+1 yılBu ne lan ters ilişki ( uff yine fesat oldu) neyse bence olabilir ama kadın ev işide yapacak sonuçta ev işlerini yapacaksan ok de ama kadın bir süre sonra illa dayanamayacak çünki bekar hayatindaki gibi değil seni çocuk gibi beslemesi gerkeecek kabul edeceksen bile her şeyi onun yaomaasina izin verme birde yengenin BURCU ne
Yani sizin açınızdan rahat olsa bile insanlar fark edince komik olacak tabiki onları ilgilendirmez ama dışarı erkekler için daha iyi dizini kırıp niye evde oturmuyor ya cidden bence olabilir ama tüm iş bölünmeleri mantıklı şekilde yapılırsa olur mesela dışarda çalışıyor demi sen yerine o calisacaksa ona sadcee dışarda çalışma kısmını vermen gerek ev sana kalmalı yemek temizlik vs. Sen yapmalisin ve o ve yumruğunu masaya o vuracak gibi geldi bana sen yinede BURCUNU DESENE erkek halini bulayım shshsh ( kesin oğlak ya da yengeç )014 Yorumla
Soran+1 yılAslan burcu. Ben kovayım
- +1 yıl
Kadına bak ben pazar arabası tasiyamiyirum sen evde bütün durmazsınki sürekli gezmene izin vermez bak ben erkeğim diyip yumruğunu vuramayacaksin (yani gerçi oğlunu çooook seven kaynana gibi salabilir)😅 ya ben sizin olay tümden tersine döner diye korkuyorum... Yani korkmuyor musun ya orada bile öyle olmasından
Soran+1 yılYa şimdiden kıskanç zaten biraz kısıtlıyor. İzin almadan bir yere gidemem yani.
Ben sana bakarım güzelim diyor, sen evimizin hanımı ol yeter ki diyor- +1 yıl
Yav ben anladım neden böyle yaptığını (resmen benim yapmak istediğim de benimki durmaz Kontrol edilmeye gelemez) yani şimdi kiskançliktanda böyle yapıyor olabilir bence nişanlan bir süre kontrol et çıksa zorlamadan işte flaanda çalış ne bileyim kendinizde test et yapabilirmiyiz diye onun izin vermeyeceği seywlri yap örneğin ne bileyim pikniğe falan git arkadaaeinla yani bir erkek için güzel olabilir ne güzel o çalışır sen rahat edersin ama babamda aslan mesela benim ben Instagram kullanamiyorum öyle düşün yani yapabilecekmisiniz ypaabilecekseniz baş nikahı böylesini bulamazsın 😅
Soran+1 yılBana dedi ki, sana tektaş yüzük de alicam bilezik de şıkır şıkır olucaksın evde diyor 😀
Bu kız tesettüre bile sokar- +1 yıl
Yaparda şey ya bu kız ters galiba ya knk manyak bu
Soran+1 yılEvet biraz öyle 😃
- +1 yıl
Bilemiyorum ya olabilir ama senı kısıtlarsa zor dayanamazsin bence i kadar kisitlanmaya
Soran+1 yılEv hanımısın yani bunu bil dedi
- +1 yıl
Knk ev hanımından ev işi yapacaksin ve yemek yapabileceksen ok de ve kadınlar kocasına nasıl davraniyors söyle olacaksin 😅 para vs konusundada
Soran+1 yılEvet maalesef 😃
- +1 yıl
Alalh hayırlısını versin
Soran+1 yılTeklifi kabul ettim 😀
- +1 yıl
Hayırlı olsun
En İyi Cevaplar
Lan siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bunun neyini soruyorsun ah ah bu feminzm başımıza çıkaranlar lan ben öyle erkeği bı kaşık suda bogarim erkek dediğin masaya yumruğu vuracak okadar bana ters kılıbık sümsük erkege ben erkek gözüyle bakmam benim gözümde etek giyen kadından farkı yoktur
13 Yorumla
Soran+1 yılBen sümsük falan değilim. Bir kaşık suda beni bogamazsin sen. Ayrıca etek giyen kadın ne ya? Neden aşağiliyorsun kadınları?
- +1 yıl
Kadınları aşşağilamiyorum demegoji yapma etek kadınlara özgü bı kiyafettir erkeksen erkek gibi davranican sevmiyorum tammi bu tarz gezip dolaşıp konuşup erkek kimliği taşıyan şahısları sevmiyorum ben kadın halimle böyle çıt kırıldım konusmuyorum sen ne dediyonsun ya erkek dediğin ağır olur bı bakışıyla kadına nedenek istediğini anlatır okadar bitti..
Soran+1 yılO devir eskidenmiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirde bunu soruyor musun daha elime kız eli değmedi sen bulmuşsun öylesini birde kabul edeyim mi diye soruyorsun bu devirde öylesi bulunur mu şimdi ki kızlar neler istiyor varya sana anlatamam kiloları kadar altın ev eşyaları iyi bir yerde düğün en az 1 - 2 milyon arası tutar tabi ki de kabul et saçmalama arkadaşım kıza kilo verdirtiyor ki masrafı az olsun kızın kilosu kadar altın isterler akıllı ol kaçırma
00 Yorumla
Sorunun meali: Feminist bir kadının feminen köpeği olayım mı?
Kadınlar feminizm gazı ve rantıyla kandırıldı. Gücü kaldıramıyorlar.30 gibi ağlamaya, duyar kasmaya ve güçlü erkek aramaya başlıyorlar. O zaman geldiğinde seni köpek gibi kapıya atacak. 40lı yaşlarda yüksek statülü bir adamın omuzlarına başını koyacak akşamları.🤓00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Gelinliği de sen giy, yakışır..
22 Yorumla
Soran+1 yılAyıp ya şu dediğin
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence evet demelisiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDurumun, sugar daddy konseptinin sugar mommy versiyonu. Eğer senin içine siniyorsa ve bu durum ikinizi de mutlu edecekse evet de derim.
Tabi eğer çevrenin laflarını umursayan insanlarsanız evlenmenizi tavsiye etmem çünkü o durumda sağlıklı bir ilişkiniz olmaz. Başkaları ne düşünür bizi alakadar etmez diyorsanız ve geleceğinizi düşününce görünen tablo ikinizin de hoşuna gidiyorsa hiç durmayın evlenin.214 Yorumla
Soran+1 yılDışarıya karşı biraz daha normaliz aslında ama mesela evde tektaş alicam bilezik alicam falan diyor. Nasıl alisilir bilemiyorum yani.
- +1 yıl
Bunun rol oyunu olmadığını ve ciddi olduğunu farz ediyorum. Herkeste belli başlı fanteziler olabilir, kimisininki de onda olduğu gibi biraz uç noktada olabiliyor.
Bu durum seni rahatsız etmiyorsa ayak uydur. Ha yok rahatsız oluyorum diyorsan fırsatını bulunca sınırını belli et. Zaten bu durumda kısıtlanmak onun hoşuna gitmezse bunu belli edecektir. Haliyle sen de hayır dersin.
Tabi şimdiden rahatlığın kölesi olduysan geçmiş olsun çünkü o zaman hayır demek sana çok zor gelecek.
Soran+1 yılOldum valla.
Ben onun karısı gibiyim bir süredir. O da takicaksin onları şıkır şıkır istiyorum seni diyor zaten 😀- +1 yıl
Bu durumdan rahatsız gibi görünmüyorsun. En azından tipsiz bir dayının eline düşmemişsin. Düşenleri gördüm hiç hoş değildi duyduklarım. Sen keyfine bak derim.
Soran+1 yılSiz bilgili birine benziyorsunuz. Saygı çerçevesinde sizinle konuşabilir miyiz?
- +1 yıl
Bu soru altında yazabileceğin her şey bana da uygun. Özelde konuşmuyorum.
Soran+1 yılSizi ekliyorum eğer uygun görürseniz beni yazarsınız. Ben de çok memnun olurum 😀
Soran+1 yılPeki.
Soran+1 yılUtanıyorum ama söylemek istiyorum. Ben kız arkadaşıma veriyorum bir süredir.
Soran+1 yılYani sissy oluyorum ona
- +1 yıl
Olabilir. Her tencereye bir kapak olmalı elbet. Bu sana uyuyorsa birbirinize uygunsunuz ve size uyan o nadir eşleşmelerinizden birini bulmuşsunuz demektir.
Yorumları gördüm. Çoğunluk cinsiyet rollerine ve toplumsal standartlara saplanmış durumda. Anlamadıkları şey, herkesin kendine has bir ait mizacı ve beğendiği bir ilişki tipi var.
Belli ki onların direttigi gibi bir kalıba girmek sana uygun değil ve nihayetinde sen sana uygun kişiyi bulduğunu düşünüyorsan ona evet de. - +1 yıl
Uykum geldi benim sen takip et istiyorsan beni orası sana kalmış, iyi geceler.
Soran+1 yılEvet dicem ve onun karısı olacağım
- +1 yıl
Öyle yap
(vee uyuyamamıştı)
+1 yılİlişkiden maddi bir çıkarın varsa kabul etme derim. Çünkü hep bir beklenti içinde olacağın için bu durum evliliğin sağlığını olumsuz etkileyecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLan yil olmuş 2023 bu devirde gelmişsin burada soruyon kabul edeyim mi diye seviyorsan et tabi guzelkardeşim niye soruyon burada sen duşuncerini nerden bilelim sen bileceksin yanlis anlama bak sen burada sorduysan birseyler istedigin gibi gitmiyor istigfar namazi ya da abdest al namaz kil koca kullaklarini ac iyi dinle lazim olur biyerde filan 2 rekat sonra istigfar duasi yap ya da google yaz istigfar suresi 7 kere oku yatmadan once ama abdestli yat ruyanda çikicak zaten
00 Yorumla
+1 yılKusura bakmada ben böyle erkeğe erkek demem) illa herşeyi erkek yapıcsk diye bi kural yok tabiki yeri geldiğinde kadında yapmalı ama kadınla erkek arasında temel farklılıklar var vee olmalıda eğer sen prensesler gibi evde oturup karının parasını yersen ve rahatsızlık duymuyosan erkeklik hormonlarında büyük bi sorun var))
013 Yorumla
Soran+1 yılKimse bilmicek böyle olduğumuzu dışarıya karşı gayet normal bir çift olacağız
- +1 yıl
kızlardan göre göre erkekler de kolaycı oldu
- +1 yıl
Dediğim gibi rahatsız olmuyosan senin kararın
- +1 yıl
Kızlardan göre göre mi? 😂o zaman bi süre or…pu var onlarıda göre göre sizde olun
- +1 yıl
ewet erkeklerden onu olan da var kadınlara gıdıyolar paralı
- +1 yıl
Yok demiyorumda, yaptıkları işi kendileri seçiyo ay ondan gördümde yaptım demek sadece bahane olur
Soran+1 yılEvimizin hanımı sen olcaksin hepsi bu dedi
- +1 yıl
hımm senı hanım yapacaksa erkeksı bi kadın
- +1 yıl
Erkeksi bi kadın mı😂😂😂😂güldürmeyin yaaa
- +1 yıl
Sanki kendisi normal erkekde kadında sorun varmış gibi😂
Soran+1 yıl@barmen_chıld biraz öyle oldu evet
Soran+1 yılBen onun için her şeyi yaparım. Evlenince tektaş da alicam sana evde takarsın diyor bana 😃😃
- +1 yıl
:) baska bısıler de takar dikkat et
- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılSanırım zerre kadar gururun yok. Sorudan çıkardığım tek sonuç bu.
37 Yorumla
Soran+1 yılNiye olmasın ki?
- +1 yıl
Niye olmasın mı? Her seferinde ihtiyaçlarını karşılıyor ve sen hiç rahatsızlık duymuyorsun, gelip ballandıra ballandıra anlatıyorsun. Kölesi olmuşsun farkında değilsin. Parasını kullanarak seni parmağında oynatıyor.
Soran+1 yılBütün isteklerimi alıyor. Ne parmağında oynatması?
- +1 yıl
Annen mi sevgilin mi belli değil.
Soran+1 yılAnnemi karıştırma
- +1 yıl
Çalışmayan kadınların da gururu yok bu durumda. Madem eşitiz. Ayrıca anlamını bilmediğiniz kelimeleri kullanmazsanız keşke.
Gurur: Kişiyi, özelliklerini ya da fikirlerini övünmeye ve başkalarının özelliklerini en aza indirmeye iten bir üstünlük hissidir.
kız nereli? türk deme inanmam. türk olmadığı kesin bizimkiler adamın ocağını söndürür iliğini sömürür.
03 Yorumla
Soran+1 yılTürk. Balıkesir
Soran+1 yılPeki
+1 yılKabul etsene işte. Bende öyle yapıcam evde otursun beklesin beni dışarısı istekli karılarla dolu atlarlar kocamın üstüne ayy
017 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmek istiyorum ama çok kıskanç kısıtlar diye çekiniyorum
- +1 yıl
Kısıtlasın işin ne
Soran+1 yılEvin hanımı sen olcaksin diyor
- +1 yıl
Tamam ol
Soran+1 yılKolay mı bir erkeğin ev hanımı olması?
- +1 yıl
Kolay gururun olsa hiç böyle bi sevgilin olmaz
- +1 yıl
Eğer konu gurursa erkeklik gururu onuru vs vs
Soran+1 yılAlttan alıyorum diye de gidip karısı mı olucam?
- +1 yıl
Alttan alınacak konu var alınmıcak konu var.. hemde kendine uyan kadın bulmak zor mu?
Soran+1 yılBen onu çok seviyorum bütün bildiğim bu
Soran+1 yılYa şimdi bile yolda yürürken mesela ben onun koluna giriyorum
- +1 yıl
Değişiksin knk bize bence sorma kararı kendin ver ben öyle yapıyom kendim karsr veriyom
- +1 yıl
Aahahahshs aferin sana
Soran+1 yılKüpe almış bana hediye olarak 😃
- +1 yıl
😂😂😂
Soran+1 yılGülme ya 😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılL*n sende bı yürü git işine ya🙄 bı kere sağlıklı bir aile ilişkisi kurmak istiyorsan iki tarafın da hak ve sorumlulukları bulunur. Yarın bir gün hiç sözünü geciremezsin bı bakmışsın senden sıkılmış aldatır... Dost acı söyler knk ben sana diyim 💁
00 Yorumla
+1 yıl😂😂 neden kabul etmeyesin, ortak diliniz buysa verme alma dengesi tamamsa mesele yok demektir 😎
07 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmeyi düşünüyorum 😀
- +1 yıl
Onaylıyorum 🤭😂😂
Soran+1 yılNasıl ev hanımı olucam hiç bilmiyorum ama 😀😀
- +1 yıl
Azim edersen eminim başarırsın 🤭
Soran+1 yılSana bilezik de alicam evde takarsın diyor bana 😃
- +1 yıl
dinlenmıs erkek daha ıyı verır damızlık gıbı
Soran+1 yılTekkifi kabul ettim 😀
+1 yılKacirma derim kanka zor bulursun oylesini hani anlasiyorsan birbirinizi sevdiginizden eminseniz kacirma
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Vllh değişik kızın öyle demesi ederse evet de tabi ne ypcan böyle kızı bulmuşsn
03 Yorumla
Soran+1 yılAma gelmiş bana senin evin hanımı yapicam falan diyor 😀
- +1 yıl
Ee yani o kadar şeyi yaptıktan sonra bu durumda buna layksın)
Soran+1 yıl@Kerimovasema bu durum aşağalanacak bir şey mi
+1 yılBize böylesi gelmez 🤣🤣 valla evlen boş ver bu zamanda böylesi zor bulunur
01 Yorumla
Anlayamadım? Senin cinsiyetin ne? Sevgilin kız mı erkek mi?
030 Yorumla
Soran+1 yılTabiki de sevgilim kız
- +1 yıl
Roller değişmiş bunlarda 😊
- +1 yıl
Yakında bu çocuğa madalyayı da takarlar bu gidişle 🤣🤣
- +1 yıl
Trol soru bu arada çok kaileye almayın
Soran+1 yıl@Burak06_35 trol değilim. Madalya derken?
Soran+1 yılHayır trol değilim. İnan ki yürürken artık ben onun koluna giriyorum
Soran+1 yılKova
Soran+1 yılBen uluslar arası ticaret, o insan kaynakları uzmanı
- +1 yıl
Oğlan yatıyor kız çalışıyor dedi ya
- +1 yıl
Oğlan ev işi falan yapıyor kız çalışıp geliyor
Soran+1 yılVar elbet
Soran+1 yılÖdetmiyor. Aslan burcu
Soran+1 yılEvett 😀😀🙈
- +1 yıl
Kusura bakma ama eziksin. Kalk ayağa Bi silkelen kendine gel. Erkeksin sen. Erkek gibi davran. Sönük durma. Biraz duruşun olsun. Kararları o vermesin tek başına. Seninde fikrin kararın olsun. Bu ilişkide o aktif. Sen bir kukla gibisin.
Erkekler nasıl davranması gerekiyorsa öyle davran.
Soran+1 yılMaalesef bu dediklerin için çok geç
Soran+1 yılYolda yürürken bile artık ben onun koluna giriyorum
Soran+1 yılPeki
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Yaş farkı önemli degil iyi uyu varsa hiç dusunme evet de artık devir değişti.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDe bosanirsan nafakafa alırsın ömür boyu emeklilik kaçırma bu fırsatı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı. Belden bağlama neden kullanılır neden satılır işte tüm hikaye bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir evlilikte ezilirsiniz. Seviyorsanız evlenin ama erkek olduğunuzu da unutmayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılReelde sana başkalarının yanında prenses evimin yanımı demesinden rahatsız değilsen evet de. Tencere kapak olmuşsunuz
05 Yorumla
Soran+1 yılBaşkalarının yanında çok hassas. Biz bize kalınca böyle oluyor sadece.
Cevap sahibi+1 yılPeki evde oturacağın kısmı da mı şaka
Soran+1 yılYok şaka değil. O calisicak ben ev işlerini görücem
Cevap sahibi+1 yılBu seni belden bağlamalı şeyle şey eder evlenince
Soran+1 yılYok artık
Inşallah ilerideki eşimde böyle söyler ben evimin erkeği olur yemek yapar bulaşık yıkar cocuklarimiza bakarım
11 Yorumla
Soran+1 yıl😀😀 tebrikler
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe güzel he benim karşıma neden böyle birileri çıkmıyor evde PlayStation falan oynardım ben de
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek be bunu bizim kizada gostercem belki feyz alir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel şimdiden boşanmaya gün sayabilirsin 🤣
00 Yorumlakız arkadasinin ev adresi? Ben evlenmek istiyorumdq
01 Yorumla
Soran+1 yılKimseye birakmam onu 😀
+1 yılAy o ne ya karı gibi evde mi otrcan az gurur olur insanda
03 Yorumla
Soran+1 yılKarı gibi mi? Kendi cinsini aşağalama bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durum biyolojik acidan mantıklı degil. kadin vucudunun hamilelik doğum gibi angaryalari var. cocuk dogurma gibi bi durumu yoksa eşitlik olabilir. obur türlü mümkün değil
02 Yorumla
Soran+1 yılFikrin için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılseviyorsan evlen kararsız kaldığına göre emin değilsin
07 Yorumla
Soran+1 yılBen onu çok seviyorum ama nasıl olucak bilmiyorum
- +1 yıl
benim karakterim de kız arkadaşın gibi
- +1 yıl
iplerin elinde olmasını seviyor ve her şeyi o yönetmek istiyor
Soran+1 yılAma Hazal hanım bana diyor ki seni evimin hanımı yapicam. Nasıl alisicam ben bu duruma?
- +1 yıl
şimdi şey der misin güldük eğlendik ama her şeyin dozu var ev işlerine yardım ederim ama benim de kariyerime odaklanmam lazım
Soran+1 yılAsla kabul etmiyor benim çalışmamı
- +1 yıl
kendi kararlarına sahip çık kardeş böyle olmaz 1 tane hayatın var
Daha ne olsun kız ne güzel işte darısı başımıza inşallah böylesi kaldı mi
010 Yorumla
Soran+1 yılKız demesen bacım 😀
Soran+1 yılZaten evlenince evin hanımı yapicam seni diyip duruyor 😃 kabul etsem istemeye de gelecek
- +1 yıl
Güzel alay ediyorsun insanlarla
- +1 yıl
Soran kişi
Soran+1 yıl@Feyzanurnazz Asla alay etmiyorum
- +1 yıl
Belli
Soran+1 yıl@Feyzanurnazz sen bilirsin istersen inanma. Biz ne yaşadığımızı biliyoruz
- +1 yıl
İnanmadım soran kişi bildiğini yaşa tabiki 😒
Soran+1 yıl@Feyzanurnazz peki
+1 yılOhh miss. Ne âlâ memleket.
Bundan iyisi şamda kayısı.
😂00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soruya evet diyen erkekleri not alalım da yarın öbür gün bu premsesler karşımıza çıkarsa notumuz belli olsun.
08 Yorumla
Soran+1 yılNiye hor görüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılHor görmek değil. Sizde roller karıştı sanırım. Bu kadar hazıra alışmışlık erkeğin doğasına ters
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılTebrikler ayakkabının altına bekar arkadaşlarının ismini yazmayı unutmaaa 🌸🥰
Soran+1 yılYazarım 😀 bu arada hediye olarak küpe almış bana 😀😀
Cevap sahibi+1 yılAşko güzel bi kombin yaparsın artık küpeyle
Soran+1 yılDalga geçme ya 😀
+1 yılBöyle birini bulmuşun daha ne istiyorsun
14 Yorumla
Soran+1 yılAltın kemer 😀
- +1 yıl
geç bile kaldınl mfgdfg
Soran+1 yılHediye olarak küpe almış bana 😃
+1 yılStrapon da lazım olur size
01 Yorumla
Soran+1 yılOldu bile
+1 yılKız arkadaşına da kadınlık da yapıyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne ruh hastaları var ya
03 Yorumla
Soran+1 yılNesi ruhu hastası ki?
Soran+1 yılTabiki gerçek.
Roleplay diye bir şey duymadın mi sen hiç?
+1 yılDe de gör başına gelecekleri😂😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş?
- +1 yıl
Sorumluluk ister evlilik
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
Çalışacaksın hergun çoluk çocuk olacak ömür boyu hastalanan doktora goturceksin çok zor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk da sen doğur tam olsun. Bence kabul et.
06 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk mu doğurayım?
- +1 yıl
Evet bir o kalmış
Soran+1 yılAyıp ya bu dediğin
- +1 yıl
Hayırlı uğurlu olsun 😃
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😀
Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Çıkar mı böyle bir kız ya Dd
03 Yorumla
Soran+1 yılBelki
Soran+1 yılKısmet
Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Bravo kız arkadaşın essahlıymış 👏
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyledir
+1 yılCidden böyle mi dedi 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet başka şeyler de diyor ama utanıyorum söylemeye 🙈
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle kadını herkes ister.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılYarın çocuk da doğur der sana.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet de
00 Yorumla
+1 yılKamera şakaları artık sanalda da oluyo demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahahhah güldum bileeesiiin
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen submissive bir herif misin?
09 Yorumla
Soran+1 yılGaliba öyle oluyorum
Cevap sahibi+1 yılSana straponlu geceler diliyorum.
Soran+1 yılOkk
Cevap sahibi+1 yılÇakmaya başladı mı?
Soran+1 yılSus
Cevap sahibi+1 yılTamam bebek, sustum.
Soran+1 yılDüzgün konuş
Cevap sahibi+1 yılOldu canım
Soran+1 yılNeyse
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerdek gecesinde de sen ona vereceksen kabul et
04 Yorumla
Soran+1 yılBu ne demek şimdi?
Cevap sahibi+1 yılBu kadar pasif bir erkek olacaksan hatta erkek bile denilmez yani buna cinsiyet değiştir veya sen ona ver tam olsun yani eril enerjin zaten bitmiş senin nasil kendine bunu yedirebildin
Soran+1 yılBiraz abartiyorsun bence. Evimizde olanı kim bilicek dedi. Ben de ikna oldum
Soran+1 yılLafların çok saygısızca
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizde roller değişmiş koçum 🤣🤣
03 Yorumla
Soran+1 yılSanane
Cevap sahibi+1 yılSana madalya bile takarlar yakında hadi ötede oyna 🤣🤣
Soran+1 yılHe he ok
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakında vurdurursun da..
01 Yorumla
Soran+1 yılSanane
Gizli Üye(25-29)+1 yılTroll soru ve güzelde beğenilir bu
00 YorumlaSen hayır demeyi düşünürsen bana ayarla
16 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmüyorum
Soran+1 yılHediye olarak küpe almış bana 😀😀
Neden böyle bı ilişkiniz var çok sacma
11 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşım böyle istiyor
Demelimemelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
+1 yılSeviyorsan evlen be kardeş dnkwenwkkw
01 Yorumla
+1 yılAhaha nasıl yaaa snsnsj et et
04 Yorumla
Soran+1 yılKolaydı
- +1 yıl
Tebriklerrr🥳🥳 😂
Soran+1 yılHediye olarak küpe almış bana 😀
+1 yılŞaka galiba.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılYaa tam istediğim tip kız
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
İlgi tavan
+1 yılSen bilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😀
ciddi olamazsın bence şu an dalga geçiyorsun
014 Yorumla
Soran+1 yılHayır dalga geçmiyorum
Soran+1 yılYok yanlış anlamıyorum. Onu çok seviyorum ben gerçekten çok. Gelir isterim bile seni çok ciddiyim diyor
Soran+1 yılO öyle istiyorro yüzden oluyor
Soran+1 yılYa ben onu çok seviyorum bu yüzden taviz oluyor ya zaten
Soran+1 yılBenim 26
Onun 29
Soran+1 yılDiğer şeyler olmadan almaz o beni 😀
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 😀 şimdiden hediye olarak küpe almış bana 😀😀
+1 yılKabul et 😂😂
017 Yorumla
Soran+1 yılEv hanımı yapicak beni 😀😀
- +1 yıl
Aslan parçası beğendim
Soran+1 yılEvlenince bilezik de alırım istersen diyor 😀
- +1 yıl
Bi tanede bana ver
Soran+1 yılOff dalga geçme ya 😀
- +1 yıl
Fakirim ben banada ver 😂
Soran+1 yılHayır istemiyorum bilezik falan 😃
- +1 yıl
İste iste altın kemerde😃
Soran+1 yılErkeğim ya ben. Niye istiyim?
- +1 yıl
Eee prenses kimm
Soran+1 yılBen olucam galiba?
- +1 yıl
Ee altin 😃😃😃😃
Soran+1 yılBen o altın kemeri istersem etek de alır bu bana 😀😀😀😀
- +1 yıl
Neyse bakalım eğer cidiysen kadini merak etmedim değil
Soran+1 yılCiddiyiz elbette.
- +1 yıl
İyi