benim bulunduğum ortamda bir çocuk var ve dışardan bakınca çok gizemli gibi görünen bi çocuk var bakışları bile bir garip ama diğerlerin yanındayken başkalarına normal davranıyo ama ortamda başkası yoksa tek ben varsam bakışları konuşması mimiklerini bile çok garip yapıyor bir keresinde göz göze geldik ve öyle bir gülümsediki düşmemek elde değil kafayı yicem sevimlide ama başkasına sorduğumda düşürmek için bir taktik diyor sizin fikriniz nedir
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cozemedıgınız ınsanlarda bısey aramayın dızılerdekı gıbı capkın ama sonunda masum kıza asık olup ıyı adam olmuyolar altındna kım bılır ne cıkacak az dusunerek hareket edın
Ooo işe bak bunlar Sigma tipi bir erkeğin özellikleri Hemen sigmadır demek doğru olmaz tabi Gerçekten öyleyse boş ver derim onunla aşık atamassın
sigma erkek nasıl oluyor
Şimdi alfayı az çok duymuşsundur. Kavram olarak adı üstünde sürünün önde geleni Lider ruhlu Özgüvenli kendinden emin Karar verici Dik duran kadınlara ulaşabilen Dominant karakteristik özellikleri olandır. Şimdi Sigmada en tepe noktasıdır Alfanında bi tık ötesinde dedir. Hemen hemen aynı özellikleri dışında iki farklı özelliği daha vardır. İlki tercihen yanlız takılandır Yani konuşur 5 dk da arkadaş olur felan ama kimseyle sıkı ilişkiler kurmaz Yönetmez yönetilmez Diğer özelliklerde senin bahsettiğin GİZEM unsuru sigmanın en belirgin özelliği çok iyi gizem ve merak uyandırır. Buda ilgi çeker bunun yanında tehlikeli seviyede özgüveni vardır. Bağımsız bir karakterdir Yani alfa sürünün lideri kurtsa Sigma için yanlız takılan sibirya kaplanıdır derler özetle Neyse dediğim gibi kesin sigma diyemem zaten Bu seviyede erkek bi elin parmağı kadar az baya azlar Bahsettiğin bu özellik sigma özelliği ve böyle birini bulduysan baya ender birşeye rastlamışsın diyebilirim. Gerçekten Sigmaysa ve sevgili olabilirsen cidden bravo derim 👏👍
ama sadece kız düşürmek için taktik yapıyor olmasın
Olabilir tabikide gizem yapan bir özelliğinin yanında diğer özellikleride varsa sigma diyebiliriz. Enderler Anlarsın zaten detay burada www.google.com/.../alfa-beta-sigma-ve-cok-daha-fazlasi-erkek-tipleri-ve-ozelliklerini-acikliyoruz-936346
birde ben araştırdım böyle erkekler manipületif erkekler oluyormuş sigma erkeği olabilir ama bu tarafını kötü bir amaç için kız düşürmek için kullanmaz mı?
Manipilasyon evet çoğu zaman kötü olarak yorumlanan bir şey Doğrudurda ama iyi amaçlar içinde kullanılabilir. Birisini mutlu etmek veya iyi hissettirmek içinde Bu birazda onun iyi veya kotu birisi olduğuna bağlı ve evet Kötü biriyse Bunu böyle amaçlar içinde kullanabilir. İyiyse sevdiğini kötü hissettiğinde onu mutlu etmek moral vermek içinde kullanabilir. Sorun şu ama bunu anlamak zor. Günün sonunda gerçek bir Sigma ve iyi huyluysa piyangoyu vurdun diyebiliriz. İnanılmaz bir aşk ve arzu duygusu uyandıran ilginç hatta olanustu bir ilişki sunabilir 😄 Ama sanmam ya nesli tükenmekte onların zor bulursun Bence üzerinde sigma özellik barındıran hatta belki bunu kız düşürmek için kullanan hilekar bi tip muhtemelen
evet maalesef adam akıllı biri kalmadı gerçekten
Gözleme devam et ne çıkacak bakalım
eğer farklı bir şey olursa burdan yazsam sen fikrini söyler misin
birde tek takıldığım konu şu başkaları varken gülüyo ediyor gayet normal hareketleri benle karşılaştığı zaman sadece mimikleri duruşu yürüyüşü bile hem gizemli hemde ürpertici mesela sigma erkek özelliklerinde şu var mı nasıl olduğunu sorup sen cvp verince ona sorunca onun tepki ve cvp vermemesi😂😂
Ortada gizem varsa bu bir özellik detay önemli değil yani Yaptığı şeyler her neyse gizemlimi olay bu
evet sadece kız tavlama peşinde olduğu için mi yapıyor merak ediyorum
Bak bakalım diğer özelliklerde usutunde mi
Seri katil olmasin?