Sosyal medyaya tanıştığım kişi beni çok mememun mutlu ediyor sadece burdan gorusuyoruz böyle bir ilişki nasıl olur bende bilmiyorum sizce ne yapsam?
Sizde ricam hakaret etmeyin
Sosyal medyaya tanıştığım kişi beni çok mememun mutlu ediyor sadece burdan gorusuyoruz böyle bir ilişki nasıl olur bende bilmiyorum sizce ne yapsam?
Sizde ricam hakaret etmeyin
Eşinin ilgisizliği değil Lütfen aldatmanıza bahaneler uydurmayın Oda çıksın bi kılıf uyurdursun Başkasıyla yatsın Sen şöyle yaptığın için desin Bakalım kabul edermisin. Kusura bakma 2. el muammele gorursun seninke işini gorur ortada bırakır. Elbette köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyecek Memnun ediyormuş 😄 Neyse iyi oluyor Böyle arada bi senin gibileri görmek Tekrar tekrar Bekarlığıma şükrediyorum Sultanlık valla harika sokarım evliliğe Bunca masraf emek kaş, arın birine boş yere gidecek gerek yok
sosyal medyayı gerçeğe taşımayı düşünüyor musun? eşinle konuş ve bitir evliliğini. yaptığın ters. belki o da aldatıyordur ilgisizse. sizin evlilik bitmiş
Cevap
12Cevap
Senin hayatın senin kararın kimse birsey diyemez. Ama esinle konuşup ona ilgisizliginden dolayı kırıldığını ifade et derim
Hak eden hakkını alıyor evlenipte arkadaş gibi yaşamakta çok saçma s.. meyeninin karısını s... kerler
3. Sayfa da çıkana dek devam et sen hayırlısı olsun
yasak ilişkiler bence hem zevk veriyor evli kadına hem de kuşku ve heyecan
Buluşma ve cinsel temas yoksa mutluysan devam ettiği sürece devam et
Duygusal olarak boşluktasın ve kendini bu yönden tatmin etmeye çalışıyorsun anladığım kadarıyla. Cinsel yönden de aynı açlığı çekmiyorsundur umarım
İlgisi hoşuna gidiyor, sohbeti sakinleştiriyor bir heyecan hissettiriyor değil mi:)
Cinselik yoksa geçici birsey
Böyle bir kadın varsa beni bulsun
çoğu kadının tek derdi ilgi
böyle devam eder
Ayrilip yapsaydin keske
yatakda peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?