Erkek arkadaşım tamamiyle feminen biri. Şimdiden evime gelip ev işlerini yapıyor sagolsun. Ayrıca çok duygusal biri.
Evimin hanımı olur musun diye sordum evettttt dedi 😀 siz ne diyorsunuz?
Erkek arkadaşım tamamiyle feminen biri. Şimdiden evime gelip ev işlerini yapıyor sagolsun. Ayrıca çok duygusal biri.
Evimin hanımı olur musun diye sordum evettttt dedi 😀 siz ne diyorsunuz?
Erkek arkqdaşinin burcu ne (sadece merak ettim) ve aranızdaki yaş kaç yani şimdi onu hanım yaparsan sen erkeksel görevleri üstleneceksin demi bu işe gitmek vs olacaksa olabilir ama yani yaratılışında göre normalde tam tersi olmalı şimdi sen hem çalışıp h eve gelip calisamazein adam bunları üstleniyor anladığım kadarıyla ama bir süre sonra garip gelebilir çünkü sen evi yöneteceksin yumruğu senin masaya virman gerek 😅 ne bileyim bir süre sonra erkek ol diyebilirsin bu davranışları sıkabilir
Başak burcuuu
Ya ev temizliği yapması ordan geliyor olabilir bebek kuzenim var 2 yaşında başak erkek yemeği yere tükürmez elimize tukurur çöpleri toplar evdeki tüm kıl kılçık getirir der bana Emma çöp getiririm atar supurge görünce supurmeye çalışır her yeri krem parfüme vs bayılır saçlarını tarattirmayada bayılır tuvaletini yapince hemen temizlensin ister
Yani şimdi şöyle insanlar dalgaya vurmuş ama siz anlasabilecekseniz olur tabiki ama yani insanlarin yaratılışının tam tersi fiziksel olarak da duygu olarakta özel olacak yani yapamazsiniz demiyorum mesela sen eve geliyorsun yorgunsun ona kadınlık yapman gerkeecek yani o zinde olacak haliyle ne kadar feminem olsada bir erkek karısını sxy şeylerle karşılayıp bacak göstermez yani bu açıdan zorlanabilirsiniz tabi orayi ben bilememde şey birde sen çalismaya dayanabilir misin yani şu şekilde hamile olabilirsin regl olabilirsin yani bu illa halledilebilir gerçi bilemedim ama siz istiyorsanız olur 😅
Cevap
7Cevap
Yazık ama adamı niye kullanıyor sun 😂
Kullanmıyorum ki birbirimizi seviyoruz
Koca olarak kimi sokucan koynuna
Onu
Beceremez
Niye beceremesin ya
Kuş ötmez de ondan
O bana versin o zaman 😀
Strapon diyorsun hmmm
Evet , bir kere denedik zaten