Erkek arkadaşımın niyeti ayrılmak mı?

4 aylık bir ilişkim var. Başlarda her sey çok güzeldi birlikte neredeyse hergun vakit geçiriyor birbirimize ilgili davranıyor hep iletişim halinde oluyorduk bu süre zarfında ikimizde çalışmıyoruz. Tanıştığımızda işlerimizden ikimizde yeni istifa etmiştik. Sonrasında kendisinin parasal sorunları oldu bu durumlar ilişkiyi de etkilemeye başladı benden uzaklaştı ilk baslarda benden sıkıldığını başka birinin olduğunu falan düşünmüştüm ama mevzu parasalmis birgun sorunlarını anlattı açıldı bana bende ona destek olabileceğimi söyledim para teklif ettim. İlk kabul etmedi sonra bir çözüm bulamayınca kabul etti bu süre zarfında hala iş bulamadı tabi Şu an da daha da kötü duruma gitti sıfıra dibe vurdu telefon hattı bile kapandı. Elimden geldiğince her koşulda yanında olmaya çalıştım, sorunları var diye üstüne çok gitmek istemedim ama son zamanlarda da yine aynı şekilde arkadaşlarıyla vakit geçiriyor onlarla şehir dışına bile gidiyor ama olay bana gelince yeri geliyor 1 hafta bile bulunmadığımız oluyor. Ona bana daha ilgili özenli davranmasını söyledim zaten öyle olduğunu surekli bana seni seviyorum özlüyorum diyemeyecegini 7/24 sürekli konusamicamizi falan söyledi ama mesele surekli konuşmamız değil zaten sitemim bu değil, ben ona 10 adım gittikçe her olayda her koşulda yanında oldukça onun bana 1 adım bile gelmemesi. 2 gündür ona kırgın olduğumu bildiği halde, gönlümü almak için hiçbir şey yapmadi hiçbir şey olmamış gibi sabah kalkıp günaydın yazıyor gün içinde hiçbir şekilde sohbet yok nerde olduğunu nereye gittiğini söylüyor sadece bende kısa kısa cevaplar veriyorum. Ona sitemli olan benken garip bir şekilde o da bana sitemli davranıyor, zoru ne anlam veremiyorum.

Erkek arkadaşımın niyeti ayrılmak mı?