Akşamınız güzel olsun...
Birini seversin ve onu kazanmak için bir çaba sarf edersin. Bu kimi zaman uzun sürer kimi zamansa kısa...
Ya sen evet sen, aşkta senin kalbini kazanmak kolay mı zor mu?
#Senibendenalıpgidenkaderutansın

Akşamınız güzel olsun...
Birini seversin ve onu kazanmak için bir çaba sarf edersin. Bu kimi zaman uzun sürer kimi zamansa kısa...
Ya sen evet sen, aşkta senin kalbini kazanmak kolay mı zor mu?
#Senibendenalıpgidenkaderutansın

Zor diyorum çünkü aşka olan inancım kalmadı benim inancımı da getirmek baya bir Zor yani bunlar hep boş işler bana göre artık önce olsa kolay derdim çünkü insanlara olan güvenim kalmadı benim yine insanlar sayesinde 😌
Aşkta kalbimi kazanmak zordur. Zamanla güçlenir sevgim aniden kucak dolusu bir şey veriyorsam aynı hızda da çekeceğim demektir 😅 ancak temeli sağlam ve zamanla oluşmuş bir aşkı kalbimden zor atarım. Güvenim kalbim ile bağlantılıdır benim. Biri gittiğinde diğeri sadece geri sayım yapar olduğu yerde
Zor..
Çok zor hatta..
O kadar üzüldüm, canım yandı ki. Artık söylenen güzel sözlere, inancım yok bile. Aşk iki, üç lafla olunacak değil. Hissettirmeli, değer vermeli, bıkmadan, olduğu gibi kabullenmeli her şeyi. Maalesef kolay bir insan değilim, kalbimi de zor kazanırlar..
Sen tercüme ettin evet :)
Anlıyorum, hemde çok :)
Teşekkür ederim beyefendiciğiiimm☺️
Genellikle ayran gönüllü denilen tabire uyum sağlayan biriyim, herkesten her an hoslanabiliyorum. Ama hepsi o kadar😅
Sonra da sıkılıyorum, çünkü kimse sonunu bildiği filmi tekrar izlemek istemez. Ciddi güven problemlerim var, hatta kendime bile güvenmiyorum
Teşekkür ederim 🤍
Cevap
6Cevap
Zordur. Gerçekten birine güvenmek, sevmek, inanmak çok zor geliyor bana doğal olarak karşı tarafın işini de zorlaştırıyorum
Muhakkak :)
Aşk kalem Angara Kalesidir kolay kolay düşmezdi ta ki bebem fetih etti. Sen benimsin la bebe dedi iki topa tuttu aşk bayrağını dikti 🤣🤣
@Edameda06 işte bu iki kelimeyi söyleyen sen bebem kalbimi fetih edip aşk bayrağı diktin Sultanlığını kurdun ve mutlak monarsi tekillik ile kalbimin tahtına oturdun❤️💘
La bebem la Isla bonita 🥰
@IAmarPresterAen haha, oh canıma değsin iyi yaptım 🤣👑💞
@Edameda06 çok iyi yaptın sonsuza dek aynısından istiyorum bebem 👑💍❤️
@Edameda06 ❤️💚
Aşkta kalbimi kazanmak hem kolay hem zordur. bir kadın güzelliği ile beni etkileyemez. sadece karakteri ve zekası ile etkiler. bunun üzerine daha çok duygu ağırlıklı olduğum için. aslında kolay bağlanabilirim çünkü daha önce sevenim olmadı. ama işte o ilk etkilenme çok zor.
Zor hatta çok zor insanlara artık güvenim hiçbir şekilde kalmadı karşılıksız sevgiye asla inanmıyorum menfaati olmayan insanların yaklaşacağını asla inanmıyorum hiçbir şeye inancım kalmadığı için her şey çok zorlaştı benim için en önemlisi de aşk.
İçimdeki duyguya bağlı bide büyük şeyler bekleyen biri değilim bu yönden kolay
Kalbim fethedildi zaten şu an mühürlü kapılar ardında ❤🐨
Bak zoru geçtim zor bile bir olasılık barındırır ben imkansız diyorum. İmkansızı başaran da çıkmaz
Önceden kolaydı biraz ilgi görünce hafif hoşlanmaya başlıyordum ama şu an çok çok zor
O zamanlar küçüktüm kazandı tabi skjdjs
Evett, çok şükür 🥰
Amin, sana da nasip etsin inşallah 🙏☺️
kazanmakda kaybetmekde kolay
Çoğu insan için zor ama onun için kolaydır
Zor. Açık, net. 🤓
Zordu
maalesef zor kaybetmek de zor
Zor hemde çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?