Normal ilişkilerin sayısı oldukça azaldı gibi ://
Sence bu normalliği bozan anormal sebepler nelerdir?

Normal ilişkilerin sayısı oldukça azaldı gibi ://
Sence bu normalliği bozan anormal sebepler nelerdir?
Günümüzde her şey paraya bakıyor çünkü yani kişi maddi durumu iyi ise birini bulabiliyor. birde aldatmalar normalleşti maalesef. insanlar takıntı ya da saplantıyı aşk sanıyor bu yüzden aslında yaşadıkları şey toksik ilişki oluyor. bu yüzden çoğu kişi güvenmediği halde bir ilişkiye adım atıyor ama daha sonra beklediği gibi çıkmadığı için terk etmeler boşanmalar ya da daha kötüsü aldatmalar meydana geliyor. çünkü insanlar kalpten sevmeyi bilmiyor. ve karşısında ki kişiyi kullanıyor sadece.
Benim deneyimlediğim kadarıyla ilişkiyi ayakta tutan bayanlardır ve onlar karar veriyor. Bayanların en büyük özelliği anlayışsızlık 7/24 ilgi manyaklığı ve sürekli değer görmek istiyorlar inan ki çalışmasam ya da vaktim bol olupta ilgilenmezsen ya da değer vermesem anlayacağım ama gram umurlarında değil benden daha iyisini ya da daha karizmatiğini bulup ta terkedenler oluyor zaten günümüz ilişkilerinin çoğu karşılıklı menfaat çıkar ve maddi manevi sömürme gönül eğlendirme üzerine kurulmuş durumda herkes farklı deneyim ve farklı tatlar peşinde evlilik ve ciddiyet 2. Planda kalmış durumda çoğu hava atma paylaşım yapma kıskandırma derdinde özellikle de bayanlar ama sorsan erkek aldatır tüm erkekler aynıdır gibi söylemler vardır. Yine en büyük sorunlardan biri evliliğin yüklü maddiyatlar ve kız tarafının ağır istekleri yine ciddiyeti ve evliliği 2. plana atıyor ve erkekte korku oluşturuyor kadın ve erkek eşitliliğin anayasa da kabul görmüş ve olduğu bir ülkede olupta Bi perdeyi dahi almıyorlar küçük ev aletlerini çeyizlerine ekleyip duruyorlar nasıl olsa giren erkeğe giriyor sefasını da ben çekeyim düşüncesindeler. Üçüncü en önemli nokta erkekten çok yüksek beklentilerinin olması yani her erkek aynı şartları durumları taşımayabilir hepsinin beyaz atlı prensleri var ve Türkiye de sadece bu şartı sağlayan yüzde 3 lük bir erkek azınlığı var tüm kızlar onlara hasta geri kalanlar yani benim gibileri ise bir ümit bekliyor. Yuvayı dişi kuş kurar diye bir söz vardır gerçekten de öyle bayanlar istese evlenir yuvayı da kurar ve ilişkiyi sürüdürür ama inan ki erkeklik bir şey yok burada. Birde kızların gerçekten çok çabuk soğuması gibi bir durum var önceden hayatlarına giren çok güzel günler yaşatan gibi erkek istemeleri her erkeği onlar gibi zannetmeleri ve kıyaslaması belki farkında değiller ama erkekleri çok üzüyorlar böyle yaparak birde mutlu edemiyorsun hep mutsuzlar hep mutsuzlar ne yapsan yaranamıyorsun onlara diyeceklerim bu kadar
Eskidendi sesini duyunca mutlu olmak, yanına gidince huzurlu hissetmek. şimdi mutluluk pahalı mekanlarda check in yapmak, pahalı çantalara sahip olmak. huzursa evde kediyle çekilen instagram fotoğrafından ibaret. yani her şey sahte nihayetinde...
Dingin ve kişiliği oturmuş, egosu ölçülü ve özgüveni yerinde insan az olduğundandır sanırım..😬
Mantıklı Asoo 😬
Rica ederim Asoosu ✨😬
Artk kimse kimseye tahammül etmek istemiyor
En ufak bir hata da insanları silmek kolay geliyor
Nasl olsa bir baskasına erismek kolay diyerek
Zaten iliski daha başlamadan prensipler kriterler listeleniyor
Şöyle olursa çıkarm şoyle olursa çıkmam
Aşkıda iyice oyuncak ettnz
Cevap
3Cevap
İlişkilere ilişki olarak değilde bazı beklentileri karşılamak için bakıldığı için mutlu ilişkilerin sayıları düşüyor.
Artık flört adı altında konuştukları kişi sayılarıda yükselti o yüzden normal ilişki diye bir şey kalmadı.
Zaten kalanlar evliliğe kadar gidiyor..
Aşırı kıskançlık, saygısızlık, maneviyata değil de maddi varlığa olan ilgi, empati yoksunluğu, anlayış kıtlığı
Alternatif daha çok artık..
Genelleme yapmak istemem. Çoğu kız artık gerçek sevgi peşinde değil , onu lux , pahalı hediyelere boğacak kısacası zengin erkekle birlikte olmak istiyor. Erkeklere gelir isek çoğu konuştuğu kızla direkt olarak cinsellik yaşamak istiyor. Konuşulmasından dahi rahatsız olanlar varken buna saygı duyulmuyor. Şöyle bir devirde olmam beni çok üzüyor. Gerçek , saf sevgiyi hiçbir zaman bulamamanin korkusu günden güne yeşeriyor içimde.
Bulursun bulursun korku yok! Sen korku ol 😎
Amaann işim gücüm var benim. Uğraşacak durumda değilim şimdilik sjsjsjjadjk
Kolay gelsin ne diyelim xd
fazla bencil olmak sadece kendimizi düşünmek empati kuramamak saygı duymamak ve sosyal medya üzerinden birçok seçenek olması diye düşünüyorum
Temel sebep İnternet, sosyal medya.. elimi sallasam ellisi bana kız mı yok erkek mi yok kafasından.. emek verilmeden şipşak tüketiyoruz çünkü
Çünkü artık sevginin içi boşaldı. Günümüzdeki ilişkilerin çoğu karşılıklı çıkarlar üzerine kurulu.
Bencil günümüz insanı tüketmeye odaklı, nasılsa alternatifler bulurum gerekçesiyle ilişkide ôzensiz. Dolayısıyla kaliteli ilişki yaşanması zor.
Fedakarlık azaldı kimse kimseye hakkettiği gibi düzgün davranmıyor.
Zevk meselesi der geçerim.. Keyifli geceler.
İnsanlar biyerden sonra ilgiyi değeri kaldıramıyor ona ilgi duymayan daha çekici geliyo.
Kıyaslama yapmak kolaylaştı. Sosyal mecra mutlu ve paralı çift dolu.
sosyal medya, çevre, beklentiler, gerçek sevgi yok..
Herkes kafayı yedi ekonomi yüzünden 😀
Neyse ki senin ekonomin herkes gibi değil.
#ZenginAbla
#ZalımAbla
😂😂😂 Koruma tut kendine o para ile.
😂😂 Tamam tamam
Kıskançlık şiddet hakaret
Empati yoksunluğu ve saygı en başta
Dış dünyadaki herşeye özentilik ve bencillik.
Saygısızlık..
Tahammülsüzlük
Mesafe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?