Ev arkadaşım eve neredeyse her gün erkek getiriyor ne yapacağım?

Bir ev arkadaşım var sanaldan tanıştık ve ben onun evine yerleştim. Kız başlarda çok tatlıydı bir sorun yoktu gibi arada sırada arkadaşı gelirdi pek geleni gideni olmazdı sonra bu sıklaştı ve erkeklerle dönem dönem takiliyordu mesela bir erkekle 2 ay sonra diğeriyle 3 ay gibi sonra atıyorum birisiyle görüşmüyor hemen baska erkek geliyor onu geçtim bana diyor ki sevgilim gelicek bu gece neyse geliyor kalıyor çocuk sonra gündüz arkadasim 5 dk bi ugricak diyor ve bakiyorum kapiya farkli erkek ayakkabisi içerde ne yaptigini tahmin edersiniz artık eve neredeyse her gün geliyor erkek bazen günde iki kez samimiyetimiz pek yok açıkçası o yüzden özel hayatını bilmiyorum ama bir sürü erkeğe mavi boncuk dağıtıyor mesajlasirken gördüm 5-6 erkekle aşkımlı konuşuyor. Sevgilisine üzülüyorum hangisi gerçekse tabi cok namuslu davranıyor yanında sanırsınız o edepli. Benim ne yapmam lazım yani evin sahibi o olduğu icin bisey diyemiyorum ama farklı bir durumda söz konusu olabilir? Siz yardımcı olun bana ne önerirsiniz?

Ev arkadaşım eve neredeyse her gün erkek getiriyor ne yapacağım?