- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHer mevsimi yaşatıyor mübarek.
Lunaparkta dönme dolaba binmişim gibi. Ama inmek istiyorum ben genelde atlamaya çalışıyorum pek çok kez. İlla tutuyor beni durduruyor. Sonra da geçip karşıma e sen inmedin diyor. G. erizekalı her atlayışımda kollarınla tutup çekiyorsun inme diye yalvarıp aşkını söylüyorsun çekiyorsun beni..
İnemiyorum dönme dolaptan.
Ve her mevsimi hissettiriyor dolayısıyla….
Beni almış kendi ruhuna yerleştirmiş. Gittiğimde spinal şoka girmiş kurbağa gibi nefessiz kaldım kafam kesildi diye çığlık atıyor.
İnsanlara dıştan baktığınızda asla göründükleri gibi olduklarını düşünmeyin. En ulaşılmaz zannedilen kişiler bile içlerinde nasıl fırtınalar koparır ve nasıl nefessiz kalır ben biliyorum..
Aşk bir deli size aşıksa dört mevsim gibidir seni bir kışa sokar bir yaza.. Bir sonbaharda bulursun kendini bir ilkbaharda… Ben yaz mevsimine gidiyorum sen defol git dediğinde seni zorla sürükler kendi kışına.. vermez kimsenin eline benimsin der. Ölene kadar benim kalacaksın diye çekiştirir.
M. anyaklık izlersin ve sonra hep aynı mevsimi yaşamayayım bari dersin işte..
Zaten doğduğundan beri senin tüm mevsimin de aslında o’dur.
#su10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAşk bence dört mevsimi de yaşatır insana. Acı çekerken yaz olur kavrulursun, bazen mutluluktan uçar bir ilkbahar kuşu olursun , yeri gelir hasret çeker kış gibi don olursun , bir an gelir sana uzak davranır sonbaharda gibi içinde fırtınalar kopar. Tek bir mevsimi yoktur aşkın
20 Yorumla
Güzel şarkı beee 🤩
Aşk'a gelince; ne aşırı soğuk, ne de aşırı sıcak. Biraz ve bazen soğuk, biraz ve bazen sıcak...
O bir
https://www.youtube.com/embed/MrJxsLfraOg17 Yorumla- +1 yıl
"O bir" dedin. Bende "Candan Erçetin" diyerek sevdiğim şarkılardan bir tanesi paylaşayım dedim. Seviyorum bu şarkıyı 😂
music.youtube.com/watch
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılRomantik arkadaşları piste alalım 😂
111 Yorumla- +1 yıl
Yok kuru yaprak yok hüzün bilmem ne demişler mi? Bakmadan sordum bak oğlan oğlan işler ya 😂
- +1 yıl
Bakmayacam ben yoksa çok gülerim 😂
- +1 yıl
Salih amel dümdüz adam gibi sever , sahiplenir.
Coluk cocuk aşık olup 3 ay sonra arkasından sallar.
Salih amel allah yolunu bahtını acık etsin , iyi insanlar cıkarsın karsına der gecer. 😎 - +1 yıl
Tabi ki dur kız ezan okunuyor müzüğin sesini kısayım 😂😂
- +1 yıl
Yok be fosil değilim 😈
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Mevsim geçişleri olur ya hani bi güneşlidir, bi yağmurlu.. bi çiçek açarsın, bi yaprak dökersin.. shhs
27 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bence var agrii 😃
- +1 yıl
Aşk niye yaprak döktürüyor agri niye oldu olacak birde Şimşek çaktırsaydın 😂😂 buradan Thor başkana da selam gibisinden fksks
- +1 yıl
Fkdkd Bilmem doğru 😐
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için şu anda ateş kırmızısı gibi, sinirimden kıpkırmızı gözlerimden ateş çıkıyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşk her mevsim gibidir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAşk benim için son bahar gibidir. ölen duygular ya da zaten ölmüş duyguları canlandıran ve hiç umut yokken birden aşka inandıran bir duygudur. ama bu o kadar güzel ve özel bir duygu ki herkese karşı hissedilemez yani özel birisi olmalı. sizin yaşadığınız duyguları yaşayan benzer birisi. birbirinizi çok iyi anladığınız
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Aşk her ruh halini seri geçişlerle iki tarafa dolu dolu yaşatmak kudretine sahip bu doğrultuda tek mevsim değil küresel ısınmanın boyutları aşkta görünür. 🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀10 Yorumla
+1 yılİlk Bahar gibidir/Buket Buket çicek açar ağaçlar/Ilık rüzgar eser yapraklarında/Gülümseyen çiçeği gören gözlerin kalpleri çarpar/Yağmurunda ıslanırsın üşümez bedenin/Dans etmek arzusu gelir güneşli, güzel kokulu baharın mevsiminde/Hazırlanır olgun yemişleri getiren yaza bedenin/Ta ki bir soğuk hava gelip tüm çiçekleri soldurana kadar/Çiceklerin zamanı bitene kadar /Yaza seninle kalanlarla gidebilirsin ancak/Güzel güneşli günlere Bahar'dan gelen sevgiyle Merhaba kalır...
10 Yorumla
+1 yılAşk...
Sevginin tutkuya dönüştüğü..
Mantığı, kuralları hiçe sayan bir duygu...
Kimisine göre aşk,
Yepyeni umutların yeşerdiği yemyeşil doğa...
Kuşların, böceklerin seslerine derelerin çağıltısının karıştığı...
Güneşin yakmadığı, rüzgarın üşütmediği...
İlkbahar mevsimidir...
Kimisine göre aşk
Hüzünlerle dolu...
Umutların sarardığı solduğu...
Yaprak yaprak döküldüğü
Sonbahar mevsimidir...10 YorumlaAşkı tek bi mevsime sığdıramayız. Bazen içini donduran soğuğu acıyı yaşatır, bazen içini ısıtan yüzünü deli gibi güldüren mutluluklar yaşatır, bazende sonbahar gibi rüzgar eşliğinde yapraklarını döker, ve ilkbahar gibi kelebekler içinde uçuşur. Dört mevsim aşk ❤️💔
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. İlk başlarda ilk bahar, o anın heyecanı ve mutlu olmaya sebepleri, hep yüzün gülümsemesi ilk baharı andırır,
Tensel birleşimdir yazdır, rahatlar ferahlarsın, hiç bitmesin istersin,
Arada mesafe varsa son bahardır, özlersin, ararsın ama çaba bitmeye yönelikse yaprak döker kendini kışa hazırlarsın
Ve ardından kış gelir ayrılığın soğukluğubu içinde yaşar, öldüm der yine de nefes alırsın,
Sonra zamanla kendini başka baharlara hazırlarsın... :)10 Yorumla
+1 yılİlkbahar gibidir ilk evresi yeni yeni filizlenen çiçek tomurcukları aşkın temelidir. Çiçek açmaya başlar. Yeni tadlar yeni heyecanlar barındırır. Yaz gibidir bir sonraki evre. Tüm çiçekler açmış herşeyi doruklarda yaşarsın. Bir bakmışsın yaşaya yaşayan tükeniyor sonraki evrede çünkü sonbaharidir aşkının. Kimi yapraklar dökülür kimi yapraklar kalır. Aynı duygular gibidirler. Ve artık aşkın son evresidir tıpkı kış gibi. Bütün duygularınin üstü örtülmüştür ayni kışın yağan karın tüm bitkilerin üstünü örttüğü gibi. Soğuk ve bembeyaz bir örtü kapatmıştır hislerinin üstünü. Filizlenen tüm duyguların sonu gelmiştir artık. Bir sonraki baharına kadar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılyaz aşkı, kış aşkı diye adlandırılmış ama bence en güzel cevabı Alpay vermişti Eylül'de gel ilk bahar ve sonbahar bana göre tam aşk mevsimi
https://www.youtube.com/embed/LTkGJsx0AjQhttps://www.youtube.com/embed/IoEcaxhT2AY10 Yorumla
+1 yılBen hep kışı yaşadım fırtınalar sağnak yağmurlar gürültülü şimşekler karlar seller heyelanlar çığlar.. maçolar kırolar küfreden hakaret edenler söven sayanlar kıskançlıkta çığır açanlar şiddette en önde gidenler.. maziye bakınca belayı çeken mıknatıs misali
10 Yorumla
+1 yılbence aşk dört mevsimi içerisinde barındırıyor.. bir mevsime atfedilmez..
10 Yorumlaİlkbahar gibi canlandırıcı ve yenilenen bir dönem olarak tarif edebilirim. Bazen ise aşk, yazın güneşli ve ısının verdiği enerjiyi yansıtan bir şeydir. Bazen ise aşk, kışın sıcak ve rahatlatıcı bir yangının sıcaklığı gibidir diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılBence 4 mevsimi aynı anda yaşamak gibi hayatına tükürmekde olabilir 😅 güzel bir şey ama karşındakini San bunun kıymetini bilse bile senle olmak istemez başkasına gosterir o kiymeti oda ona göstermez kısır döngüde olabililir
10 Yorumlaİlkbahar.
Kıştan sonra bahar gelir. Yalnızlıklıktan sonra O gelir. Ve gevşer gönül yaylarımız.
Kimi zaman güneşli, kimi zaman yağmurlu olur, kimi zamanda dolu yağar. Kimi zamanda o güneşin altında sıcaktan yanar insan.
10 Yorumla
+1 yılHepsinde farklı bir anlam yatar 🧐 Sence hangi mevsim hee
119 Yorumla- +1 yıl
Sonun geldi diyebilir miyiz Seraap 😎
- +1 yıl
Senin başlangıcın benim cehennemim Serap hehe 😎
- +1 yıl
İşine geldiği gibi anlama 😂
- +1 yıl
Sigortan var mı 😃
- +1 yıl
Kaçak elektrik kullandığın için atıyordur belki 😂😂
- +1 yıl
Benim normal elektiriğim yüksek akım veriyor ise ben ne yapayım 😎⚡😂😂😂
- +1 yıl
ABD elektiriği ülke çapında çünkü heheh 😂😂
- +1 yıl
Medaş'ı yabancı birilerine satmışlardı. 😂😂 Uyan türk uyan
- +1 yıl
Tamam burada nöbette dur teftişe gelecem 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılİlk bahar gibi içiniçine sımaz aşk acı sıda son bahar gibi yaprak dökersin yani depresona dalarsın bece böyle
30 Yorumla
+1 yılKış gibidir..
Soğuğu içine işler , kar manzarasına hayran kalırsın , mevsim değişir kış biter..
avucuna konan kar tanesi erir..
hem vardır hem yoktur10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşk, bana yaz mevsimini çağrıştırıyor. Yazın her yer rengarenk ve sıcacık, aşkta sıcak bir duygu, kişiye enerji veren, tüm renkleri yaşatan bir duygu aşk
10 Yorumla
+1 yıl2021 gibidir
O sene
ne yaz 🌞
ne Kış ❄️
ne sonbahar🍁
Ne ilkbahar 🌸
Havanın ne olduğu belli olmayan bir sene olmuştu
Karmakarışık bir yıl olmuştu.10 Yorumla
+1 yılBu bunu kiminle ve nasıl yaşadığına bağlı olarak değişiklik gösterir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için sonbahardır. 🍂 Hem başlangıç, hem ayrılıktır. Öyle bir şey. Sonbaharda aşk bir başkadır.
10 Yorumla
+1 yılIlk bahar ve kış gibidir güzel başlar fakat istisnalar haricinde sonu hep kara kış gibi soğuk ve kötü olur.
10 Yorumla
+1 yılBahar aylarına benzer kalın giysen terlersin ince giysen üşürsün aşk da öyle çok sevsen Yanarsın az görsen doyamazsın
10 Yorumlaİstanbulun sonbaharı gibi. Ne kış gelir ne yaz gibi sıcaktır.. Gün içinde defalarca iklim değişir. Hasta eder..
10 Yorumla
+1 yılSevdanın Mevsimi Yoktur Sevda hep Kalbimizde Baki Kalmalı Sevda Baharda Güzel Yaşanir Çiçekler, Böcekler, Yaprakların İçinde🍂
10 Yorumla
+1 yılAşk ilk baharı bekleyen sonbahar gibidir filiz açmayı bekleyen bir alıç gibi yapayalnızdır, kışı atlatınca çiçeklerini açarda açar..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarisik her mevsimden bir parca almis gibi. Ilkbahar olabilir, yeni bir dogus, gelisme, buyume gibi aklima geldi.
10 Yorumla
+1 yılBana göre hepsinde farklı bir anlam yatar. Misal, çok güzel bir aşk için ilkbahar diyebilirim. Lakin küskünlükler, kırgınlıklar olduğunda ise sonbahar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mevsimlerin, belirsizleşip birbirine karıştığı şu günlerde, mevsimler gibi belirsizleşen, günümüz aşklarını tek bir mevsime benzetemem.
10 YorumlaMevsim İlkbahar ama dipsiz bir kuyu olduğu kesin :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılAşk 4 mevsimi de yaşatır büyün duygularınla beraber
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Mevsimi bilmiyorum ama hava durumu parçalı bulutlu gibidir bana göre ✨
10 YorumlaKış, güzel görünür ama hissi ve sıcaklığı berbattır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Her mevsim gibidir ama her mevsimi de bir günde yaşatan çok iticidir aşktan soğutur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevince İlkbahar gibidir, kavuşunca Yaz, küslüklerde Sonbahar, ayrılınca Kış olur...😊
10 Yorumla
+1 yılAkdeniz iklimi gibi yazları sıcak ve kurak kışları ılık ve yağışlı 🤣🤣
10 Yorumlasadece bir mevsim olamaz ki bazen güneşli bazen hüzünlü bazan neşeli onun için her mevsim ;)
10 YorumlaAşk bir çiftleşme güdüsüdür. Hayvanlardaki gibi ilkbaharda depreşir.
10 Yorumlaİlk bahar cünkü insanin içi ilkbahar gibi kelebeller uçuşuyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevmek, aşk falan yok öyle şeyler. Bam bam bam sjsjsjs
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle ilkbahar 🥰 ilkbahar tazelenmenin başlangıcı ve aşk insanı tazaleyen mis gibi bir his
10 Yorumla
+1 yılSonbahar gibi hüzünlü bazen durgun bazen fırtınalı duygusal
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSonbahar gibi an geliyor buz kesiyor an geliyor cehennem gibi sıcak oluyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlkbahar.
Yağmuru da görürsünüz ,
Güneşi görürsünüz,
Rüzgarda olur.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaz gibidir. Yakar kavurur ama önünde sonunda biter.
10 Yorumla
+1 yılSon yaz. Bana göre aşk yok varsa da öyle bişeydir. Güzel bişeye benzemiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Yaz mevsimi... güneşli , ışıl ışıl , sımsıcak duygular...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için dört mevsimi bir arada yaşatması lazım.. Keyifli günler..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence sonbahar.. ne zaman yağmur yağacağı, ne zaman güneş açacağı belli olmayandan..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kış hem sıcak hem soğuk
20 Yorumla
+1 yılİlkbahar gibi önce papatyalar açar yaz gibi sıcak tutar sonbahar gibi kuru verdirir yapraklarını kış gelince de soğutur seni kendinden işte bir aşkı en güzel şekilde bir mevsim anlatabiliyormuş
10 Yorumla
+1 yılBana göre aşk her mevsimin bir mixidir
10 Yorumlaİlk bahar gibidir, yeni başlangıçlara gebe, çiçek kokularıyla dolu, ılık bir sarmalayış gibidir, bazen sıcak bazen soğuktur.
10 Yorumla
+1 yılSonbahar yapraklarını döker durur bagzen kış olur soguk olur iki mevsim sonbahar kış buz keser yaprak döker bu iki mevsim.
10 YorumlaAşk bir sonbahar gibidir, ilk yaprak düşer düşmez gönlü ısıtır.
10 YorumlaSonbahar gibidir önce büyüler sonra kış gibi soğuk fırtınalı olur
10 YorumlaAyrı olanlar tek taraflı yaşayanlar için sonbahar birlikte olanlar için ilkbahar ben hep sonbaharım.
10 Yorumlaİlkbahar olabilir
20 Yorumla- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat