Aşk, aile içi, arkadaşlar ve hatta komşuluk ilişkilerinde insanların seninle olan samimiyetini ne kadar ciddiye alıyorsun? Sevildiğini düşünüyor musun, yoksa hepsi sahte mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aşk, aile içi, arkadaşlar ve hatta komşuluk ilişkilerinde insanların seninle olan samimiyetini ne kadar ciddiye alıyorsun? Sevildiğini düşünüyor musun, yoksa hepsi sahte mi?
Sevdiklerimle samimiyiyim olmasi gerektiği gibi fakat duvarlarımın örülü olduğu mesafeli olduğum kişilerde var. Yani adamına göre muamele iste...
Bunun kararını aslında karşımdaki kişiler veriyor. Sahte olanları algılayabiliyor ve samimiyetimi belli bir seviyede tutuyorum. Kolay kolay insanlara güvenen biri değilimdir. Samimiyetine inandığım, güvenilir ve erdemli olan insana da her şeyimi açar, gerekirse canımı veririm. 🙂 Hayat müşterek, benim bir sıkıntımı gören ya da samimiyetime inanmayan olursa, onlar da bana böyle davransın. Kendim söz konusu olsam dahi, objektif olmaktan yanayım. 🙂 Bu yüzden çevrem tarafından bazı zamanlar enayi olarak görüldüğüm olmuştur. 😅
Cevap
19Cevap
hayır samimi bulmuyorum. yani aslında kişiden kişiye değişiyor bu durum
Hayır. Özellikle son zamanlarda ben de dahil herkesi sorguluyorum. Gülüşleri, bakışları hepsi sahteymiş gibi geliyor. Evet hemen hepsine canım balım diyorum. Ama ne kadar güveniyorum? Ne kadar gerçeğim? Ya da herkes doğal, ben mi sahteyim? Yine kafamda bir milyon soru var ¢
Hayatımın çevresini sivri telli çit ile sardım, samimi bulduklarim bu çitin içerisinde benimleler. Diğerleri o çiti aşamıyor çabalayan da yara alır
İş yerinde bayağı güzel ortamımız var. Burada arkadaşım olarak @amanoof samimi geliyor😂. Aşk olarak ise @Nadıyekrhn ❤️ gönlümün sultanı.
❤️❤️
Severler ve bende severim. Beni sevmeyen ölsün😬
Sevdiğim insanlarla olan ilişkilerimde karşı tarafı her zaman samimi buluyorum ve asla yapmacık gelmiyorlar.😍 Yalandan samimi gibi görünenlerin sahteliğini anlayıp, arama mesafemi koyuyorum.
Genel olarak hiç birini ciddiyete almıyorum. Hepsi birbirinden ayrı kalitede sahte :D Sadece ailemin ve bir iki kardeş diye nitelendirdiğim kişilerin samimiyeti gerçek...
Pek sayilmaz. Cevremde genel olarak ornek evlilige pek rastlamasam da bu kaliteli ve samimi iliskiler yok anlamina gelmez. Vardir muhakkak.
Şu gösteriş meraklısı olma huyları da olmasa okey ama napalım çağın hastalığı bu.🤷♀️ Zaten samimi bulmadığım insanları hayatıma almıyorum.😊
Yakın arkadaşlarım tabii ki de samimiler yoksa ben zaten arkadaş olmazdım. Ailem de öyle, benim canlarım. Geri kalanı boş.
Fazla çevre edinmiyorum. Zaten konuştuğum insanlar samimi olduğu için konuşuyorum. Az insan çok huzur
Hepsi sahte değildir, mutlaka gerçekten samimiyetini gösterenler vardır. Ancak, bir kaç samimiyetsiz yüzünden insana herkes sahte geliyor
Sahte yapmacık olan hiç bir şeyi sevmediğim gibi kendimde bu gibi durumlarda tüm içtenliğim ve samimiyetim ile davranıyorum 🙏☘🦋☕
Ciddiye alıyoruz Tabikide ama insan oğlu ne yapar ne olur bilemeyiz.
Bu zamanki ilişkilerde hayır samimi bulmuyorum
Zamanla hissettikçe yaşadıkça samimiyetine inanırım başlarda hep latife mübaladır benim için
son derece samimiyimdir
ama aynı derecede samimiyet göremiyorum
Samimiyet yoksa ilişkide olmaz zaten 🙄 samimiyetsizlere yol veriyorum.
Samimi bulmadığım insanlarla ne arkadaş olurum, ne dost ne de sevgili.. Keyifli geceler..
Bir dostum, kızım ve sevgilim …samimiyet çemberim bu 3 kişi ile sınırlı
Yeterlice hissetmiyorum sevildiğimi ama umursamıyoruk
Samimi olmadığımda hissedilir zaten.. Cok az insanla samimiyet kurarim onlar da gerçektir..😌
Samimi olanlarda var elbette ama çıkar amaçlı çok
Artık kimsenin samimiyetine inanmıyorum, mış gibi yapıyorum gerisini onlar düşünsün...
Ben herkese dürüstce yaklasirim.🐓
🍗
Kimse samimi gelmiyor bana.
Bulmasam ilişki biter zaten
Samimiyet yoksa dünya güzeli olsa olmaz
Açıkçası pek samimi bulmuyorum
İlişkiye karşıyım 🤣
Az ilişki çok huzur sıfır ilişki maksimum huzur 🤣 düz mantık
Birtek sevgim sonuna kadar balı vede duruştur
😬Bulmuyorum..
Çoğu hayır
Hayir bulmuyorum