media-cache-ec0.pinimg.com/.../...32e24144f843.jpg
http://i.hizliresim.com/6613n0.jpg
http://i.hizliresim.com/Lo69Z0.jpg
bu absurd bir ornek olacak ama :D
http://i.hizliresim.com/kYDVbJ.jpg
KONU GAMER OLAN Bİ BAYANIN OLMAMASI
YANLIŞ ANLAMAYIN ARTIK
24.media.tumblr.com/.../...2tPfN31sowe88o1_500.gif
25.media.tumblr.com/.../...g2821r1sgrqz2o1_500.gif
media.tumblr.com/tumblr_lrogq8vbVc1qkw75x.jpg
img7.imageshack.us/.../sevgilifotograflari.jpg
3.bp.blogspot.com/.../boy.jpeg
24.media.tumblr.com/.../...2vfPOL1sowe88o1_500.jpg
Bunlar da benim hayallerim sevdiğim adamla..
Türk erkeği diye aşağılama bence severse tam seviyor onlar ve böyle olabilirler :)
Anladım :)
Hahah guldum!
profildeki senmisn özelden yazarmısın @nazz2
Profesyonel eski bir gamer olarak (Nickimden de anlarsınız) Çok hayal olmayan şeyler bunlar... Dert etmeyin seven insan 2 ay lol ü öğrenir kız takımı bile kurar, Tecrübem ile sabittir..
writed by Jade @Deep Damage Team Director...
www.facebook.com/DeepDamageEsportsClub
Tam bir gamer kulturune sahibim ama paylastiklarin biraz mahrem kacmis, esasen ben de sevdigim biri olsa, onunla en sevdigim oyunda birlikte taktik yapmak, ya da vs yapip kazanin digerini opmesini isterim ama bu sekilde de fotolarla belirtmem kardesimm
Cevap
64Cevap
Gamer kızlar var. Az olsakta özüz..
Relationship goals =/
media-cache-ec0.pinimg.com/.../...f83d55d27e4a.jpg
media-cache-ec0.pinimg.com/.../...e5f49cd8f16c.jpg
media-cache-ak0.pinimg.com/.../...8d6b33b0c47c.jpg
Ben de sevgilimin gamer olmasını o kadar çok istiyorum ki :( ama yok işte yok. Düşünüyorum böyle birlikte LoL oynadığımızı ne güzel ne tatlı olurdu be. Ya da pes kapıştığımızı böyle yiyecek içecek ne varsa hazırlayıp getiririm. Sonra saatlerce kapışırdık. Mesela victory aldığımızda birlikte sevinsek gg iziiyy desek :( bir sn. ağlıyacağım az kaldı :'(
Yalan
Pes kapışmıyor musunuz siz?
Kismet. :)
Ya napalim?:)
Ha yok. ;)
çok guzzelmıs la :DDD
ama ben paso feedledıgım ıcın ayrılma sebebı :DD
https://i.hizliresim.com/Dkn3bO.png bu duruma düşerdim kesın :((((((((
dota candır gerisi heyecandır ;)
lol'ü sevmemın de bı sebebı var :ASDF:G:
lol'e yenı alıstım dotaya daha cok var :DD @maskelituxedo
dotaya başlasan lolu geri dönüşüm kutusuna yollarsın ama herksin harcı değil emek istiyor =)
daha yenı basladım üstüme gelmeyın A:SD:F: @maskelituxedo
hemmen bırakıyorsun ahahhaah
öğrencem ama :DD
ustam sağlam :DD
subi.milliyet.com.tr/.../Emniyet_kemeri_88407.jpg ben bunu hayal ediyorum :D
Eski kafaliymisin sen beya
Eski kafalıyım gurur duyuyorum bir tek ayı ben kaldım neslim tükenmek üzere :D
yok kardeşim seninkilere birşey dediğim yok :) @atresli_porsuk arkadaşıma söyledim ben :)
bu. soruyu. düşünerek. soran. bir. insan.
neler. yaşatacagını. tahmin. bile. edemiyorum. desem...
acayipp. mutlu. edersin. desem..
hele. birde.. onu. çook. severseeen;);)
Aynen. Bence. De. Çok. Doğru. Konuşmusun. Tebrikler.
bizde sevgilimle pes cafeye gidip oynardık sonra çok erkek varmış bana bakıyolarmış diye bir daha götürmedi ay bide yenmiştim kaç kere eziği 3 abi içinde büyüyünce böyle oluyo işte sjhagds
bende de var :D
yaaa oldu :D
erkek arkadaşlarında oyna :D
Bence cok güzel düşünmüşsün bende ps oynamayı seviyorum isterimki sevgilimde sevsin beraber oynarız ne güzel :)
valla mı kız =)
89 lu ya 25-34 yazdığına bakma :P
Bak şimdi o hayal ettiğin gibi olmuyor mesela ben nişanlıma pes oynuyorum kaybedince gurur meselesi yapıyor surat asıyor tavla oynuyorum Mars olsa bile yediremiyor kendi kazanana kadar elli kere oynatır hayal ettiğin gibi olmuyo yani
Ayy ne guzel hayal kiskandim valla bende boyle bir sevgili eş istiyorum ya beraber point blank kasalim pes atalim istiyorm :))
Sevgilimle lol ikariam hatta cs attığım halde benden memnun değil çunku hep alıyorum her eli eheh :3 jat sevgilide kotu yani..
Ben değil sevgilim beğenmiyor :S
Yaranamıyoruz.. :D
Yok artık daha neler ayıp diye birşey kalmamış bizim kimlerde avrupalilari gect
Oyle zaten ayıp ya hiç yakisdiramadim Size aa
Sen yaniyorsun ailene söyle biran önce seni versinler değilse sen bu gidişle çok zina islersin
Artık burada insanın karakteri çıkıyor zaten hem böyle birşey böyle bir yerde açık açık paylaşılması tuhaf oldum birtek sana değil sözüm genelde zirvanadan çıkmışlar gençler
Bulursan direk , alnına kaşe vurup dosya nnumarası ver.. kaybolur , çalınır falan bulan getirsin.
Bulmak zor :D
Çok tatlı. Hayat ne kadar garip değil mi. Erkek arkadaşıma sorsan, bazen bunlardan bunaldığını söylüyor. Sende bu hayallerle uyuyorsun. Zalimsin hayat, adil değilsin. Hemde hiç.
Oyun oynayan bayan çok artık bulamıcağın bir hayal değil.
haha onlar sadece sevgilisine eşlik edenlerdir
Iyimis sevgili denilen seyle degil de esle oynanilmali tabi. d cok guzel gorselller vardi tamda beni anlatan ama bulamadim.
Sorunu , isteklerini bilemicem de günün sorusu olması için verdiğin xpere güldüm ben daha çok :-D
Hayaller süper :) Ama lanet olası hayat o kadar zor ki. Izin vermiyor...
Sevgilimin hayatina sup oldum :D gamer kadin yok degil sayimiz az sadece simdilik :D
birisi lol oynuyor galiba :D @cathunter
Sevgilin olursa degildee eşim olrsaaa diye hayal ettt çok daha gzelll olur bncee :) onunla paylasrsn bunlariiii
Beraber dirensek biber gazı yesek bana yeterdi ama sevgilimle görüşlerimiz çok zıt :(
İtina ile yollayalım biber gazı :D
bende var biber gazı gel ben sana her istediğinde sıkarım :D
Şahsen bende B tünelden girerken götümü kollayacak birisi ararım
Bbence romantiklik budur ya cok hos cilginca aski alevlendirir bizimkilere boyle seyler yapmak istedigini soylesen hemen civik hatun damgasini yapistirirlar
kardeşim bildiğin benimde sevgili konusunda hayallerimi bir bir dökmüşsün :D
Normal tripler bitti :)
bide oyunda beni yendin off tripleri başlar hiç çekemem :)
Süpermiş bende isterdim ama bende bu şans varken oyun konsolunu bir tarafıma sokan bulur beni :D ya da kafamda Parçalar başka kıza gider :D
Biz gayet sevgilimle lol falan oynuyorduk. Gayet ranked girer milletle dalga gecerdik. Canimiz sıkılıncada cod zombie oynardik. Imkansiz degil mumkun seyler..
Güzel hayaller ama ilginç fikirler bulmadan yanayım her zaman bayanlar romantik erkeklerden hoşlanır konusundan dolayı degilde bir insanı nasıl mutlu edebilirim düşüncesi ağır basmalı. Tabi bunlar eski halim ağır bir darbe yedikten sonra insan bunları düşünemiyorum sadece eskiyi hatırlayıp böyle boş boş konuşuyor :)
Ben evlenince bu şekil oyunlar değilde daha farklı etkinliklerde beraber zaman geçiriririm :)
Bende cok isterdim imkani yok bos hayaller bunlar :3
Hahaha çok komik bunları görünce kolik sancım tuttu
Aşkım savaştayım, çıkınca ararım ben seni buna istemsizce güldüm..
Internettte cook eskiden dolasirdi o. d
bence hayal etme sevgilinle anı yaşamanın tadına bak... her saniye süprizlere uzanan zaman dilimi olur
Ben gamerim ne var msödnfsöf hem çok var sadece oyunlarda bile olsa açıklamazlar
ilk baştaki resime bayıldım ya cinsellik anlamında degıl bir başka bakış açısıyla ALLAH KAHRETMESİn yarından itibaren sevgili yapıyorum
Ayy benim eşim de böyle bir erkek olsa. Ama tabi buna ayırdığım zamanın karşılığında bana ev işlerinde yardım edecek.
Benim ole bir sevgilim sadece bir kere oldu. baska onun gibi biri bulamadım. Hernese kardeşim ortalık pes oynayan kızlarla dolu ksdede var birini ayarla kendine :))
ilk resim çok fena imiş. o oyunun sonunu tahmin etmek zor değil.
hani kahve falı misali... aşkım sana gabaran bişey var :)
şu dünyaya bir kere geliyoruz böyle güzel şeyleri yaşayamadan sktirp gidecez ya ona yanıyorum. altı üstü insanız, eğlenmek bu kadar mı zor. şu attığın ilk resim benim de canımı çok çektirdi. aah ah
bu eksi verenlerin de ağzına sçayim. neden eksi vermiş olabilirler ki böyle bir mesaja
Anasınısatıyım ilk foto çok iyi l*n , valla çok beğendim :D
Eyv.
Böyle kızlar elbette var sadee bulmayı bileceksin...
:D günün sorusu yapmışsın heba olmasın diye yazıyorum :D
cok iyi moruk yuru arkandayimm.. bu kizi bulman icin her turlu destegi vermeye hazirim :D
hayal dünyası uçsuz bucaskzı ne güzel biryerdir öyle :D
ayıpsın :D counter ından hunter a kadar hepsi var :D
hahaha olur geleyim :D
ama bir şartım var şu yüzüklerden bende istiyorum :D
yok ya :D ama ben bide pes 2015 istiyorum :D kriterlerim bunlar taliplerimi bekliyorum s. s. :D
anlamadım ne ayağıymış :D
o zaman ben sana mesaj atayım :D
Ayyy çok tatlı yaa sen böyle anlatınca aklıma kendi sevgilim geldi oda hoşlanıyor böyle şeylerden bizde oyunlar falan oynarız:)
Önceden evcilik oynarkene hamile kalıyodu kızlar çağa ayak uyduruyosun devam panpa :D
ogretirse bende oynarim bazen ama bitek oyun oynamak icin sevgili istiyosan hic olmasa daha ii :D
resimler cok düzgün milletin içi kötü demi kardeşim :)
Umarım gönlünce olur :D
Favorim 2. resim "Aşkım savaştayım ben çıkınca ararım" asdafsad :D
çok gamer olmasına gerek yok da birlikte pes atabileceğim bir kız olsa müthiş olur
ben de o tarz oyunları sevmiyorum. biraz araba yarışı, fps ve pes takılıyorum ben
Türkiye de zor bulsam durmam basarım nikahıda yok işte böleleri
Lol oynayan birini bulursanız direk nikahı basın derim!
Hayal flan hepsı yalan yaaa adam yok ortalıkta ya da zihniyeti bellı :D
Sence var mı bir umut :D
Benım tek bıldıgım yontma konusunda hc bısey bılmedıgım :D gelen benı sınır edıp gıdıyo :D
Yok Allah'ını seversen nerde aşkkkk kim kaybetmiş biz bulalım :(
Allah sizi islah etsin yüce Allah isra suresinde ''zinaya yaklaşmayın'' dyerek kesin bir emir veriyor. siz daha da ötesine gidiyorsunuz.
Abi en güzeli de ne biliyomusun, ADC ve SUPPORT ikilisi.
Ilk fotoyu gerceklestirmeden olursem gozum fal tasi gibi acik giderim :(
Valla bende lol, pes, cs oynuyorum ama istedigim gibi birini bulamadim bende de ayni durum :D
18 yasindayim abi diycem ::Dddd
Gold5 im yeter mi hojam @berkben
Lol., pes, assasins cred 2,3,4 serisi, battlefield serisi, tomb raider, pointblank, wolfteam, mt2, dragon city, knight, cs , S4League ve birçok oyunu oynamış birisiyim üniversitede adımı PC takmıştılar :)
Hey masallah :D @compassioNate
Öyle üniye gittiğim ilk gün deepfreze kırmışlığım var tabi ardından yurt görevlisi hanıma şikayet ettiler ilk toplantıda orası ayrı mesele :)
Ama bilgisayar oynamayı seven biriyimdir bilgisayar güzel kullanıdığında gerçekten iyi bir buluş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar