Flort ettigim kisi beni aldatiyor mu sizce?

Arkadaşlar ben fabrikada çalışıyorum aynı fabrikaya bir erkek girdi daha 15 gün oldu biz bir şekilde tanıştık ettik daha doğrusu bir abi aracı oldu.1 haftadır konuşuyorduk aama çok yakındı samimi davranıyordu bende öyleydim geçen pazar buluscaktik gelmedi köye gidicez dedi sonra dün yılbaşıydi bak bisey karışmasın birlikte zaman geçirelim dedim ayarladık sonra bir anda yine köye gidicez fındık bahçesinde işlerimiz var dedi ve bende suphelendim dün bir anda aradım sessiz bir ortamdydi arkadan müzik sesleri geliyordu böyle slow tarzda nerdesin sen dedim aricam dedi kısık sesle noldu dedim aricam dedi kapattı ve hesabında 40 tane kız ekliydi tanıştığımızda benle konuşmaya başladıktan sonra bir anda 70 kişi öldü ve çoğu kız böyle olunca bende şüphe ettim ben günahına girmek istemiyorum ama bence aradığımda bir kadınla beraberdi ve inkar dahi etmedi açıklama dahi yapamadı kısacası ben şimdi onu surundurmek istiyorum onu geri istemiyorum sadece pişman olduğunu görmek istiyorum mesela mesaj attı yine dün gece bugün buluşalım diye bir kaç saat önce yine dediki eniştemlerbizde babam ayıp olur dedi gelemicem haberin olsun dedi bende görüldü dahi atmadım yani ne yaparsam umursamadığımı kaybettiğini düşünür yardımcı olursanız çok sevinirim

Flort ettigim kisi beni aldatiyor mu sizce?