Mevzu aşk olunca hislerini mi, mantığını mı dinlersin?

#DeliMavi
2 OCAK 2023
Mevzu aşk olunca hislerini mi, mantığını mı dinlersin?

#DeliMavi
2 OCAK 2023
Merhaba,
Son zamanlarda aşk konusunda psikolojim bayağı bir bozulduğu için artık mantık ya da duygusallık diye bir şey düşünemiyorum daha doğrusu ben artık aşk konusunda hiçbir şey düşünmüyorum ya hissiz oldum diyebilirim ha ilki gördüğüm zaman hoşuma gidiyor bir kızla konuşmayı seviyorum bana iyi geldiği zaman sohbet etmeyi seviyorum ama son bir buçuk ayda nereden bakarsan öyle şeyler yaşadım ki yani artık mantığım ya da duygumu her ikisini de kullanıp kullanmama konusunda bile kararsız kalıyorum.
Şimdi Benim yaşım 27 olduğu için artık bunları aştım belli bir yaştan sonra aşık olduğun kişiye mantıkta yaklaşıyorsun yani kimsenin karşısına kendimi ezdirmem küçük düşünmem hela aşksa yani büyük konuşmuyorum ama bu yaşama kadar bunları öğrendim.
Çok şükür bugüne kadar mantığım sayesinde hayatta kaldım. Yoksa şimdiye kadar çoktan evlenmek zorunda kalırdım.
Rica ederim.
Önce sonuna kadar direnip mantığıma sıkı sıkı tutunuyorum ama duygularım beni hızla aşağı çekecek kadar güçlüyse aklım başımdan gidiyor ve sadece akışa bırakıyorum kendimi... bknz: aşkın teslimiyet hali
Kaburgamsın 🖤
@DoluRakıŞişesi sol kaburganım ♥️
@pilly_bhebek Aynen 🖤
@Hayatİstanbul77 Teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
38Cevap
Maalesef hislerimi. Duygularıma çoğu kez yenik düştüğüm doğrudur. Gerçekten sevince mantık zaten etkisiz eleman
Mantik olan yerde aşk olmuyor 😀
Olmuyor. Mantıklı düşünebilsek belki aşık olduğumuz insana aşık olmazdık :D
Ne hislerim, ne mantığım.. korkularım ikisini de bastırıyor shdh
Hislerim maalesef istememe rağmennn
Mevzu Aşk ise kalbime söz geçiremiyorum
Aslına mantığım her zaman duygularımı destekler ama bu tamamen kör bir şekilde severim ya da inanırım demek değil. ilişkide her zaman düşünceli olurum yani ben ne yapıyorum diye düşünürüm. ama duygularım yön verir
Kalbimin sesine elbette kulak veririm ama mantığım da benimle beraber gelmeli.. Sadece duygular da yeterli değil birtakım durumları aşmak için vesaire.. Keyifli akşamlar..
Ikisinde de ortak noktayi bulmaya calisirim. Sirf mantik veya duyguyla hareket etmenin sonucu olumsuz ve kotu olabilmesi cok muhtemel, ozellikle boyle zamanlarda.
Aşk olunca hıs olmak zorunda. Ama mantığıı da bır kenara koyamazsın. 22 . yüzyılda sadece aşkla olmuyor. Kültür , eğıtım , maddı durum , aılelerın bakış açısı , vızyon hepsı önemlı.
Duygularım çok ağır basıyor bu yüzden de her seferinde yıpranan ben oluyorum. Sanırım en iyisi mantığınla hareket etmek, belki duygusuz gözükürsün ama daha az canın yanar.
Aşkta mantık olmaz. Mantıklı olsa adı aşk olmaz :) ben duygularımı yaşamayı tercih ederim her ne kadar mantıklı biri olsamda. O duyguların hazzı başka.
Mümkün oldukça mantıktan yana ilerlerim mantık beni yanıltmiyor kalp bir kere yanitti ondan beri güvenmiyorum
Daha cok his. Mantik her zaman mutlu etmez kaldiki mantik mutlu etse insanlarin hisleri olmazdi herkes mantik pesine düşerdi
Ben aşık olunca mantıklı düşünenem çünkü aşkta mantık aranmaz kalbim nereye götürürse artık ben oraya giderim
Mantığım bilir kalbim inanır. Konu aşksa kalbim dinlediğim tek adres
her zaman mantık desemde aşk konu Olunca mantık yer değiştiriyor.. duygularim ön planda oluyor
Mantığı tabikide, işimiz öbürüne kalsa eyvah eyvah...
Her ne kadar mantık desekte insan hislerine yenik düşüyor
Önce mantığım ile hareket ederim. Aşk olursa. Tüm hepsi durur sanirim.
Mantık kalmıyor öyle anlarda.
Veya duygular karşısında hiç şansı olmuyor.
Yeterince paranın aşık edemeyeceği kadın yok o para da bende yok tek bildiğim budur...
Mantıklı kararlar akıl baştayken alınır ve maalesef ki aşk; insanın aklını başından alır...
Hiç aşık olmadık ki, nerden bilelim..
Mantığımı cebimde param yoksa aşkı ne yapiyim geleceğim yoksa yahut kız bana uygun değilse
Mantığını dinleyen kazanır. Hislerini dinleyen kaybeder.
Belkide uzak durmak daha mantıklı yakın olunca mantık uçuyor
His ve mantık karışır birbirine. Keşmekeşlik yaşanır
Hislerimde tabiki önemli. Ama ben biraz mantıklı ilerlemeye çalışıyorum..
Mantığım bir süre ortalığı kolaçan ediyor ama sonunda hislerim kontrolü ele geçiriyor.
Aşkın içinde mantık aranmaz..
Kalbim önceliğimdir..
mevzu aşksa mantık devre dışı kalıyo hislerin kölesi oluyoruz
Hislerim daima
Mantığımi dinlemek o kadar isterdim ki maalesef duygularım. eger seviyorsam mantık devre dışı kalıyor. Ama siz her ikisininde size uyumlu olacak bir insanla olun.
maalesef hislerimi ancak yaşım büyüdükçe çok toz pembe bakmayıp mantıksal hareket etmek daha doğru geliyor bana
Aşkta mantık yoktur erkekler için
Ama kadınlar asla ama asla aşık olmadıkları için mantıkla yaklaşırlar olaya
Hislerimi bence kimse aşk konusunda mantığı dinleyemez. tabi gerçek aşksa
mantık duygu falan bunları napacam. kıza basar geçerim.
Aşk diye bir şey yok gidin yatın zıbarın demekten gına geldi
Aşk sonuçta tabiki duygu
Hisler geçicidir ama mantık kalıcıdır.
Mantiği hislere kapilmam kolay kolay.
İkisi el ele yürür
Aşkın olduğu yerde mantık yoktur
Kesinlikle hislerimi o an mantık olmuyo yaa
Mantık gerisi boş felsefe
Mantığımı dinliyorum ve uzak duruyorum
Önce hisler dinleniyor sonra mantık.
Hislerimi dinlerim. Bana yol gösterir
Hislerim devreye giriyor aşk da kalbim