimkayboldu ne demek aynı şeu ya ikj okul birey getir o ayırt eder. Ben onu aldatıyorum anayasaya göre benim istediğimi giymem hakkım o suç işliyor ama anayasaya göre onun bie kadınla olması suç kafanı çok geri benim bedenim
Kocanızın sizi aldatmak amacı dışında bir kadınla olması herhangi bir suç teşkil etmiyor. Bu yasayı tam olarak ne zaman uydurdunuz? Belki o da sizin gibi sadece "eğlenmek" amacıyla o kadınla beraber duruyor. Asıl siz ayırt edemiyorsunuz bu durumu herhalde? Evet dediğiniz gibi istediğinizi giyebilirsiniz, sizin kendi bedeniniz. Ben buna bir şey söylemedim zaten? Siz "Ben bir erkekle eğlenebilirim ama o bir kadınla eğlenemez, aynı şey değil" diyorsunuz, ben ona cevap verdim. İki tarafın da birbirini aldatması suçtur. Bunun "Kadın yapar, erkek yapamaz" gibi bir istisnası da yok ayrıca
@akilsagligimkayboldu 2016 yılında boşanma aşamasında olan bir çiften erkek olan yatakta olmadığı halde bir cafede bir kadınla baş başa el ele olduğu ve sarıldığı bir fotoğraftan çoçuğunun velayetini ve aldatma tazminatını ödedi bence rezil olmak senin için günlük bir şey olmuş arada gogleden bak falan :)
@akilsagligimkayboldu ben bir erkekle eğlenebilirim demedim ne münasber ben bir erkekle eğlenmiyorum ki o bir kadınla eğlensin dedim mal mısın kıçınla mı okuyorsun
Kusura bakmayın fakat aptal mısınız? Bu olay kadının aldatmasının bir suç teşkil etmediğini mi söylüyor? Boşanma aşamasında yeterli kanıtlar toplanır ve bunlar mahkemede sunulur, sizin yazdığınız örnek sadece boşanmayı kolaylaştıran bir delildir. Aynısını bir kadın yapsa o da delil olarak sunulur ve o da suç kabul edilirdi. Rezil olmaktan söz ediyorsunuz ama daha verdiğiniz örneğin savunduğunuz şey ile uzaktan yakından alakası olmadığını bile anlayamıyorsunuz. Ayrıca googledan bakmama gerek yok, ben zaten hukuk okuyorum. Asıl siz arada bakın googledan, malum yarı cahillik gerçekten kötü bir şey.
"Ben bir erkekle eğleniyorum aynı şey değil" demişsiniz, yazdıklarınızı bu kadar çabuk unutuyorsanız bir doktora görünün. Birde benim okuma şeklime laf ediyorsunuz, herhangi bir şey yazdıktan sonra "Ya ben ne yazmışım" diye bir kontrol edin
@akilsagligimkayboldu uzun uzun ve hakaret bariz yazınca cahilliğini kapatacağını mı sanıyorsun. ? Orta okul mezunu halinle benim gibi üniversitesi bitirmiş birisi ile sen bir misin? Kimsin çapsız? Babasının yanında babasından para dilenen ahmak? Sen kimsin sen önce babandan izinsiz kapıya çık aç köpek defol git senin üstünden geçerim hadsiz evde kalmış bok sineği hadi. Ezik kezban a kodumun malı hadi s. Git or... pu
@akilsagligimkayboldu ilk okul çoçuğu bile ordakini telefonun düzelltiğini anlar mantığına tüm dünya çaksın ben bir erkekle eğleniyorum aynı şey değil cümlesi mantıklı mı uymuyor bile konuşmaya " ben bir erkekle eğlenmiyorum ki aynı şey değil " demek istediğim bu mala anlatır gibi anlattım beynini az zorla korkma bedava kullanması. Evde kalmış yanık ezik. Çapsız
Uzun uzun yazarak cahilliğimi kapatmak mı? Size detaylı bir şekilde açıklamıştım halbuki, gerçekten de bir maymunun zekasına sahipsiniz. Hukuk okudugumu size anlamanız için kaç defa daha söylemem gerekiyor; bir, iki.. sekiz? Üniversite mezunu olmanız sizi üst bir konumda yapmaz, zaten üniversite okuyup da böyle cahil bir varlık olarak kaldıysanız sizden çok bir şey beklememek gerek. Tabii tez - antitez olayı sizin gibi aptal bir insanda olmadığı için direkt hakarete başvurmanız oldukça doğal.
İlk olarak ben hakarete başvurmadım, size sadece "Aptal mısınız" diye sordum, buna hayır diyerek cevap verebilirdiniz fakat siz sanırım o zekayı kullanabilme becerisine daha ulaşamadınız. Ayrıca değil ilkokul çocuğu, sizin o yazdığınız şeyi 8 üniversite bitirmiş bir profesör gelse dahi telefonun düzelttiğini anlayamaz. Başta bahsettiğiniz şeyin o olduğunu açık bir şekilde söylemeliydiniz, dediğim gibi yazdıklarını kontrol edin. Evet dediğiniz gibi zekayı kullanabilmek bedava, siz buna rağmen kullanamıyorsunuz.
@akilsagligimkayboldu kes ya. Evirip çevirme. Uzun uzun ezik ezik yazmaktan vazgeç. Bu kadar alıngan ve takık olma. Diplomam sana girsin. Zekayı orada çok kullandı
Uzun yazı okumaya beyniniz yetmeyince kısa yazmamı istemeniz çok doğal tabii. Ayrıca mezun olduğunuz düşük üniversitenin diploması beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Ve hayır, koca aramıyorum. Siz çok beklediniz herhalde, herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz?
İnsanları orta okul mezunu diye aşağılayıp da koca korkusundan gizli gizli düğüne gitmek isteyen bir asalak bana ezik diyince gülesim geliyor. Git kitap oku azıcık ucube, girdiğin 2 milyon sıralamalı bölümle övünüp de hukuk okudugumu söyleyince kudurman cok dogal. Git azıcık daha agla evinde, belki kocandan gizli giyersin elbiseyi
Liseli kizlar evden çıkınca eteklerinin belini kıvır eteği kısaltır ya onun gibi bu da 😅
Çok giymek istiyorsan eşinle konuş bir kerelik müsade et arkadaşımın düğününde giyeyim de, gizli iş yapma bir şekilde duyar öğrenirse hayatı boyunca sana güven sorunu yaşar , acaba yine mi? diyerek
Neden böyle bir elbise? Hani çok daha şık olmak varken niye bu kadar ucuz bir kumaş parçasına tutuldun anlamış değilim. Seksi desen değil.. güzel desen yanından geçmiyor , şık desen pöff yani...
Ayrıca gelinin beyazlar içinde süzüldüğü bir ortamda senin şu kılıkla şu renkle gitmen seni milletin ağzına sakız eder eder çiğnetir..
Eşinden gizli giymek istiyormuşsun bir de. O daha da tuhaf.
Eşten gizli herhangi bir eylemin gerçekleştirilmesini hoş karşılamam açıkçası.. Ne olursa olsun, aynı şeyi onun yaptığını düşünüp yola öyle çıkabilirsiniz.. Sizin hoşunuza gitmeyecek bir eylemi onun da sizden gizli gerçekleştirdiğini düşünün.. Bence hiç hoş bir durum değil, keyifli geceler..
Şey yalniz bu düğün elbisesi değil maalesef.. Bazen elbiseleri kategorize edemiyor olmaniz beni çok sasirtiyor. lafim sana değil birçok kızımız için diyorum.
2
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Seninde soruları katagorize etmemen beni güldürüyor. Sana elbise sence düğün elbisesi mi diyen oldu mu ! Eşimle alakalı sordum önce okuduğunu anlama iyetine sahip ol
Ben de sana düğün elbisesi olmadığını söyledim burdan ne cikariyosun ufak bir baglanti kursan birak esinden gizli giymeyi onu düğünde giymeyi bile dusunmezsin. Hee dersin ki yatak odasında eşimden gizli giyip sürpriz yapayim ooo yeah derim. ama düğün nayn anliyor musun?
Kiz tamam giymeeee giymee kocandan gizli giymeee dogrulari duymak neden hosuna gitmiyor yanlışı savunmak ne hem farkli taraflardan bakiyorum olaya sen de baglanti kur diye uğraşıyorum sen de zor bir kadinsin Allah kocana sabir versin.
Yani eşin öğrenirse kötü olur bence riske girme. Ayrıca kocanın izin vermemesi normal bu elbiseye. Çünkü bu elbise tüm erkeklerin sana şehvetle bakmasını sağlar bence eğer fiziğin iyiyse birde.
İstediğini yapmakta özgürsün sana kızacak diye düşünme haberi olursa olsun hayatını kimsenin kısıtlamasına izin verme madem izin vermiyor neden istediğin gibi giyinebileceğin biriyle evlenmedin? Elbise gayet güzel bence giy takma kimseyi. Ben elbisede yanlışlık olduğunu düşünmüyorum.
Hiç mi foto çekinmiceksin, hiç mi story paylaşımı yapmıcaksın. Eşin bir şekilde görecek bundan kaçışın yok. Zati senin eşin, öğrense nasıl bi tepki vereceğini sen daha iyi bilirsin.
Bu elbiseyi çok sevmişsen giymelisin. Yorumlarını okudum kocana saygın yok senin neden onayını alasın ki? Düyünde de çok iyi vakit geçiriceksin emin ol.
illaki vi şekilde öğrenir fotoğraf felan biri paylaşırsa bence biraz daha eşinin müsade edeceği bişey giymeni tavsiye ederim eşini sevdiğini düşünüyorm evli olduğuna gör problem yaşamak tartışmak iistemezsin diye düşünüyorum tabiki sen bilirsin ama seni kıskanıp benimsiyo sevdiği için başkaları baksın istemiyo eşine
Bir kiza bacım diyorsun eğer bu kız ahlaklı ise 7 büyük günahtan biri olan iffetli kadına hayat kadını iftirası atma durumunu yapıyorsun ayıp be utan utan
Kim olursa olsun eşten gizli yapılan her şey geriye misli ile döner
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
insanlar durum atıcak ordan görebilirim görmez deme ortak arkadaş yok deyip profili açık olanlar olucaktır onlara bakıcaktır ordan görür bi şekilde karşısına çıkar o zaman sen ne yaparsın bide onu düşün yanlış
Soruyu okuyunca bile insanın sinirini bozuluyor cahil demek yetersiz kalır aynen gizlice giyin kesin çünkü herkesin çok umrunda sen gizlice bu elbiseyi giyinmezsen düğün olmaz eşine sabırlar
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cahil dediğin kadının diplomaları senin anana girer dikkat et