İlk 3 hafta bana çiçekler tatlılar hediyeler gönderen beni her dakika arayan adam artık beni aramaz oldu hatta bana senden burada jdaha güzelleri var demeye başladı sadece günaydın nasılsın diye yazıyor onun dışında arama yapmıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Bekliyorum sabırla ama Adam da tık yok
1 aylık erkek arkadaşım beni neden aramıyor artık?
Bak sana şunu diyim erkekler adım adım ilerler görev gibi düşün ilk elini tutayım sarılıyaım falan filan enson sax yapmak var tamam mı sen o erkeğin bütün görevlerini bitirisen erkek boşluğu düşer yeni görev için başkasını bulmaya gider tabi karakter meselesi her erkek böyle değil ama tr deki çoğu erkek böyle işi bitince hevesi bitince gidiyor aynı şekilde kızlarda bin mukabelet
Bilmeyeceğim birsürü şey olmuş olabilir bilemem belkide kötü bişey dedin ama sen onu kötü bişey diye algılamadın aşırı darıldı veya biri senin hakkında kötü biley de demiş olabilir çok fazla şey çıkar
☺️ bak 1. Si birini tanımak için zaman ver böyle oc lara bakıyonuz bizim gibi terbiyeli erkekler sonra diyor biz ne halt edelim yanında kızlara bakan biri var ve seni göz göre göre gözüyle aldatıyor neyse sakin ahmet 😊
1. Ayda olur şeymi bu yaptığın şey şahsen evlilik sonrası ama neyse benim görümümdu bu bi 3 ay tanı sonra 6. Ayı bekle bu kalıcı mı de 8. Ay ne yapıyorsan yap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Herhangi birliktelik yaşadınız mı?
Yaşadıysanız sevebi bu olabailir
Eğer vunlar değilse senden soğumasına sevep olan biley yapmışsındır
Evet ilişkiye girmek değil ama Biseyler yaşandı
Öpüşmeye ilişkiye giriyor
Of dalga geçme ya Ne taklalar attı ona bakmam için Beni ailesiyle bile tanıştırdı
Bak sana şunu diyim erkekler adım adım ilerler görev gibi düşün ilk elini tutayım sarılıyaım falan filan enson sax yapmak var tamam mı sen o erkeğin bütün görevlerini bitirisen erkek boşluğu düşer yeni görev için başkasını bulmaya gider tabi karakter meselesi her erkek böyle değil ama tr deki çoğu erkek böyle işi bitince hevesi bitince gidiyor aynı şekilde kızlarda bin mukabelet
Of dalga geçme ya Ne taklalar attı ona bakmam için Beni ailesiyle bile tanıştırdı)= dalga geçmem ben 😐
Çok kötü hissediyorum Ya işin ilginc yani Ben ondan daha uzun boyluyum ve daha güzelim Öyle bi adamın bana senden daha güzelleri var burada demesi
Yolda herk3s bize şaşkın şaşkın bakiyolardj
Çocuğa kötü davrandın mı veya kötü bişey yaptın mı bi düşün sizin ilişki kötüleşmek üzereyken neler oldu bi anlat
Onunla fotoğraf çekilmek istemedim
Bunla ilgili olabilirmi sence?
Üzecek bişey dedin mi ya da dünyadaki tek gız gibi davrandın mı
Ve yolda giden kızlara bakıyor neden bakiyorsun dedim bana demez mi artık kısıtlama
Demir buna 🤨 azınına sıcılırda neyse
Bak bu ilişkin nolur bilmem ama uzun ilişki istiyorsan yavaşlatman lazım işleri belki çok hızlı geldiniz hızlı olan şey hızlı biter
Benim yanımda mini etekli göbeği açık kızlara bakıyor ben açığım ama kapalı giyiyorum O ise öyle kızlara bakıyor
Bilmeyeceğim birsürü şey olmuş olabilir bilemem belkide kötü bişey dedin ama sen onu kötü bişey diye algılamadın aşırı darıldı veya biri senin hakkında kötü biley de demiş olabilir çok fazla şey çıkar
Çok hızlı oldu ve az evvel ona ayrılık mesajı attım o da bitirince eline ne geçecek yazdı Ve beni rehberinden hemen sildi
İnsan kız arkadaşına senden daha güzel kızlar var aydında dermi
O şeyleri yaşandıktan sonra telefon aramaları kesildi mesaj üzerine geçti iletisimimiz hediyelerde kesildi
☺️ bak 1. Si birini tanımak için zaman ver böyle oc lara bakıyonuz bizim gibi terbiyeli erkekler sonra diyor biz ne halt edelim yanında kızlara bakan biri var ve seni göz göre göre gözüyle aldatıyor neyse sakin ahmet 😊
Canım o erkeğin niyeti o şeyler 😕 anlayın bunu uslu ciddi erkek konuyu oraya getirmez getirse bile yapmaz
1. Ayda olur şeymi bu yaptığın şey şahsen evlilik sonrası ama neyse benim görümümdu bu bi 3 ay tanı sonra 6. Ayı bekle bu kalıcı mı de 8. Ay ne yapıyorsan yap
Yapılan yorumları ve onlara yazdıgın cevapları okudum sizden olmaz uygun değilsiniz
Burada senden daha guzelleri var diyen kisiye hala sevgilim mi diyorsun?
Aramadı sormadılar beni
Sıkılmış
Alacagınıda almış galiba
Sıkılmış işte bunu anlamak o kadar zor mu?
baskasi ile ilgileniyordur rahatsız etme knk
Ayrılmış adam senden farkına varmadın mı hala?
Alacağını almış senden
Hayalet sevgili
Birileri vardir
Arayası yoktur ehehe