Eğer birini gerçekten seviyorsan, yanında sevgilin olsun olmasın, aç gözlerle başkasına bakmazsın. Biraz olsun karakterli bir insan olmak istiyorsan bunu yapmamalısın. Baktırmaya çalışan ne olursa olsun. Sevgin ve bağlılığın her zaman sınanır, insan bunu unutmamalı. Sevmenin bir bedeli de budur. Benim çok başıma gelmiştir, biriyle beraberken başkalarının ilgisi. "Enayi" diyenler bile oldu karşılık vermediğim için. Ama dediğim gibi, gerçekte önemli olanı bilmiyor, görmüyor, unutuyor ya da aldırmıyorlar. Yani, asıl hata bakanın kendine hakim olamaması, olmamasında. Yapamıyorsan kıçına tekmeyi hak etmişsindir ve kesinkle gönül işlerine girme...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
İkisininde..
Bakmak suç değil aslında yani nasıl baktığına bağlı tabii bu sevgilisiz kişiler için geçerli..
Sevgili kişilerde
Bir erkeğin yanında sevgilisi var, karşı kadın bunun sevgilisi var falan umurunda değil elde etmek istiyor bacaklarını göstermeye çalışıyor erkeğe taciz ama kimin umurunda çünkü kadın meydan dayağı yemez ona vurmaya kalksan kadın hakları kadına şiddet diye fasa fiso laflar..
Ayrımcılıkta erkeklere sınır tanımıyor bizim toplum
Kadın taciz ediyorsa ona da meydan dayağı
Kadın falan boş. Tacizci mı? Evet ama Türkiye'de kimse kadının taciz ettiğine falan bakmaz çünkü kadın
Erkeğe bizim toplum gereksiz yere taciz diye dayak atmayı seviyor kafalarına göre meydan dayağı atıyor
Hadi birde kafana göre kadına at yemiyor cesaret mi kadına şiddete girer diye? Erkeğe şiddet hoş, kadına şiddet dünyayı ayağa kaldırmak?
Kusura bakma
İkiside insan
Eşit olmayabilir
Kadına melek gözüyle bakan toplum yarın öbür gün kadınların yüzünden ne hale gelecek Allah bilir
Kadınlar Allah değil Allah'ın katına çıkaran toplumdan ne fayda gelir
Her şeyi yapabilir sokak ortasında poposunu sallayıp millet bakıyor vb o kadına herkes bakiyikimse tacizci demiyor, herkes bakıyor diye de taciz etmiş olmuyor dimi çünkü poposunu sallıyor
Ulan erkek penisini sallasa saydam bir şekilde
Sırf penis denen şu organ yüzünden öldürülürsün
Bizim toplum ne hale geldi çok yazık
Kadın erkeğin nefsini zorlamaya çalışıyor ise erkeğin suçu ne? Yenilmemek kişiye göre elde olmayan bir şey..
Nefsine herkes hakim olamıyor
Şu kadın diye poposunu meydanda sallandıran biraz empati yapsın anlar20 Yorumla
Başkasına bakma eylemi başka bir kişinin tercihine göre değişebilir. Eğer bir kişi başkasına bakma eylemini kendi isteğiyle yapıyorsa, o kişinin suçu vardır. Ancak eğer bir kişi başkası tarafından zorlanıyor veya bir şekilde ikna ediliyorsa, suçu o kişinin üzerinde olmayabilir. Her durumun koşulları ve ayrıntıları farklı olabilir, bu nedenle her durum için ayrı bir değerlendirme yapılması gerekebilir. 👉🎉👈
10 Yorumla
+1 yılNe bakan da suç var, ne baktıran da. Göz bu yani ister istemez kayıyor. Ama, bu bakış süreklilik arz ediyorsa bakan da baktıran da suçludur
123 Yorumla- +1 yıl
Kaymayan gözlü sevgili mi bulacaz
- +1 yıl
Bulamazsın ilk bakış normaldir, 2. bakışta elinden geleni ardına koyma😂
- +1 yıl
Hayır normal falan değil :D
- +1 yıl
Ne yapsın vatandaş gözleri kapalı mı yürüsün
- +1 yıl
Bana bakarak yürüsün misal :D
- +1 yıl
Yani yana bakarak yürüsün
- +1 yıl
Ben başkasına baksam hoşuna gider miydi sevgili kişisinin, hiç sanmıyorum
- +1 yıl
Göz bu ister istemez karşıdan gelene bakar, buna kimse bir şey yapamaz. Ama dönüp bir daha bakıyorsa işte o zaman ağzına... Sen tamamla noktaları 😂😂
- +1 yıl
Hangi kelimeyle tamamlayacam, ben küfür bilmem 😅
- +1 yıl
Eminim öyledir hiç bilmezsin hicccc😂
- +1 yıl
Ben ne zaman küfür ettim hocaaam :D
- +1 yıl
Neyse...😂
- +1 yıl
😬 melek gibi kadını zan altında bırakmaya utanmıyor musun
- +1 yıl
Kanatların eksik😂
- +1 yıl
Evet ya, alsana :D kaç kuruş lan iki kanat
- +1 yıl
Ayıpsın adresi gönder 😂
- +1 yıl
Tamam hemen :D
- +1 yıl
https://a.aliexpress.com/_EwG0etp
Bunu gönderiyorum bu sana iyi gider😂 - +1 yıl
orada kanat yok 😃
- +1 yıl
Kocaman kanatları görmüyor musun
- +1 yıl
Hani ya haniii 🥹
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
- +1 yıl
Rica ederim. ✌️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBakan gözlerine sahip çıksın, yani bakanda suç baktıran amacına ulaştırmasın yahu...
21 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum ☝️
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakan kişinin karşıdaki kişi orada oturuyor yanımdaki bakıyor demekki doymuyor ayrılabiliriz hiç sorun değil doyumsuz birisi ile işim olmaz ben bir şey kaybetmem kazanırım o ilişkide
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılO gözüne set çekmiyorsa suç bakandadır. Sonuçta göze gümrük yok...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Suç eski sevgili kişisinindir. :))
31 Yorumla- +1 yıl
Hemen de eski olmuş :D
- Aşk İlişkileri konusunda 266,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSuç sevgilimde olur tabi ki. sevgilim başkasına bakıyorsa beni sevmiyor demektir. insan bir başkasını severken başkasına bakmaz ya da süzmez...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayatında birisi varken başkasına bakan kişinin illaki karşıdaki baktığı kişiden karşılık bulması gerekmez yani yapacaksa, bakacaksa karşıdaki yüz vermese de bunu yapar çünkü herkes fıtratındaki neyse ona dönüşür.
Bu durumda o kişiye hadi başka kapıya denilip, sadakatsizliğe tahammül edilmemelidir. Her şey belki affedilebilir ama sadakatsizlik asla.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Her zaman sevgili suçlanır doğrusu bu ama bizim millet karşıya saldırıyor.
Seni tanımıyor ondan sana ne kafa basmıyor bizde. Kadın defalarca aldatılmış aynı adamla devam ediyor buda nasıl bir aşağılık duygu ise anlamıyorum.
Kendinizi sevin saygı duyun, duymassan karşı taraf sana saygı duymaz bunuda unutmayın.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılıkısının de sevgılısı olan bırıne yurumek etık degıldır. Sevgılısı olan bırının de yüz vermesı doğru degıldır.
Eğer sevgılısını bıırakıp onun ılışkı yaşamaya başlarsa erkek ya da kadın ıkısı de suçlu olacaklar.
Eğer başkası ıçın bırakılan bırılerı olduysa mutlu olurlar umarım. Hayatta en çok mutlulugu onların hak ettıgıne ınanırım
10 Yorumla
+1 yılgözlerine sahip çıkmalı bir insan
hele yanında sevgilim dediği bir insan varsa.. diye düşünüyorum
20 YorumlaSuç bakanındır baktıranın değil
Ben bile aşık olma duygusunu kaybettim önümden güzel bir kız geçse bile direkt kafamı eğiyorum artık aşık olamıyorum ne yazık ki o günler bitti110 Yorumla- +1 yıl
Bu yaşta? 😃
- +1 yıl
Engeller aşka engel değildir.
- +1 yıl
Çünkü kalpler engelli.
- +1 yıl
Hayır insan sadece o duyguyu kaybettiğini sanar, taa ki karşısına aşık olmaya değecek biri çıkana kadar
- +1 yıl
Şimdilik. :D
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKız arkadaşlar diyor ki gözlerin fıldır fıldır. Yahu 1. si ben hürgeneralim. 2. si kız arkadaşım olsa bile hoş bir bayan olduğunda göz kayar. Sanki kadınlar sevgilisi olsa bile yakışıklı biri olunca yön değiştiriyorlar. Şu yalanı kadınlar konuşuyor tamam güzelde. Bari bana yapmasınlar ya 🥳
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İkisinde de değil bence. Büyü yaptıran da kabahat. Bakana kesin popiş büyüsü yapılmıştır 😂😂😂
https://youtu.be/wiMz5La7pDo115 Yorumla- +1 yıl
Ne büyüsü be :D
- +1 yıl
İzledim şimdi :D çalışıyordum. Ama çok iyi ya tipik erkek bahanelerine ekleyelim bunu
- +1 yıl
Şaka gibisiniz :D hepiniz öylesiniz ama
- +1 yıl
Neye bakmadın? Bahane kitabına mı? Muhtemelen ezberindedir perla sjjd
- +1 yıl
Aferin lan :D
- +1 yıl
Adamda anı bitmiyordu. 😅
- +1 yıl
hsjs :D iyi madem anlatırsın bi ara
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Milletin ruhunun ucuzluğu neden benim suçum olsun. Hem ne demişler özgür bırak gidebildiği halde seninleyse seviyordur. onun gibi bir şeydi sdkjsds
111 Yorumla- +1 yıl
Gidebildiği halde mi djdk :D yuh ya
- +1 yıl
Cümleyi mahvedişine 😅
- +1 yıl
Sustum 😒
- +1 yıl
Hssjs 😃 gıcık
- +1 yıl
Hee özlemimden yatak döşek hasta yatıyorum :D sormaaa
- +1 yıl
deee get 😒
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılGözü dışarda, bana sadık değildir. Gözleri çok oynuyordur. Gözleri çok oynayanla ilişki kurulmaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Hahah gözleri hastadır belki
- +1 yıl
Çok uyuz bir durum.
Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Seven insanın gözü dışarıda olmaz... Eksik sevmiştir. Tam arabesk oldu be 😂
113 Yorumla- +1 yıl
Arkafonda Müslüm baba kshsj
- +1 yıl
Müslüm, Ferdi İbrahim Erkal mıymış o :D
- +1 yıl
Ben Orhan Gencebay’cıyım, Cengiz Kurtoğlu ve saydıkların
- +1 yıl
https://youtu.be/-wO3wsjJ8oo
Buda gecenin şarkısı olsun 😂 - +1 yıl
En büyük mutluluktuuuuur seveni sevmekkkkk… zor değil bir gööönülde yer bulabilmeeek.. dırıdırırımmm 🎶
- +1 yıl
Güzel şarkı ve şarkı sözü dediğin böyle olur
- +1 yıl
🙏
+1 yılYani kisinin karakteri de önemli bence. Bazıları tek eşlilik sevmiyor. Ya da karsida ki kişiden yeteri kadar ilgi gormuyordur. Ve başka arayışlar başlar...
10 Yorumla
+1 yılSuç baktıranın diyerek olayı manüpile etmeye gerek yok.
Başka birine bakmak istiyorsa sevgilisine olan saygısını göstererek ayrılmalı.
10 Yorumla
+1 yılBaktiran ne yapabilir ki sürekli onu gozetleyecek ya da gözünü kapayacak değil. Şuç bakanın yanında sevdiği insan varken zaten gözü ondan başkasını görmemeli.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı. Suç bakanın çünkü elinin altında olanla herşeyi yapabilme özgürlüğün varken ve hiç bir sınır yokken neden bakasın ama tabi fazla naz da aşık usandırır kadınlarda içine etmesin tabi bu durumun 😂
10 Yorumla
+1 yılBakanın. O kişi benim sevgilim olduğunun bilincindedir elbet. Hâlâ bakabiliyorsa boşuna biz sevgili olmayalım, baksın rahat rahat bölmeyeyim ben
10 Yorumla
+1 yılBaktıranın tek suçu güzel olması, asıl suç bakanın tabii ki. Tırnaklarımla gözlerini oyar eline veririm 😄
10 Yorumla
+1 yılGüzele bakmak sevatptır'ın anlamı hayatındaki insana güzel bakmaktır,
Suç tabiki bakanındır... 🥂10 Yorumla
+1 yılİrz düsmanı gibi bakıyosa derhal o kişinin kellesi vurula ama gözucuyla veya anlık refleks ileyse olayları büyütmeye gerek yok
10 YorumlaBaktiranin suçu neymiş oardonda isteyeb istediği gibi giyinir gezer bakımını yapar bakanda tabiki gözüne hakim olsun puşt...
10 YorumlaBakmamak lazım. Bence öncelikle suç bakanın
11 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki bakan’ın jsdk
+1 yılBaktıranın yatakta doyuramıyorsan kadında erkekte bakar olay bu kadar net
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakanın tabii ki. Baktıranın, baktırmak gibi bir niyeti olmuyor sonuçta.
10 Yorumla Ortada suç varsa iki tarafın ama hangi taraf seni ilgilendirir bilmem
10 YorumlaGöz kiminse suçlu da o. Bakmasın, kendini kontrol etmeyi bilsin.
10 Yorumla
+1 yılHer ikisinin, ama sen baktırana değil, sevgiline hesap sorabilirsin
10 Yorumla
+1 yılTabiki de bakanın.. Benim yanımda başkasına bakacak adamın gözlerini oyarım.. 😅
10 YorumlaBaktiranla ne alaka ya. Bakan sahip cikacak kendine
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı.
+1 yılBilemedim ya en temizi iki tarafi da esit yolmak🤔
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevmem sevilmem bakmam bakılmam mutlu huzurlu yaşarım. Oh mis...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılBakanın. Baktıran da suc varsa ayrılsın öyle baksın kime bakıyorsa
10 Yorumla
+1 yılsevgili kendine sahip çıkamıyorsa bahanesi belli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSuç bakanın. Her gördüğüne bakıp " soç onon OMO " diyecekse işimiz var.
10 Yorumla
+1 yılEğer bakmasına yol açan, sebebiyet veren kadın kişisi onun gözlerini kendinde toplayamıyorsa çuvaldızı erkeğe batırmadan önce kendine iğneyi kendine batırmalı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBakan yani suç sevgilimin
11 Yorumla- +1 yıl
😅 hemen sevgiliyi suçlayalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakanın.. bakmayanlara helal olsun 😅
11 Yorumla- +1 yıl
Bakmayanlar baş tacı :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bakanın irade var göz var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eski olmayı göze alanındır...
10 Yorumla
+1 yılSuç bakanın, çünkü serefsiz napcan
10 Yorumlagözler bakmak içindir.
10 Yorumla
+1 yılBakanındır, iradesizse yapacak bir şey yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karakter meselesi
10 Yorumlakişi kendi dikkat etmeli öncelikle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bakan tabii ki de😄
10 Yorumla
+1 yılHerkes kendinden sorumlu
10 Yorumla
+1 yılHer ikisi de suçlu dur
10 Yorumla
+1 yılBakacağı varsa bakıyor
10 YorumlaO da bakmasın suç bakan da
10 YorumlaSuç bakanın, gözlerini oyarım ya 🤷♀️
10 Yorumla
+1 yılSevgilisiyse bakanın suç
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hem bakanin hem baktiranin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer sevgilisi varsa suç bakanın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBön bön bakma yoksa sorun yok bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakanındır tabii ki de
10 Yorumla
+1 yılSuç bakanınnn
10 Yorumla
+1 yılBakanındır suç.
10 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi