Sevgilimle temelde anlaşıyoruz ama son zamanlarda sürekli tartışma yaşadık o da benim biraz abartmamdan dolayı oldu. Böyle olunca en son artık bana karşı sevgisinin kalıp kalmadığını bilmediğini söyledi fakat bunu demeden önceki gün beni merak ediyor, ben üzülünce üzüldüğünü söylüyordu. Her neyse, daha 4 gün önce ayrılmak istediğini söyledi ben de şans istedim zor olsa da devam ettik. Dünse benden parasının kalmadığını söyledi. Ve bir de olduğu yerde bir sürü erkek arkadaşı varken. Ne kadar sağlıklı?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne kadar istedi? Vermeseydin. Ayrilmak isyedi sen birakmadin aklinca ne istersem yapar diye kullqnmak istiyor olabilir
Fazla miktar değil. Daha önce de aramızda borç vs geçti. Ödedi de zaten. Öder de o konuda sıkıntım yok. Ama ayrılık konuşması yapıp, tamam devam ettik ama konuşmanın üzerine ben isteyemezdim
O zaman sorgulama nirmal soucta devam ediyosunuz
Ama işte daha geçen bilmiyorum içimdeki sana karşı olan isteği diyordu. ve kaç gündür ne canım ne bi şey diyen adam bu konuşma geçti bal felan demeye başladı
Cok para degil diyosun ver bakalim degisecekmi sana karsi. Ayrica erkegi oaraya alistirma sonu hep kotu oluyor tecrubeyle sabit
İstemeden önceki birkaç cümlesinde bana bal, lady demeye başladı 3-4 gündür demeyen çocuk. Sonrasında da öyle. Ama verdiğim için bunu yapması zorunda hissetti belki ama asıl onlar sinir etti
Evet resmen altyapisini yapmis. Bence uzak dur zaten seni gozden cikarabilen biri.
Hazır ayrılmışken dolandırayım diye düşünüyor olabilir
Yok ayrılmadık henüz, dolandırılacak miktar da değl
Kac para istedi
Siz ne kadar süredir sevgilisiniz
200 tl, 7 aydır sevgiliyiz
Peki cinsellik oldumu hiç
Hayır ama yakınlaştık
Ne gibi yakınlaşma oldu
Napıcan ya
Ona göre yorum yapacam
Yapma
Peki
Normal değil vermeyin
İhtiyacı var diye verdim maalesef. Derdim parada değil geri öder eminim de işte bu olayın üzerine istemesi sinirimi bozdu
Herkese guvenmeyin öder diyipte aşk sevgi bazen kör eder mantıklı olun artık devir kötü bu devirde babanada guvenmicen devri ona göre dikkat edin
Öder diyipte değil daha önce de aramızda geçti ödedi sıkıntı yaşamadık bu konuda
Bir oder iki öder üçüncüye ödeyemez duruma gelir siz devamlı buna bosçmu vereceksiniz borçla yaşayan erkek size zaten bakamaz ilerdede nasil sevgili oldunuz hayret ettim kadının parası borçlada olsa yenilmez utanmali bence bu duruma alıştırmayın derim
Maalesef oldu yani bilmiyorum ben de ailesinden şu an isteyemeyecek durumda diye vermiştim.
Biz kadınlar çok merhamet ve yufka yurekliyiz helede az bişe sevdiysek tamamdir bu duygularımızı erkekler çok kullanır bilirler kadınları çünkü kendinizi kullandirtmayin sevginiz yoksa hiç telorans bile etmeyin başkasından bulsun boş ver in
Maalesef sevdim diye yaptım. Bunca zamandır kimseyle sevgili olmamıştım. Güvendim karakterine vs ama 🤷🏼♀️
Hayat sizin hayatınız bişe diyemem naçizane tavsiyelerde bulundum siz karar vereceksiniz tabiki kendinizi sevin önce derim
Sakın para verme. irtibatını da kes
verdim bile.
Hepmi karaktersizleri seviyorsunuz :)
Karakterli diye sevmiştim. Bu zamana kadar hayatıma birini hiç almamıştım.
İrtibatını kestin mi? Paradan başka bişey verdinmi?
İrtibatımı kesmedim. Sevgimi verdim daha ne vereyim. Bu arada korkum para değil. Geri ödeyeceğinden eminim. Sadece bu davranışı ne kadar normal. Sonuçta geçen gün bana sürekli sorun yaşıyoruz bitirmek sağlıklı olur demişti. Devam ettik onun üzerine ama para istemesi ne kadar normal🤷🏼♀️
bir şekilde seni değerlendirmek istiyor. muhtemelen sevişmedin , maddi olarak kullanayım bari diyor olabilir
Kullanmak değil aslında borcunu geri verir eminim, daha önce de döndü bu. Ama yani yakın arkadaşları çok fazla bana sevgisinden emin olmayıp benden nasıl isteyebliliyor 🤷🏼♀️
Normalde olsa sıkıntı değil, aramızda para konusu sıkıntı olmadı hiç. Hesap felan bazen o öder ya da ben hani hiç sıkıntı olmadı. Ben istesem öyle bi derdimde onda olsa o da verir eminim ama işte bu olayın üzerine istemesi garibime gitti
işe yaramaz kişilik etrafında ki herkeste para toleransını bitirmiş. Bir kızdan bunu isteyebiliyorsa alışkın yüzsüzün tekidir özellikle ayrılma durumundayken. Çaresi kalmış istemiş demek
Hayır bi de istedikten sonra bal, lady felan filan
:) tam yüzsüz müş
:( diğer her şyden daha çok kırdı
Bence irtibat kurma. onunla iletişimde olmak seni üzecektir.
Ben devam etmek istedim, o peşimden koştukça onu koşturmak hoşuma gitmişti ve sürekli sorun çıkardığım için huzursuzluk oldu ama farkında değildim. Böyle olunca telafi etmek istedim.
Artık onu düşünme. madi durumundan faydalanmak isteyecektir. öder sonra gene ister. bir erkeğin kızdan para istemesi hoş değil
Bence de hoş değil de işte ailesine ulaşması kolay değil diye vermiştim
Olmuş artık. sağlık olsun. uzak dur.
Durabilsem, seviyorum :( ama bu hareketi bende eksiledi
Sevilmeyecek erkeklerle biraz iletişim kurunca seviyorum sanıyorsunuz. aslında alışkanlık haline geliyor. en azından sohbet edecek bir erkek arkadaş edinsen kurtulursun. sana değer vermiyor ki.
Herhangi birisi benimle iletişim kurdu diye onunla olmadım ki, iletişimde olduğum ve sevgilim olabilecek çok kişi vardı. Bunu egosal amaçlı da söylemiyorum sonuçta gizli profilim. Ama işte onun karakterine güvenmiştim 7 aydır da o yüzden onunlaydım. Ama son zamanlar işte.
7 ay çok değil. kurtulabilirsin. buradanmı tanıştın?
Hayır buradan değil tabii ki. Sosyal medya ama okulumda olan birisi
Konuşma onunla bence. seni bari bu işe yarasın diye maddi olarak kullanacak. çok üzülürsün. pişman olursun.
Yani belki de konuşmamam hayırlısı olucak ama bi yandan da şey diye düşünüyorum çocuk beni en yakın görüyordu benden isteyebildi.
Hayır seni en keriz , ona inanacak en saf gördü, öyle görüyor
Öyle görüyorsa eninde sonunda aramızdaki biticek ve kaybeden o olucak
Sonu gelmiş işte. daha ne diye zorluyorsun
Bilmiyorum 🤷🏼♀️ ama peki sence onlarca kez üzgünüm diye sorunumu öğrenmeden bırakmayan, peşimden koşan biri sadece kullanmak mı istemiştir?
Evet böyle gözüne girmiştir. Cinsel birlikteliğiniz oldu mu?
Hayır olmadı
o zaman kutrul derhal. o senin istediğin kişi değil.
Bakalım, teşekkür ederim yorumların için
:) bakalım dedin bırakmaya niyetin yok. Lütfen dinle beni ve ayrıl ondan
😀🤷🏼♀️
Cingöz :) kandırma kendini. sonra daha çok üzüleceksin
Ayrılsam ayrı ayrılmasam ayrı problem.
Ayrılsan biter sorun, ayrılmazsan bu kişi hep aklında sorun olarak devam edecek. HAngi şehirdesin?
Yok bitmez kolay kolay. Hangi şehirde olduğum önemsiz
:) bitmesin bakalım. yaz arada nasıl gidiyor diye :) merak ederim ben
Parayı alıp kaçacak
Yok eksik yazdım sanırım. Onu yapıcak birisi değil. Zaten fazla miktar değil ve daha önce de geçti aramızda da ödedi de. Öder de.
boş koy gitsin